Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 587
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 525
  • Велико Търново
Наистина ли е отлистен балсамико оцета ди модерна? Ето този

# 526
  • там където има винаги вятър
.....

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 14:34 от mama iasi

# 527
  • Sofia
Наистина ли е отлистен балсамико оцета ди модерна? Ето този
Скрит текст:
Не знам дали е отлистен, но е минал покрай "балсамов" ... просто винен оцет, та на мен не би ми липсвал.

# 528
Ще погледна днес има ли го при нас. Със сигурност не е истински балсамов, по-хубав е - балсамовото е само загатнато, май на 35% по етикет. Имам 2 бутилки истински балсамов Делукс и се чудя какво да го правя - гадно сладък, високо въглехидратен...май ще го подарявам.

# 529
  • Велико Търново
Балсмико или не, това ми беше любимият оцет! От както го бях открила, не съм го сменяла и не бях търсила друг, дори за проба. Единствено, една редукция си вземам, която по-скоро краси чиниите и придава по-гурме вид на салатите.

# 530
  • Бургас
Аз точно сладкия и гъст балсамов оцет харесвам и си къткам малкото ми останал в една тумбеста бутилчица... На една хубава богата салата като си капна малко от него и става ммммм (за мен де) Simple Smile

# 531
Да, той е много харесван и хвален и аз с целия си акъл взех няколко бутилки, защото бяха и на -30%, без да съм го опитала. На мен ми харесва салатата да ми е предимно кисела, не чак толкова захарна, направо ме зашеметява тази сладост, сигурно за десерти ще е добре.

# 532
  • Бургас
И аз не бях опитвала и като го видях в коша с намалени неща, взех една бутилка за проба. Определено ми допадна, но аз слагам наистина мъничко, защото също си обичам киселкото в салатите. И само домати да ям на салата, пак винаги съм им слагала оцет Grinning

# 533
Сега ми дойде идея, че всъщност мога да го разджуркам с обикновен ябълков, ама не на РС, а нещо истинско 6%. Така ще го употребя. Добре, че захванахме дискусията.

# 534
Е, на Родна стряха си е истински. Дори образува оцетна гъба.

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 13:29 от mariat

# 535
Може да е истински, но е слаб, не ми харесва, изливам го като вода в салатите, няма да дочака гъбата, на приключване е.

# 536
Соул, я кажи кой ябълков оцет е 6%? Защото взех на Веда и мисля, че и той е 5%...

# 537
Ето това купуваме най-често. Или ако харесам друго на място в магазина.
Скрит текст:

# 538
Ще погледна днес има ли го при нас. Със сигурност не е истински балсамов, по-хубав е - балсамовото е само загатнато, май на 35% по етикет. Имам 2 бутилки истински балсамов Делукс и се чудя какво да го правя - гадно сладък, високо въглехидратен...май ще го подарявам.

и аз имам една такава изоставена бутилка. намалява сама Wink наистина много сладък, много въглехидратен. обожавам оцет и кисело. напоследък си правя, даже последния път стана.....един път направо.

# 539
Подарявам
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт