Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 583
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 540
  • Перник
Наистина ли е отлистен балсамико оцета ди модерна? Ето този
Скрит текст:
Не знам дали е отлистен, но е минал покрай "балсамов" ... просто винен оцет, та на мен не би ми липсвал.

Беше по-балсамов преди време, но и така си ми харесваше Simple Smile И на мен ми липсва. Мелничките с чили също липсваха известно време при нас. Появиха се, но сега съдържат предимно семки Sad

# 541
Сега ми дойде идея, че всъщност мога да го разджуркам с обикновен ябълков, ама не на РС, а нещо истинско 6%. Така ще го употребя. Добре, че захванахме дискусията.
Истински ябълков е био оцета в Лидл, прави си и гъба вътре. Само че само винения е 6%, май ябълковия беше 5%.

# 542
Здравейте. Търся купони за пуканки от скреча. Пишете на ЛС.
Имаше по-назад в коментарите се  спомена кашкавалено руло..имам такъв 5лв отстъпка(изпратен на пийк)

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 23:06 от Didity02

# 543
Може ли този купон да го ползвам аз?
Подарявам тези
Скрит текст:

# 544
И от мен.
Скрит текст:
Същите от меда надолу плюс

# 545
Имаше въпрос дали медът е хубав, погледнах го и ми се стори по-добре от същия на РС. Цената е добра, ако сравняваме с онлайн където продават мед на 13лв.  Ако има закупили да споделят. Аз може да взема други ден.
Преди седмица намерих скрита оферта от Кауфланд За мед -50% от 10 на 5лв. Взех 1 буркан за проба , не беше лош..обаче не ми хареса, че същата марка има на рафта "мед" с глюкозен сироп и други добавки. При следващото ми ходене естествено беше изчерпан.

# 546
  • Пловдив
Преди малко взех брошура от магазина за другата седмица. Тя не излиза ли утре?
Няма нищо интересно. Американска седмица.
Ще пускат една чистачка за прозорци, подобна на Kercher. Ако някой я има да сподели мнение 🙂

# 547
Преди малко взех брошура от магазина за другата седмица. Тя не излиза ли утре?
Няма нищо интересно. Американска седмица.
Ще пускат една чистачка за прозорци, подобна на Kercher. Ако някой я има да сподели мнение 🙂
Дай, дай, дааааай снимкии ))) ако не те затруднява де..то останаха 3 часа само, но спестява полунощно висене за пристрастени кат' мен

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 21:24 от Didity02

# 548
Текстил има ли?

# 549
  • София
На този румънски мед нещо в етикета ме спря. Имам някакъв спомен, че пишеше : Произход - различни региони в ЕС. Малко ми звучи като сбирщок от де какво са намерили.
Не съм купувал. Ако се сетя утре ще погледна пак дали ми е верен спомена.
Днес пазарувах на Канала и Сточна - и на двете места жълтото правоъгълниче на монитора си го имаше : може липсата да е била временен бъг.

# 550
  • Пловдив
Didity02 🙂

# 551
Значи пак се задава скучна брошура… за щастие (и финансово здраве) всъщност май.

# 552
Точно най безинтересната страница Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
По ме вълнуваше кое е на 50% от първа страница , lidl цена -25 всяка седмица имат посветена цяла страница, има ли нови сладоледи намалени, нещо сладко на промо))) нищо то остана 1час само , щом е американска ще се прескача

# 553
  • Г. О.
Ето, макар да няма вече за кога:
Скрит текст:

# 554
  • Пловдив
Съжалявам, помислих, че се интересуваш от стъклочистачката 🤣🤣🤣
Наистина напоследък няма нищо интересно. В новата брошура само алкохол 🍷

Общи условия

Активация на акаунт