Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 552
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 615
Аз съм отпуска, та имам време пак да ви навестя.
Някои пита за балсамикото от постоянния асортимент, не е отлистен, с проблемна доставка е. Пикильото също е от проблемните артикули, олиото 2л. и т.н. Вече обясних за проблема с доставките  по-рано.
Относно характеристиките на артикулите, не ни влиза в задълженията да сме запознати с тях, нито ние касиерите, нито управителите.
Относно вдигането на цените, аз съм потресена от повишението на хранителните продукти, там съм без думи. За съжаление в кварталните магазини е още по-зле положението. Това с повишаването на цените в движение е странно. Понякога се намалят от управителите цените на артикули с наближил срок на годност, при изчерпване на изтичащите бройки цената се връща към нормалната през работно време.
Относно работната среда, за съжаление нещата не вървят на добре, много мога да кажа по темата, но съм длъжна да замълча.

# 616
  • Асеновград
🙂 И аз не нося сандали от много години- прах, камъчета, риск от травма...добре се е ориентирало детето. 😉
Да влизат, но сега като кара с маратонки и чорапи, краката му се сваряват. Сваля мокри чорапи. Едно време не можех да го накарам да се обуе, сега ми ходи в къщи с чорапи. Етап на израстването Simple Smile

# 617
Търси му правилните обувки и чорапки, бамбукови примерно. Моите маратонки са от Декатлон, едни Пума също...кецове, мокасини, еспадрили, балерини - никои не ми запаряват ходилата.

В магазин за осветителни тела продавачите са и консултанти, често на доста добро ниво. В Лидл нямам такива очаквания. При нас е пълно с нови служители, доста читави, пу-пу.

# 618
Някой прави ли шишчетата от скариди от тази седмица? Стават ли за скара?

# 619
Високи цени и средно качество, в най-добрият случай.

Опредлено е дразнещо непрестанното повишаване на цените в Лидл и тяхното често променяне в движение. Понякога има и добри намаления, след 2 дена като отидеш пак обаче са намалили още повече цената на продукта понеже няма достатъчно продажба и те хваща яд.
Забелязали ли сте как намаленията на редовните продукти отговарят на старата цена, на която са били преди няколко месеца? А знаете ли че във Франция и Италия примерно цените са по-ниски за едни и същи продукти?

А в магазина, който аз посещавам всичко е на късмет. Дали ще е налично нещо от брошурата/купоните и дали въобще ще отговаря на рекламираната цена. И когато стока е пред изчерпване или е изчерпана те предпочитат да зареждат съседният рафт, който е почти пълен така или иначе и няма търсене. Много странна логика.

Още нещо което се случва в магазина до нас - пускат wifi за клиенти само през летният сезон - през другото време изчезва тоя интернет. Вероятно е така и в другите им магазини, де. Но определено прави много лошо впечатление.

Сега има едни мокри кърпички на Trendy за по 1ст. - мирише ужасно след като избършеш с тях. И за без пари не си заслужават.

Кроасанчетата с лешников пълнеж и сметановият пудинг са ми любими, но сигурно ще са изчерпани когато отида утре...

# 620
  • софия
Отдавна магазинът не ми е основен за пазаруване, но цените във всички магазини се повишават. Не мога да разбера за какво се мрънка. Като споделяте предходна и настояща цена, какво? Трябва да приемем, че в момента ситуацията е такава. Не е само в Лидл, не само в България.

# 621
На мен ми е полезно да знам кои цени качват и с колко. Така директно тръгвам към Кауфланд, Кам или друга верига. Също така не знам друга верига да вдига цените в движение - докато изминеш разстоянието между регала и касата да те таксуват на по-висока вече, има ли? Дали въобще е законно.

# 622
На мен пък ми намалиха цената в движение...просто забравен стар етикет на черен пипер с 20ст по-ниска цена на каса.
Хубав пазар.
Краставици на 29ст броя едни грамадни взех да захапвам при фалшив глад да залъжа малкия ми мозък
Доматки на клонка  50% нещо си 1.50лв кг
Репички 79ст връзка. Но нямаше зелена салата намалена. Имаше чушки лютиви на 70% май.
Устоях на сметановия пудинг и кроасанчетата. 50% сметанови замразени еклери също стояха без да ги купуват.
Има подобрение у мен.
Но пък изненадаа..лидл вече имат любимите ми Тутку бисквитки урааа.
Яйца на -30% взех свободни кокошки на 30ст броя. Те толкоз си бяха преди увеличението.ехх. Миналия път на 50% успях да улуча.
Кисело мляко с каймак и др неща.
Маринованият врат на 6.50 го оставих за утре ако има бройки както и пуканки.

