Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 472
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 780
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
В крайна сметка утре като се подредим за сладолед зеления ли да се вземе като по-хубав?

# 781
Това мери ли вярно и доволни ли сте?

Аз съм доволна. Купих везната за дома на майка ми , за да имам, когато отида при нея (тя не е я ползва). Ползвам я, не ме е подвела.

# 782
В крайна сметка утре като се подредим за сладолед зеления ли да се вземе като по-хубав?

Въпрос на вкус е според мен. Аз взех зеления онзи ден с отключен и после самозаключих се купон. Не ни харесва. Доста воднист ни се стори. Та си е въпрос на вкус.

# 783
Преди две седмици бях взела от този трицветния сладолед( със зелено), изяде се, но няма да повторя ( преди години в Гърция сме пробвали и розовия-и него не сме повтаряли)-воднист е и без вкус на сладолед( за нас). Другите, дори и на Балино по-стават.
Ако някой иска някой купон от тази седмица,  да ми пише л.с.-няма да ги ползвам.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 23:51 от denyil

# 784
Сладоледа при нас е намален на 4,99 и с купона крайната му цена излиза на 3,67. Гъбите портобело са намалени на 1,19 и с купона излезнаха на крайна цена 0,90. Имаше пресни картофи, хубави, големи на 0,95 за кг.
Сладолед взех розов дано да ни хареса.

# 785
  • 5 етаж в ляво
Здравейте. Моля за мнение за електрическата косачка от четвъртък, четката за миене с водна струя и водоструйката, които са от новата брошура. Всичко ми е необходимо, но нямам познати, които да са си ги купили. Благодаря.

https://www.broshurko.bg/%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%BB/%D0%B1%D1%80%D … AYASAAEgKZvPD_BwE

# 786
Еее Портобело за 1,19 лв си е супер.

# 787
С приспадане от купон станаха на 0,90 крайна цена за 400гр опаковка.

# 788
  • Бургас
И при нас портобелото бяха на такава цена, та забърсах една тарелка. Окръглих очи пред витрината с хлябовете... Черните хлябове, които обичаме у дома, са вече с изравнена цена и са по 3,19лв! Самите служители се оплакват, че е безумно вече положението и че всеки ден поне по един път обикалят с тесте етикети за смяна на цени...

# 789
Някой пробвал ли е парната четка , която ще се предлага следващата седмица.

# 790
Почти сигурна съм, че голямата кутийка сиренца последният път бяха на 6,50. Днес бяха вече 7.

# 791
Водоструйката я имаме от около 4 год, може и повече вече..
Върши чудна работа 🙂

# 792
И олиото РС отново е скочило 5.29 е вече 😭.
Изобщо безумна работа. Всичко лети на горе, само доходите ни не.
Аз вече купувам основно неща на промоция, с купон или оферта и само ако наистина ми трябва.

# 793
  • Велико Търново
И олиото РС отново е скочило 5.29 е вече 😭.
Изобщо безумна работа. Всичко лети на горе, само доходите ни не.
Аз вече купувам основно неща на промоция, с купон или оферта и само ако наистина ми трябва.
И вкъщи е така! Основното за ядене да го има!за съжаление се очакват пости от есента Sad

# 794
тези млекца от днес как са? някой с идея за състава?

Общи условия

Активация на акаунт