Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 580
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 555
  • Велико Търново
Благодаря, НефертитиЯ Simple Smile вече съм сигурна, че италиански хрупкави вафлички са някакъв продукт, договорен с производителя в ОГРОМНИ количества и се опитват да го лансират постоянно!
То не беше 33%, после на - 50 месец и половина, после за 1ст от лентите, после на - 30 през два уикенда, сега пак - 50.... Няма отърване от него! Simple Smile

# 556
Аз пък си харесах мини формичките...Но няма да съм тук на 23-ти...😬

# 557
# 558
Добре, че не съм мъж.. що машинария има всяка седмица, щях да съм разорена.
Май само вакуумни пликове за съхранение ще взема, ако отида, ако има Wink

# 559
Харесах дъждобраните и формите за печене, но имам питане и за лампата за насекоми. Някой има ли и върши ли работа?

# 560
Благодаря за страниците! На първо четене:
Ураа любимото сирене намалено! Не е 4.50лв ама и така става.
 тез вафлички италиански сигурно са най намалявания продукт за последната година..))
Ще взема да ги взема най накрая, ама май имаха палма(((
Виждам летни неща интересни

# 561
Влязох днес уж само за ягоди, че както си вървяхме в жегата и се присетих за ягодов шейк Hug Одрусах четири десетачки, плод-зеленчук, едни гирички, ММ си търсеше някакви пътъци, но нямаше неговия номер. На излизане се загледах в плакат за някакви десертчета, Андалусия нещо, помаях се защо ги нямаше по щандовете, после видях датата, много отрано са ги зарекламирвали 😁Сега така ми се яде сладкооооо, само за тях мисля Open Mouth
Взех си лимонада, розе и плодови сокчета да мешам на коктейл с Битерола, супер стана Hands Plus1

# 562
Благодаря за брошурата.
Имам питане за ножовете Ернесто на 34 страница. Интересувам се от най- горния.

# 563
  • Асеновград
Харесах дъждобраните и формите за печене, но имам питане и за лампата за насекоми. Някой има ли и върши ли работа?
Имам правоъгълната, ползвам в помещение за случай, че нещо мине през комарник. Върши работа за това, за на открито не знам колко ще е ефективна. За на открито сме ползвали една голяма която има тава и там виждаш унищожените насекоми.
Май единствено танкини, но не ми се тича понеделник за промото. И ако има инстантно кафе ще взема, че последно време когато е намалено все няма бройки.
На мен тези дъждобрани нещо не са ми удобни като кройка, бях накупила ,един ползвах останалите си стоят.

# 564
Здравейте!
Каква марка кашкавал взимате от Лидл?

# 565
Имате ли наблюдения кога пускат дъски за гладене? Дебна от месец и половина, че ми трябва и все няма.

# 566
Здравейте!
Каква марка кашкавал взимате от Лидл?
Кръглата пита от 800 гр. на РС - Алфатар или по-малките правоъгълни опаковки пак на РС- Ведраре.

# 567
Да се включа по темата с оцета , най-новото ми откритие е ей това чудо балсамов оцет от нар !
Уникален е 3,90лв.

# 568
  • Sofia
От новата брошура за мен праскови и боровинки, прясното сирене, кафява захар, свинско бон филе и мини силиконовите форми за тарталети ще погледна (ако са меки, не знам за какво биха служили).
Толкова безинтересна/спестяваща за мен не помня дали и кога е имало...

# 569
  • Велико Търново
ММ тази сутрин пие кафе с телефона и само възкликна " оле майко ооо, другата седмица съм в лидл!"... Като не привличат домакините, явно заложиха на мъжката част.

Общи условия

Активация на акаунт