Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 483
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
Взех от прясното сирене на Пилос, дето е на 5,75 в момента..Ама защо в каталога пише, че е 550 гр, а на кутията 500...

# 706
Може ли да споделите кой е ликьора имитация на Бейлис ?

Аз имах предвид този на Queen Margot

# 707
Това сирене винаги е било 500 гр. Не се бях загледала в каталога.

# 708
Това млекце хубаво ли е? Не можах да намеря мнение в старите теми...
Скрит текст:
Интересно за сиренето наистина си пиши 550гр. ...

# 709
  • софия
Може ли да споделите кой е ликьора имитация на Бейлис ?
Аз имах предвид този на Queen Margot
Повече ми харесва от Делукс. Делуксът е по-сладък, Марго е точно.

# 710
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Jess, кои са тези лимонови бисквити?
Soul81, извинявай че чак сега връщам, подминала съм те без да искам.
Касае се за бисквитите, който тази седмица са намалени с купон. GRANDINO soft backed with white chocolate and lemon cookies. Това са ни любимите бисквитки на цялото семейство.

# 711
  • София
Как се процедираше с връщането на дрехи?  Опитвам се да вляза през изхода 😀 или се нареждам на опашка на касата след като съм минала през магазина?

# 712
Вчера минах да купя туби с вода и имаше намалено прясно мляко, пуешко салам на слайсове и бутеркезе. Заредих добро количество.
И при вас ли фризерите с месо са празни? Много рехаво е положението там.

# 713
  • Велико Търново
При нас, в неделя, месото беше по две/три тарелки от вид. Много празно. Само пил. Бутчета бяха на кашони вътре, всичко останало подпомагане вентилирането на хладилниците.

# 714
  • София
За връщане задължително уведомяваш охраната първо. Той/тя ще те насочи или към каса "през изхода" или през магазина.

# 715
Всички закупили прясно сирене пилос от брошурата да пишат в контакти. Трябва 1лв купон да пратят Hug що пък не Heart Eyes
Днес сутринта имаше черешки прилични на 2лв / кг в лидл.
Същото се отнася и за недоразумението от купоните, ако има прецакани да се оплачат.

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 14:39 от Didity02

# 716
Обадиха се да ми кажат, че не е възможно да съм активирала купона за сладоледа, защото бил предстоящ. Е, няма как да го докажа, здраве да е. Trollface

# 717
Обадиха се да ми кажат, че не е възможно да съм активирала купона за сладоледа, защото бил предстоящ. Е, няма как да го докажа, здраве да е. Trollface
Ако искаш да се заяждаш- ето вдин активиран и използван купон за универсалната подправка( от понеделник сутринта) и активиран, но неизползван купон за сладолед ( също активен сутринта).
Скрит текст:

# 718
Пишете, звънете, изисквайте си правата, за това е туй приложение. Хора на пост получават заплата, за да четат вашите отзиви. Нека да си е заслужена. И без друго взимат достатъчно данни от телефоните ни. Сега и фрапантни грешки да им позволяваме?
Писах им за сиренето, благодарности на @cvete7575 и ми пратиха купон с отстъпка. Ще пратят и на вас, ако сте го закупили и писали.

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 22:44 от Didity02

# 719
Пишете, звънете, изисквайте си правата, за това е туй приложение. Хора на пост получават заплата, за да четат вашите отзиви. Нека да си е заслужена. И без друго взимат достатъчно данни от телефоните ни. Сега и фрапантни грешки да им позволяваме?
Писах им за сиренето, благодарности на @cvete7575 и ми пратиха купон с отстъпка. Ще пратят и на вас, ако сте го закупили и писали.
Доста интересни полюси в темата. Едните казват- пишете, оплаквайте се , изисквайте. други- вие за 50 ст ли сте? какви хора сте само да мрънкате? Ама вторите са все някакви дошли, нахокали и отишли си. Аз си им пиша за всичко. 1 лв, 1 лв. Има хора във форума, които ми се подиграват как  съм вземала все намалени неща,  търсила съм отстъпки, сравнявала съм цени ама ми е все тая. Ако има нередност- пиша.

Общи условия

Активация на акаунт