Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 558
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте, знаете ли това лято ще има ли детски сандали? Много спешно ми трябват от техните затворени отпред сандали за момиче. Аз ли ги пропуснах или въобще не са ги пускали тази година.
Миналата неделя бях във филиал Овча Купел в София и имаше, вероятно изостанали от последното пускане. Не мога да кажа номерация каква е била.

# 601
  • Асеновград
Здравейте, знаете ли това лято ще има ли детски сандали? Много спешно ми трябват от техните затворени отпред сандали за момиче. Аз ли ги пропуснах или въобще не са ги пускали тази година.
Миналата неделя бях във филиал Овча Купел в София и имаше, вероятно изостанали от последното пускане. Не мога да кажа номерация каква е била.
Детски затворени пускаха, може и преди месец да е било. Мерих в магазина на малкия ,но той категорично отказа , тази година е обявил бойкот на сандалите, влизали му камъчета. Най голямото беше 33.

# 602
🙂 И аз не нося сандали от много години- прах, камъчета, риск от травма...добре се е ориентирало детето. 😉

# 603
  • София
Здравейте! Имам един въпрос, на който в магазина не можаха да ми отговорят - купих квадратното осветително тяло от настоящата брошура снощи, но ме интересуваше има ли разлика в декоративната светлина на тялото или за всички продукти важи "Избор на цвят на декоративната светлина". Специално ми трябва оранжева. Та - нито служител, нито управител, камо ли касиер успяха да ми отговорят на този въпрос. Дали някой тук е наясно? Питам, защото нали имат нови правила за връщане, и ако не съм взела правилния цвят, ще трябва да го сменям, но как да разбера дали е точният? Като зададох И този въпрос, отговорът им беше - вкъщи, като го монтирате, ще разберете какъв е цветът. Да де, ама като го монтирам, как ще го върна, за да го сменя?

# 604
  • София
Не мога да ти отговоря конкретно, но мога да потвърдя, че ако го монтираш, няма да можеш да го върнеш.
От описанието заключвам, че всички би трябвало да имат такава опция. Ако пък и всички в магазина са еднакви - без индикация на кутията коя какви цветове поддържа, то бих рискувал смело 🙂

# 605
  • София
RebelHeart, благодаря за отговора, колкото го мисля, все повече и аз натам клоня - че всички имат възможност за избор на декоративната светлина. На двата вида тела - и продълговатото, и квадратното - са показани  няколко цвята светлини. Много се чудих снощи, и заради цветовете,  и заради формата. Първоначално бях решила да взема продълговатото, но после прецених, че помещението, за което е предназначено, не е толкова голямо, и затова взех квадратното. Странно за мен е, че в магазина никой не успя да ми  отговори на въпроса...

# 606
  • Sofia
...Странно за мен е, че в магазина никой не успя да ми  отговори на въпроса...
Хич даже не е странно, изобщо не са наясно със спецификите на артикулите, само с местонахождението им в магазина евентуално...

# 607
Писах писмо, че съм недоволна от случката, която стана с това, че на етикета пише едно, на касата се маркира друго.
  Получих стандартен отговор - цените не зависели от тях, цената била променлива, която своевременно коригирали, да съм била гледала “пояснителните” табелки до етикетите????! . Нищо че съм им пратила снимките на етикета.
Няма извинете, няма нищо. Кой знае коя коза ми е отговорила. Плачат сега цялата коренспондеция да я препратя на КЗП.

# 608

София,Борово,  имаше много номера.

# 609
Подарявам
Скрит текст:

# 610
  • София

Искам да кажа, че точно такива връщах, на рамер са супер,, но абсурд да се напъха крака вътре без лепенки. Според мен са дефектни бройки и за това си стоят. По принцип тези модели трябва да имат и лепенка.

# 611
...Странно за мен е, че в магазина никой не успя да ми  отговори на въпроса...
Хич не е странно, не им е работа да се знаят характеристики и начин на работа на артикулите.

# 612
  • Бургас

Скрит текст:

Искам да кажа, че точно такива връщах, на рамер са супер,, но абсурд да се напъха крака вътре без лепенки. Според мен са дефектни бройки и за това си стоят. По принцип тези модели трябва да имат и лепенка.
  Наистина недомислен модел и според мен. Синът ми е с подобен модел сандали (не от Лидл) и са му изключително удобни, въпреки моите резерви, но наистина са с лепка и обуването не е проблем нито със сухи, нито с влажни крака. Трябва да погледна предишните му такива, лидълски, дали са с лепка или пак са само с връзки стягащи...

# 613
  • Велико Търново
Щом продават нещо, би трябвало да знаят какво е то!
Осветителните тела с дистанционно имат различни опции за цветове и келвини. За конкретния модел, може да има, но може и да няма определен цвят. Все пак поне на опаковката би трябвало да е написано как свети и в какви цветове.
Хубави ли са пилешките бутчета намалени от днес? Нали имаше някакви различни производители, тези от кой са?

# 614
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

София,Борово,  имаше много номера.

Наистина недомислен модел и според мен. Синът ми е с подобен модел сандали (не от Лидл) и са му изключително удобни, въпреки моите резерви, но наистина са с лепка и обуването не е проблем нито със сухи, нито с влажни крака. Трябва да погледна предишните му такива, лидълски, дали са с лепка или пак са само с връзки стягащи...
bradata, същите сини сандали ги видях в нета пак на Лидл и си излизат с лепки Simple Smile Точно за това си мисля, че са дефектни останали и то нормално да седят, не виждам как би влязал крак там. Моето дете си е с нормално краче, но без лепки не влиза. Иначе ги смених с друг цвят - зелени, пак от същата серия, които пък са с две лепки - отпред и отзад.
Vita Dor маргарина да не е изтеглен? Проверявам от месец и никакъв го няма, гледат ме стерео като им кажа, че го няма и все ме пращат до яйцата, където вече логично съм проверила. Не знаят дали е отлистен..

Общи условия

Активация на акаунт