Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 475
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 735
Скрит текст:
Пишете, звънете, изисквайте си правата, за това е туй приложение. Хора на пост получават заплата, за да четат вашите отзиви. Нека да си е заслужена. И без друго взимат достатъчно данни от телефоните ни. Сега и фрапантни грешки да им позволяваме?
Писах им за сиренето, благодарности на @cvete7575 и ми пратиха купон с отстъпка. Ще пратят и на вас, ако сте го закупили и писали.
Доста интересни полюси в темата. Едните казват- пишете, оплаквайте се , изисквайте. други- вие за 50 ст ли сте? какви хора сте само да мрънкате? Ама вторите са все някакви дошли, нахокали и отишли си. Аз си им пиша за всичко. 1 лв, 1 лв. Има хора във форума, които ми се подиграват как  съм вземала все намалени неща,  търсила съм отстъпки, сравнявала съм цени ама ми е все тая. Ако има нередност- пиша.

нормално, всеки си гледа от собствената камбанария. за мен това "гонене на права" е чиста загуба на енергия. трябва нещо наистина вбесяващо да е станало, пък аз трудно се вбесявам. иначе е нормално човек да търси по-изгодното, кво странно има. освен ако не си някакъв мега комплексар, че и такива има.
какво е станало със сиренето? че аз купих, но не съм разбрала

# 736
  • Бургас
Ще видят, че бележката не е моя (нали имат достъп до профила ми) и ще кажат, че се заяждам напук. Сега прегледах моята - пише само използваните отдолу, не знам защо. Въпреки че имам и други неизползвани, които са си активни (просто се отказах да взема нещата).
  Идеята е да им покажеш нагледно, че не само е ВЪЗМОЖНО да са били активирани тези купони, а и че са активирани и използвани, въпреки тяхното твърдение, че не е така и че не е редно да вкарват в заблуждение клиентите си, когато са имали техническа издънка, а да проверят първо и после да се извинят най-малкото! Аз лично бих им писала с приложения касов бон Simple Smile

# 737
  • София
Видях в предните страници един отзив за машинката за почистване на стъкла. Някой друг има ли я и доволен ли е?

# 738
  • Стара Загора
Аз имам машинката за прозорци. За мен е удобна. Справям се бързо с нея. На черти става, когато има някакво замърсяване по гумената част. Не съм използвала друга подобна и не мога да направя сравнение (нали хвалят на Керхер).

# 739
Ориз Родна стряха - хубав ли е?
Другите продукти от серията май са ок, поне които съм пробвала, дали и ориза е?
На мен ми харесва, чист е, зърната са цели, бързо и равномерно увира.

# 740
  • Перник
Ориз Родна стряха - хубав ли е?
Другите продукти от серията май са ок, поне които съм пробвала, дали и ориза е?
На мен ми харесва, чист е, зърната са цели, бързо и равномерно увира.

И аз съм на същото мнение.

# 741
Здравейте! Пикантната салата със сирене (chef select,greek style) да не е спряна от производство? Последните 2 седмици съм посетила 3 магазина, но не я намирам - нито обикновената, нито пикантната (вкъщи й казваме тиро салата).  Извинявам се, ако е коментирано, но с търсачката  намерих  мнения за продукта от 2020г само.

# 742
  • София
И аз взимам от ориза на Родна стряха напоследък и много ми харесва. Преди нещо ги подминавах, но напоследък посягам все по-често към техните неща. Някой пробвал безалкохолния джин? Така ми се пие джин с тоник, че май ще тичам за него 😄

# 743
Това мери ли вярно и доволни ли сте?

# 744
Това мери ли вярно и доволни ли сте?

аз я имам и съм доволна. Слагам понякога и друг съд на мястото на каната.
Единствено имах проблем, но бързо го разрешиха- пуснах каната в миалната и тя се напука. Направих рекламация със снимки и касов бон и от Германия ми изпратиха чисто нав уред. Вече го мия само на ръка

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 22:18 от JustMila

# 745
подарявам
Скрит текст:
[
/spoiler]

# 746
# 747
Има туй- онуй интересно този път.
Мюслите в зелената кутия много ми харесват на мен

# 748
Пак разоряваща седмица за мен..че и то сладки има..кауфланд ме измори с туй Тутку, а лидл ще ме доворши с някакви смутита, бисквити и кексчета от петък Laughing

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 00:32 от Didity02

# 749
Здравейте. Да попитам - Доволни ли сте от Еър Фрайър който е от днес?ThinkingНезнам 2.5 литра добре ли е? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт