Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 78 827
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 975
Белите несгънати салфетки и аз отдавна забелязах, че поскъпнаха. Последно ММ като пазарува донесе от сгънатите, които не харесвам, заради твърдостта, но мо каза че били по-евтини Smirk

# 976
мъжките къси чорапи от понеделник не намирам. едва ли са изкупени, явно не са ги изнасяли въобще. при някой има ли ги?

# 977
  • София
Сега се връщам от Лидл. Все едно бомба е паднала... Няма хора, но и много неща липсват. Няма тоалетна и домакинска хартия от XXL  седмицата.
За сметка на това най-простите Салфетки са станали 1.49. Разрових си бележките - януари са 0.89, март - 0.99. За половин година "само" 60% поскъпване!
Тази седмица има салфетки "Зебра" - 500 бр. - 4,99лв.

# 978
Вафлите с тахан са уникални.
Не са много сладки, не са и много сухи.
Промоцията от скреча е супер - 2 пакета за 0.89 стотинки, общо 240 грама вафли.
нямам скреч .. колко е редовната си м цена?
Биомаслото вече е 6лв (от 5.50)

0.89 ст е редовната цена. От скреча просто са 1+1 безплатно.
И аз сега идвам от Лидл, че не бях ходила скоро. Аз, една майка с количка и един мъж само бяхме в магазина. Наистина бомба сякаш е паднала.
Страшно много намалени неща с оранжев етикет. Явно наистина застояват продуктите, то и нормално с тези цени.
Имаше торти, кисели млека, шунка, салами, пакетираните салати - на минус 30%.
По хладилните витрини всичко от иберийската седмица намалено на 30% - чуроси, пици, крокети с шунка, скариди 400 гр. От миналата седмица емпаданас с риба тон пак на минус 30% и някакви хапки от пилешко имаше.

# 979
Едно гръцко краве сирене виждам, че пакетът му почва да се подува в хладилника. Уж пише, че е годно до 11. 2022. Какво да го правя? В момента не ми се яде сирене.

# 980
  • софия
Направи (мързелива) баница/тирокафтери.

# 981
  • Sofia
Едно гръцко краве сирене виждам, че пакетът му почва да се подува в хладилника. Уж пише, че е годно до 11. 2022. Какво да го правя? В момента не ми се яде сирене.
Боцни го  някъде горе с клечка за зъби, да не гръмне, пък като решиш, че ти се яде ще видш как е.
Или да го прехвърлиш в кутия с още вода и сол.  Тия две ми хрумват на мен.

# 982
  • Буркина Фасо
Боцни го  някъде горе с клечка за зъби, да не гръмне, пък като решиш, че ти се яде ще видш как е.
Или да го прехвърлиш в кутия с още вода и сол.  Тия две ми хрумват на мен.

+ още едно.  подари го на приятел. насреща съм Smiley

# 983
Нямаш ли машина за вакуумиране?

# 984
Не, нямам. Искаш да кажеш, че с нов вакуум ще се оправи? Мислех, че подуването на пакета е знак, че е тръгнало да се разваля. Мислех си, че ако го сложа в съд със саламура ще се разводни докато стигна до него. (В момента се опитвам да огранича млечните).

# 985
Не знам, честно казано.
Каква е тая цена на половин килограм моркови ??

# 986
Е, нали са Био, по- скъпи са.

# 987
Ванилов сладолед - одобрен

# 988
Дали са пускали масажора за крака, който е от утре, има ли мнения?
И аз взех 3 -те сладоледчета, имам спомен че и преди имаше подобен купон и оттогава ги харесвам и от мен+за ванилията.
Магазинът беше поопразнен и откъм стоки, и откъм хора.

# 989
  • София
Не, нямам. Искаш да кажеш, че с нов вакуум ще се оправи? Мислех, че подуването на пакета е знак, че е тръгнало да се разваля. Мислех си, че ако го сложа в съд със саламура ще се разводни докато стигна до него. (В момента се опитвам да огранича млечните).
Ако се размекне/разкашка/разводни - директно го изхвърли. Това е тест за продукта - дали става за ядене или не.
Ние винаги слагаме насипното сирене във вода с малко сол, даже и без сол(ако е по-солено) и стои в хладилника. Ако започне да се размеква го изхвърляме и повече не купуваме от съшата марка.
И с вакуумираното процедираме по същия начин, когато му дойде ред да бъде отворено.
Преди години д-р Емилова("Измилова")  даде в интервю този метод за проверка на сирене.

Общи условия

Активация на акаунт