Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 544
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 630
Луканката XXL размер добра ли е на вкус?
Скрит текст:
От кога е тя?
От другата седмица. На първата страница в брошурата е🙂

# 631
Ако на някой му харесват следните купони-да ми пише л.с.
Скрит текст:

# 632
Тези сладоледчета вкуснички ли са? От известно време ги заглеждам,но като реша да взема все ги няма
Скрит текст:

# 633
Не са лоши

# 634
Само аз ли чакам промо на сладоледите сандвич и на фунийка от 69-89ст.. миналата година пак така, чаках 3 месеца, чак в края на лятото ги намалиха и отнесох сигурно над 50-тина за две седмици след повторното намаляване на цената)) даже специално по други филиали ходех да ровя по фризери ha-ha.
Многоо вкусни особено този с ягода. Получаваш high и си в небесата.
Не мога безразборно да пробвам този онзи трети..хареса ли ми един и само него в големи количества.

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 12:59 от Didity02

# 635
този сладолед не е никак лош за цената си

# 636
  • София

Много харесвам този сладолед! Скоро гледах, не беше зареден. Явно вече го има. Simple Smile  Купувам по 10 - 15 бр. и във фризера. Когато привършат, наново зареждам.

# 637

Много харесвам този сладолед! Скоро гледах, не беше зареден. Явно вече го има. Simple Smile  Купувам по 10 - 15 бр. и във фризера. Когато привършат, наново зареждам.
Вчера беше зареден при нас и отбелязан като нов артикул

# 638
  • София
Какъв нов артикул!? От години го предлагат в Лидл! Не мисля, че бъркам.

# 639
Диди, кой е този ягодов? Аз на клечка харесвам един.

# 640
  • Sofia
Нали наскоро ставаше дума за 6% оцет, купувала съм такъв.
Скрит текст:

# 641
Диди, кой е този ягодов? Аз на клечка харесвам един.
Да има един на клечка бял и розов вътре. Хубав е.
За този говоря, на 39ст намален повторно септември месец миналата година беше, с вишна най отгоре дори.

Ще цитирам потребителка от 2019, която хвали 2рия ми любим сладолед.
Цитат
Похвалвам сладоледения сандвич на Gelatelli. Разкошна мека бисквита с нежен сметанов и шоколадов сладолед, който като се разтопи леко и е толкова приятен. Всяка хапка е удоволствие! Не е много сладък, нито пък безвкусен. Сякаш ядете домашна торта с какаова Закуска и маскарпоне, но в случая със сладолед.

Но от ноември месец чета етикети и сега ме е страх да го направя за тези 2 сладоледа Cold Sweat очаквам другия месец -30% да ударят на тях. С по 5бр ще излизам от всеки в торба))

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 17:32 от Didity02

# 642
Днес опитах лидлската торта Сахер. Мисля, че са се справили доста добре. Ще купя за почерпка при повод.

# 643
Това няма ли го попринцип?

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 19:21 от fsyyy

# 644
Много празен тоя Лидл .... Нито хранителни, нито нехранителни . Кошовете празни, нещата наредени по рафтовете нарядко. Не бях ходила 1 седмица. Положението е...тъжно. месото много скъпо ми се видя. Нищо интересно не взех, тъй като спазвам режим и се придържам към определени храни. Но само едно руло домакинска хартия ми думна 5 лв.

Общи условия

Активация на акаунт