Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 621
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 375
  • In transit
И виното в кенчета е с нова цена 1.99лв. Скоро цената му стане като на класно вино...т.е тя вече е.

# 376
  • Sofia
Момичета, дайте съвет! За втори път тази година купувам развалено пилешко от ЛИДЛ. Първият път бяха крилца, тази вечер бутчетата ме зашеметиха със зловонната си миризма като отворих фолиото. До 12 юни са и пътят от магазина до нас е 5 минути. Как да реагирам? Миналият път нищо не направих, но вече е прекалено!
Аз бих пробила дупка (с ключ например) на опаковката още на касата преди да я прибера в торбата.

Иначе както пишете за връщане... иди доказвай, че не го е зарязала някъде на топло.... та пак опира до служителя,  на който ще попадне.

# 377
  • Бургас
Почти сигурна съм, че на рафта цената на крема-сиренето, което замени любимата ни сребърна Голдеса е 4,49лв ( и си е достатъчно възмутително!), но на бележката, която сега погледнах е 4,99лв! Ами взе да ми писва сериозно!

# 378
Тая седмица хич не съм се и завъртала е Лидл.

# 379
Аз рибата я върнах след два часа след покупката именно, за да не кажат, че е зле съхранявана.
Имах и такъв проблем с пилешки крилца от витрината, но бяха от Кауфланд. Голяма смрад беше. Върнах ги след 6 часа от покупката. Нямаше проблем. Върнаха ми парите, но писах на мейла им и дори ми дадоха подаръчен ваучер за 6лв., колкото струваха крилцата.

# 380
  • Велико Търново
Днес минах на бързо през лидл, взех малко моркови, тиквички, някакви супер вкусни гъби за грил, един хляб, 2 пакета сиемпре и 2 опаковки пил. Филе... Един флан карамел и тъкмо тръгвах и минах през консервите. А, какво да видя някакви добре изглеждащи печени чушки в буркан на - 35%... Взех 2 буркана, но няма къде да ги сложа (бях само с бебешката количка и чанта към нея)... Поогледах нещата и върнах 1 кутия сладолед, единия пакет гъби за грил и жълти камби/чушки (огледах повторни те ми обемни покупки) и взех двата буркана. Не съм ги опитвала, но много обичам печени чушки, а тези изглеждат доста добре за 2лв цена. Ако са хубави, моля кажете, утре да пратя ММ за още.

# 381
Почти сигурна съм, че на рафта цената на крема-сиренето, което замени любимата ни сребърна Голдеса е 4,49лв ( и си е достатъчно възмутително!), но на бележката, която сега погледнах е 4,99лв! Ами взе да ми писва сериозно!
То само остана от понеделник ,за да влезеш в магазина такса 1лв ей така Joy , щото да не би случайно да излезеш със стока, чиято цена са забравили да увеличат за 3ти път. Grinning

# 382
Мега се издразних
Цената поскъпнала с 50% - добре всичко поскъпва НО грамажа от 75на 40г. е това вече е български номер, кога откриха Лидл и кога им почерня на тия Германци д.то

# 383
  • Mostly in my mind
Отивам в 7 30 тази сутрин, че млякото за кафето беше свършило и намазах с няколко кутийки био боровинки, 125 гр за 99 ст.

# 384
  • Sofia
Пинко, тоя номер не знам чий е (но подозирам, че не е само нашенски), но се предполагаше откак тръгнаха цените стремглаво нагоре.
И грамаж, и качество надолу...

# 385
  • велико търново
Вчера много се издразних любимата кучешка консерва от 2,69лв на 2,99лв.
Питам касиер ът нови ли са консерви те?
Вчера бяха същите кутий. Купих 4 броя.
А той не са ново зареждане. Само цена та е на горе. Оффф
Аман всичко нагоре. Крема сирене вече не купува м.
За мазане крема сирене,, нет,, 😥

# 386
  • СОФИЯ
Лидл умишлено се самоунищожава Grinning

# 387
  • ВАРНА
Дано да заваря еклерчета и сметанов пудинг.
Знаете ли колко бройки в кутията са еклерчета? И просто ги размразявате и са готови за консумация ли?

# 388
  • София
Вчера много се издразних любимата кучешка консерва от 2,69лв на 2,99лв.
Питам касиер ът нови ли са консерви те?
Вчера бяха същите кутий. Купих 4 броя.
А той не са ново зареждане. Само цена та е на горе. Оффф

Навсякъде е така.
Преди 2 дни купух кутия бебешка каша Слънчо от Кауфланд за 3.60 лв.
Днес минавам да взема още 1, че внучката много я хареса - нова цена 4.70 лв.
Даже личеше как предния път съм разбутала кутиите да взема по-задна. ...

# 389
Цели 8-9 продукта общо няма да бъдат налични от латино и азиатската седмица, проверете брошурата в приложението/сайта да не се лумпате в Магазина разочаровани.

Общи условия

Активация на акаунт