Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 475
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 765
Според мене интереса намаля, защото доста от нехранителните стоки могат да се купят вече и от други места. Дори и да се поръчат до адрес. Помня преди години какви кални борби се водеха за бебешки и детски дрехи, за бельо за големите, за някои домакински уреди.
След навлизането на Пепко, Sinsay и подобни поне тези неща вече ги има навсякъде.
И тези неща са така, но и политиката за връщане беше друга и това беше основно предимство на Лидл... Масово се вземаха неща дори и да не е сигурен човек, пък после връща. Което сега никак не е сигурно че ще му ги приемат обратно. Освен че за дрехи и качеството вече много изостава от цените.

# 766
  • Велико Търново
ММ ще ходи за водоструйка, най-накрая ще я има пак и на същата цена. Остава само да я купим Simple Smile

# 767
  • Пловдив
Пак Италианско...?

# 768
И то от четвъртък- следващия. Прилича ми на предлагане на недопродадени от предна италианска седмица неща.
Днес си намерих на -30% 100% лен блуза и за децата комплект 24 бр.флумастери.

# 769
Аз от другата седмица си харесах врат, бисквитки, соленки, каши за детето и кафенца.
Днес мисля да отида, за да си заредя от любимото сирене.
И калмари от иберийската седмица искам да взема, ако има. Бива ли ги?

# 770
И аз врат ще взема.

# 771
Сиренето с орехи ни е много любимо.
Препарата за съдове не струва. Както и течния сапун в такава туба.
Лидлските дрехи ги харесвам. Купувала съм от Пепко и Синсей. Няма да повторя. Много им е ниско качеството. Нито една дреха не издържа цял сезон.

# 772
Харесах си разни нещица,но има някой,който не съм вземала и не можах да намеря мнение в предишните теми. Моля дайте отзиви за: този шпек
Скрит текст:

Някое от тези млека
Скрит текст:
И сладоледите във фунийка и йогурта с плодове от същата страница
Скрит текст:

# 773
  • София
Харесвам млякото от 3,6%, купувам като видя от него.
Мини сладоледите също ги харесвам, но рядко хапвам от тях.
Но - вкусове различни, друг може да не ги харесва.
Затова опитвам, не се надявам на чуждия вкус.
Салама не съм купувала - много ни е 1 кг. за двама души.
Предпочитам да редувам  различни видове  от по-малките опаковки.

# 774
  • Sofia
Харесвам млякото от 3,6%, купувам като видя от него.
Мини сладоледите също ги харесвам...
Но - вкусове различни, друг може да не ги харесва.
Затова опитвам, не се надявам на чуждия вкус. ...
+1.  Много точно казано.
Ние редовно купуваме кис. мляко 3.6% Пилос, та предпогам, че и по-нискомасленото ще е добро. Пробата най добре ще отговори.

# 775
  • София/Испания
Много моля,ако някой има парочистачката,която ще пускат в събота ,да сподели мнение.Струва ли си да я купя,ще върши ли работа?

# 776
Лидълци от ден на ден все по-нагли стават. Хляба пълнозърнестия от 1,49 станал 1,59, а днес на каса вече 1,65 и етикета не си сменили. То не стига това ами и грамажа (опакован хляба в найлон и с телената закопчалка) по-малък от написаното на опаковката. Тегля го с опаковката и телчето и по-лек излиза от обявеното.

# 777
Тази бира ми допадна

# 778
Лидълци от ден на ден все по-нагли стават. Хляба пълнозърнестия от 1,49 станал 1,59, а днес на каса вече 1,65 и етикета не си сменили. То не стига това ами и грамажа (опакован хляба в найлон и с телената закопчалка) по-малък от написаното на опаковката. Тегля го с опаковката и телчето и по-лек излиза от обявеното.
В понеделник беше 1.59.
Ег@ти. Докога ще е този гърч с цените ? Sad

# 779
Метнах билборд днес за минимална заплата 1830 бруто, поне служителите ще са доволни.
Иначе се засилих за кутията сладолед днес, но добре че реших да сверя все пак преди да слезна от метрото Joy

Общи условия

Активация на акаунт