Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 491
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте. Да попитам - Доволни ли сте от Еър Фрайър който е от днес?ThinkingНезнам 2.5 литра добре ли е? Благодаря
Доволна съм от моя, който е от лидл, но той е 5.2 литра. 2.5 е ужасно малък.

# 751
Мислех, че бъркам, но не. В началото на месеца съм купила голямата салата Снежанка за 5 лв, сега е 6.
И пак пускат зрелият чедър, ще ме разорят.

# 752
  • Велико Търново
На мен ли ми се струва или интереса и коментирането на новите брошури рязко намаля в темата...

# 753
  • Mostly in my mind
На мен ли ми се струва или интереса и коментирането на новите брошури рязко намаля в темата...
Ами то няма и за коментиране. Пълна скука е. Аз се радвам. В тези скъпи времена ми спестяват пари. Единствено харесах 2 бр къси клинове за момичета.

# 754
  • Sofia
Нали пазаруват основното хората, какво да му нищят на него. 

От новата брошура харесах някои неща, също и чедъра. Simple Smile

# 755
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
О да и на мен новата брошура ми харесва, набелязах си вече бая неща.
Да попитам препарата за съдове с аромат на ябълка ХХЛ където е следващата седмица добър ли е? Струва ли си да се купи такова количество, мие ли добре съдовете?

# 756
Освен повишените цени, друго за коментиране няма.
Ааа и 4 калибъра скариди....

# 757
Нищо интересно и за мен от брошурата. Пак гащи Simple Smile
Във филиала, където основно ходя от както има работеща бариера е доста спокойно и паркинга полупразен.
Аз ли съм в грешка или гъби Портобело си бяха намалени и без купон на 2.29 лв. ?!

# 758
Jess!, аз ползвам това веро и мога да кажа, че не е нищо кой знае какво, но аз рядко мия на ръка. Ползвам съдомиалня. Ако миеш мн на ръка по добре си вземи друго.

# 759
  • София
Според мене интереса намаля, защото доста от нехранителните стоки могат да се купят вече и от други места. Дори и да се поръчат до адрес. Помня преди години какви кални борби се водеха за бебешки и детски дрехи, за бельо за големите, за някои домакински уреди.
След навлизането на Пепко, Sinsay и подобни поне тези неща вече ги има навсякъде.

# 760
Добре ето моят хранителен пазар от другата седмица..
Заради Котидж-а ще се ходи рано сутрин за 5броя
Св.врат ще взема.
Смутито ми действа пристрастяващо, трябва взема 2 шишенца
Може би ще пробвам някое кисело мляко козе,овче
Лаваш може да взема ми се приядоха домашни дюнерчета, нали не взимам по улицата или палачинки с мед ..или ще си направя мои си ще видим..ако взема лютеница от купона със сирене..блаженство ..
Може би някой сос от италианската или супичка
Бисквити имам заредени 10 броя тутку така че..
Може би кексче от 1.99лв,зависи от състава.
Лазаня на 50% може пробвам, хубава ли е?
Основно иначе яйца по някое време..
Домати на клонка има на 50% сигурно и другата седмица и каквото друго е намалено от плодове и зеленчуци.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 09:56 от Didity02

# 761
Аз точно гащите си набелязах Joy Сутиени си поръчах скоро от Уайкики, така че в момента не ми трябват.
Скрит текст:
Не знаете колко е трудно да се намери каквото и да е бельо без никаква дантела. Пиша го, като човек, който е търсил по всякакви магазини - няма значение скъпо или евтино - или е някакво хлъзгаво, или са му лепнали дантелка (дори на изчистените модели).

Не помня писах ли, но ако съм - ще се повторя: френското сирене с орехи много ми хареса!

# 762
  • Sofia
Освен повишените цени, друго за коментиране няма. ...
И това е толкова сдъвкано вече... да не са от вчера тия повишения... месеци се дъвчат...
Интересното ще е ако започнат да не мърдат или да падат.

Рано бих ходила заради жегата. Simple Smile

# 763
Как е сладоледената торта от новата брошура ?

# 764
  • София
И аз съм фенка на френското сирене с орехи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт