Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 472
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 795
Подарявам купон от стреч-картата ми
Скрит текст:
А, с постене ще е много по-зле с цените на зеленчуците, да не говорим за млечните продукти. Килограм българско свинско е колкото половин качествено саламурено краве сирене.

# 796
  • София
Именно😂

# 797
ще минем на карнивор диета.

# 798
Не съм ходила в Лидл може би около месец. Нямах автомобил и не ми е удобен магазина. Но пък и последните брошури не ме заинтригуваха. Спестих някой лев, не че инфлацията не си ги взе. Simple Smile Другата седмица има неща , които ми харесват и ще ида до магазина. Някой с впечатление от италианското кафе на зърна? Купувам Лаваца, но и на него много му вдигнаха цената, дори и на промоция, та да питам за отзиви

# 799
  • Велико Търново
Италиамо не е като лаваца Роса... По- слабо, по-блудкаво, но не е кисело със сигурност!

# 800
Подкрепям, ние друга Лаваца (от дистрибутор) вземаме, бива и италианското от Лидл, ама все пак не е като Лаваца .

# 801
  • СОФИЯ
Приключих с пазара в Лидл за този месец, а лентата ми е под 140 лева. Дори един бански за 20 лева взех. Преди да се бъгнат оставях по 50-100 за едно пазаруване. Веригата стимулира икономичност.

# 802
Аз имам 2 купона за сладоледа поради някаква причина. Единият е старият, който беше заключен, а новият е за 3,49 лв. Ако някой иска, да каже.

# 803
И при мен се появи втори, въпреки, че сутринта използвах един купон за сладолед.

# 804
Много добре ми се отразява инфлацията. На здравето. Маса храни изрязах и продължавам да режа. Без експерименти, без запасяване с храна, която може и да се развали. Ще остане истинската храна и то в количествата, които човек наистина има нужда да приема. Без шкембенца, без д@пенца и т.н. Money

# 805
Някой пробва ли вече андалузките десерти, особено "порас", че ужасно се изкушавам от снимките, но в момента нямам нужда от пазаруване и не ми се ходи да зяпам безпричинно?

Испански маслини вземах преди и не виждам никаква разлика нито с "гръцките", нито с тези дето се продават редовно, само дето трябва да премяташ после буркани  Калмари взимам като видя, не е имало изцепки и не мисля че имат каквато и да била разлика между различните опаковки.

От американската серия харесвам само всичко що е мак'и'чийз, боровинковата напитка и май това е.
Снак-микса на SnackDay не ми хареса, е яде се, но е по-блудкав вкуса отколкото други, едно такова като недопечен хляб.
Сладоледите във фунийка на Джелатели на мен не ми харесват, едни изкуствени вкусове главно на захар бие. Едно време много харесвах Джелатели в кутийки, но тези във фунийките нямат нищо общо.

Но пък от новата брошура да похваля двойката сладоледчета, минало е на разстояние покрай забайоне, но е много готино десертче от кремче, сметанка и черешки някакви Hug

Скреча напоследък много ме обича, два пъти ходих и двата пъти ме награди, макар и с неща дето или ги няма или няма да си купя, но все пак уважението е важно 😁
С нетърпение чакам да мине модата на джина Rolling Eyes
Виж, италианско мога през седмица, не ми омръзва 🤩

# 806
Порас са тулумбички без сироп, аз бях питала за такова нещо и се ококорих, че наистина го има...но не у нас. Все пак са доста тежка храна, пържено, мазно. Който е свикнал на подобно, сигурно ще му понесе. За вкус - вкусно ми беше, но после ми беше тежко и лошо.

# 807
Тия дни оставям по 15-20лв и то за бири основно.

# 808
Купон 1 - сладоледът би трябвало да е 3.49 лв

Излиза съобщение за грешка като искам да го активирам:

И хоп появява се купон 2 - само че цената вече е 4.19, а не 3.49: Rage

# 809
  • София
Някой пробвал ли е парната четка , която ще се предлага следващата седмица.
Не върши никаква работа. Още ме е яд, че не реагирах навреме, за да я върна (купих я по старите правила за връщане)

Подарявам купон от стреч-картата ми
Скрит текст:
И аз подарявам същия купон + всички седмични + тези:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 02:27 от Тaня67

Общи условия

Активация на акаунт