Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 566
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Баничките с локум и мъфините са ми сред най-вкусните сладки неща в магазина не само от тези на пекарната, но и въобще от асортимента им. И на 2 лева бих купувал баничките, само да ги има. Но никога и никъде не съм ги виждал другаде.
Компенсират доволно 2/3 брошура американско + алкохол, които са ми безинтересни.
Течният Формил 5л Bali Freshness ме спечели тотално - деликатен и фин аромат остава, който няма общо с досадно натрапчивия на омекотителите.

# 571
  • Пловдив
Преди седмица или две Просекото и розовия Джин бяха намалени, сега пак...Thinking  Явно са преценили за колко се изпиват Wink

Не ми харесва нищо от микса на вкусове др.седмица...

# 572
Пийк, къде стои Мортаделата? Два пъти вече търся в нашият Лидъл. По моята логика трябва да е някъде около Лионският салам, но и на другите витрини търся.

# 573
Някой с мнение за Еър Фрайър от четвъртък.

# 574
Знам, че се коментираше, но пак да питам - мнения за уреда за миене на прозорци?

# 575
Имам машинката за прозорци Силвъркрест, поръчвала съм я от Лидл - Германия, но мисля, че е същата. Поне на външен вид. Много съм доволна - страшно бързо се измиват прозорците, батерията държи много. Ползвала съм я и за плочките в банята - също чудесен резултат! Понякога оставя леки следи по прозореца, но в такива случаи  си минавам набързо веднага с кърпа за прозорци и всичко е 6.
Фрайъра е много малък, съответно не достатъчно мощен и едва ли резултатът ще е добър.
Поръчвала съм два такива уреда пак от Германия, но XXL  размер и са перфектни.

# 576
дано са все така брошурите! някои дребни неща и това ще е.

# 577
За еърфраера не е малко тази мощност за такъв обем... но обемът си е малък наистина. За един човек става, за двама или повече вече идва малък. (Имам друга марка вкъщи който е 2,6 L и е 1300 W, достатъчна е тази мощност за обема).

# 578
Как чете човек с дислекция заглавието на темата ... Ниско качество висока цена. Ха Ха Ха ПР-ите на Лидъл имайте едно на ум до какво може да доведат идеите ви за за мото. Някой хора случайно могат да уцелят правилното послание заложено в мотото Simple Smile Каква цена и какво качество. То може да се окаже, че човек с дислекция пише мототата като обръща истината.

# 579
Пийк, къде стои Мортаделата? Два пъти вече търся в нашият Лидъл. По моята логика трябва да е някъде около Лионският салам, но и на другите витрини търся.
Около кренвиршите

# 580
...и точно до лионския салам в нашия филиал (мортаделата е отляво, саламът е отдясно). На най-ниското ниво са поставени при нас.

# 581
Взимам салата с киноа по етикет 2.79.
Докато стигна на касата, цената станала 3.49.

Касиерката ме предупреждава, че “в момента колегите актуализират цените” и дали ще я връщам или да я маркира...
 Нямам какво повече да кажа...

# 582
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Оооо, това с точно тази салата на два пъти ми го правят този номер. Вече ми омръзна и директно подминавам дори и да видя намаление при тях.

# 583
  • София
Joy Още един стимул да пазаруваш бързо.
Напомня ми на една сцена от Малкълм. Крейг в супермаркета променяше цените с тези уредите за лепене на стикер и се състезаваше с една баба, да нелепи всичко преди да е взела на старата цена.

# 584
Явно трябва да си снимаме цените при пазаруване. Стоките се продават по етикета, който са ни обявили. Иначе може да се подаде сигнал към КЗП.

Общи условия

Активация на акаунт