Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 544
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 645
Този блендер някой има ли го, добре ли прави смутита от по-твърди зеленчуци?

# 646
Тутку не са асортиментни. Те са остатъчни от промоция, стояха няколко седмици пред касите и сега остатъчните количества са приместени при останалите промо артикули, които не са от асортимента, до изчерпване на количествата.

# 647
  • Велико Търново
Утре сме на екскурзия до Лидл! Само ще разглеждаме, дано няма нищо интересно намалено, за да не се чудя къде и как да пъхам и нося Simple Smile

# 648
Сега ходих за бира. Имаше намалени зеленчуци и плодове. Кроасани нямаше

# 649
Забелязвате ли как Кауфланд помага за свалянето на цени в Лидл?
Повечето Шоколади милка в К. бяха намалени с к. карта и не щеш ли, в лидл посредата на седмицата извън брошура -18% на милка шоколади..да не изостанат
В събота новата брошура К обявява намаление на слънцезащитен спрей -40%, Днес лидл пускат допълнителен купон в лидл плюс -25% само за 2дни намаление на скънцезащитните продукти..

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 11:08 от Didity02

# 650
Всъщност това е търговски трик.
2 те вериги са на един собственик!
Та намаления и прочее е като : да си местиш ръцете от левия в десния джоб.

# 651
Кауфланд пък редовно си съобразяват някои непредвидени промоции с Фантастико

# 652
Отивам на пазар за меда от купона...обаче меда от Кауфланд от пон. ме човърка...пише натурален...е да не би изкуствен да купувам от лидл, без добавки е..сигурно пак някакъв трик...

# 653
Никой не каза за меда. Не посмях да взема.

# 654
Никой не каза за меда. Не посмях да взема.
не ми хареса на вид и аз не взех, въпреки ниската цена,  бяха останали малко буркани обаче.

# 655
Взех един за тест. И ще ви кажа.. какво да кажа то щото много разбирам аз от мед...
Взех маринованият врат на 6.50 600гр , доматки на клонка 1.50лв кг и от купона спрея срещу слънце. Ама как пишат само, слагайте обилно, навсякъде и отново след изпотяване... Joy
Представете си на сладоледа да пише, яжте по много с по голяма лъжица Joy

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 11:09 от Didity02

# 656

За какво използвате този спрей от Лидл.Става ли за почистване на кухненски плот на който се приготвя храна или е само за дезинфекция на мивки и тоалетни чинии?

# 657
Подарявам🙂 тези купони за тази седмица(+седмичните за тази и другата седмица)
Скрит текст:
За другата седмица
Скрит текст:

# 658
Този блендер някой има ли го, добре ли прави смутита от по-твърди зеленчуци?

Имам 3в1 същата мощност. Смятам, че се справя чудесно.

# 659
Преди малко повече от година,  почина дядото на ММ..той гледаше пчели и съответно имахме абсолютно чист и натурален Мед.
Покрай децата обаче започнахме да консумираме доста Мед и свършихме всички запаси.
Започнах да си купувам на 15 лв. От една жена, на която кошерите са и до нашата вила, хубав и е меда.
Преди около 2 месеца си купих от К. 2 буркана на 7.50 лв. От БулМед...
Не просто, че не е натурален и тем подобни,  то просто даже НЕ Е и бледо ПОДОБИЕ на МЕД..
Но аз си го очаквах де, взех го за да бъркам сироп с лимон и зехтин..
Вчера си поръчах последни 2 буркана та 15 лв.
В края на месеца,  жената каза,  че ще вадят мед и очаквам нова цена, защото пък и на баща ми бях поръчала, неговия "пчелар" му го е продал вечена 18 лв.
Та от този Био- то в К. може пак да взема 2 буркана,  да ми се намират за сироп..
Малко ОФФ стана, но просто за подобна цена, не мисля че може да се очаква чист продукт,  за съжаление 🙂
А като дегустатор,  първо че имам особено обоняние и вкус и второ имам опит от първа ръка,  дето се казва и мога да направя сравнение....
Или по скоро обсъжданите продукти са без абсолютно никакво сравнение 🙃

Общи условия

Активация на акаунт