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 20:36 от Didity02

# 623
  • Sofia
...Но пък изненадаа..лидл вече имат любимите ми Тутку бисквитки урааа. ...
За мен това е кофти факт...  още един продукт, който се продава навсякъде... жалко че е тенденция...
Да можеше да се върне асортиментът от началото...

# 624
Луканката XXL размер добра ли е на вкус?
Скрит текст:

# 625
  • София
Луканката - бива, като за гладни.
Сега сигурно ще се изредят еко-био-любители да обясняват какви гадости има в нея. Но пък тя не е за наяждане, няма да се гътнеш от 20 грама.
С 2 думи - купуваш на своя отговорност.

# 626
Здравейте, знаете ли това лято ще има ли детски сандали? Много спешно ми трябват от техните затворени отпред сандали за момиче. Аз ли ги пропуснах или въобще не са ги пускали тази година.

Скрит текст:

София,Борово,  имаше много номера.

Искам да кажа, че точно такива връщах, на рамер са супер,, но абсурд да се напъха крака вътре без лепенки. Според мен са дефектни бройки и за това си стоят. По принцип тези модели трябва да имат и лепенка.
  Наистина недомислен модел и според мен. Синът ми е с подобен модел сандали (не от Лидл) и са му изключително удобни, въпреки моите резерви, но наистина са с лепка и обуването не е проблем нито със сухи, нито с влажни крака. Трябва да погледна предишните му такива, лидълски, дали са с лепка или пак са само с връзки стягащи...
Може ли да ми кажете вашите сандали с лека от кой магазин са? Просто се отчайва с моничешките, които са с отворени пръсти и съм готова да взема момчешки модел.

# 627
  • Бургас
Магия,
Скрит текст:
почти всички обувки и дрешоляци купувам онлайн. Тези сандали в момента също и сме много доволни и дечко и аз. Не я бях чувала марката, но знаейки че мога да върна безплатно, смело метнах един чифт от затворените сандали, освен отворените на друга марка, от които бяхме доволни миналата година. Та стелката е мека и удобна, подметката гъвкава, обуват се и събуват лесно, стягането също е лесно и бързо, пък и на вид ми харесват. На дечко са тези https://www.obuvki.bg/sandali-sprandi-bp81-18755-black-1.html, а момичешките на марката също изглеждат добре, пък и имат намалени модели Wink https://www.obuvki.bg/detski/momicheta/chehli-i-sandali/proizvod … teli:sprandi.html Има безплатна доставка при плащане с карта и поръчка над 49лв и безплатно връщане, ако не се хареса поръчаното, така че съм поръчвала и по 2 номера от вид или 2 модела, за да избера Wink

# 628
Луканката XXL размер добра ли е на вкус?
Скрит текст:
От кога е тя?

# 629
...Но пък изненадаа..лидл вече имат любимите ми Тутку бисквитки урааа. ...
За мен това е кофти факт...  още един продукт, който се продава навсякъде... жалко че е тенденция...
Не знам за навсякъде, но направих проучване. Тъй като чета етикети и опитвам да внимавам какво ям.
Ети е турска фирма. Но явно има разминаване или промяна в състава в Ети Тутку бисквити в полза на потребителите на Лидл. В лидл се продава продукта произведен в Румъния. А не в Турция. Не знам за други магазини в страната, може би пак така. Състават е много по-приемлив. Предполагам и в Кауфланд е така.
Ети имат заводи в Турция, Румъния и се споменава Полша.
В продукта от турция е с различен баркод има  съставки като хидр.палма, глюкозен фруктозен сироп, които липсват от завода в Румъния. Ура! Основавам се от сайта каквоядеш и инфото от закупеното лакомство.

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 07:57 от Didity02

Общи условия

Активация на акаунт