Фауната около нас

• 215 930
  • 3 546
  •   1
Отговори
# 1 020

Днес видях гълъб с яка от хляб; първо помислих, че има нужда от помощ, но се оказа, че си лети с нея, освен това кълвеше от нея, докато ходи - съвсем ясно разбираше, че това е за ядене.

# 1 021
  • под тепетата
Да, и аз вчера забелязах, че вече са четири щъркелчетата в Драгушиново. Последното може би се е излюпило тези дни. Много по-дребничко е, дано оцелее в конкуренцията с по-едрите си братя и сестри.
Днес бях на много хубаво място.
Когато си правиш слънчеви бани и релаксираш,

а мъжът ти решава, че неделя е ден за баня.

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 20:20 от bilqna_69

# 1 022
# 1 023
  • Велико Търново
Биляна, къде са мечовците? Много чисти и доволни изглеждат.
Днес моята вярна кучка ми донесе таралеж. Първо си мислех, че е някакъв боклук, но после фокусирах подаръка. Трябваше да ходя до началото на гората да го пускам да живее, но докато вляза и изляза от нас и ежко го нямаше. Явно бързо бягат. Дори не можах да снимам и покажа и на децата. сигурно щяха да се разочароват от разликата между нарисуван ежко в приказка и реалното същество Simple Smile.

# 1 024
  • под тепетата
В Добрич, много хубаво място със зеленина и разхождащи се свободно животни. Не мечоците , разбира се. Център за диви животни и природа.
 Чичо Манчо обаче си забрави апарата и снимах само с моя телефон.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 00:15 от bilqna_69

# 1 025
# 1 026
Тодор и Тодорка от Ярлово вече си имат едно бебе. Миналата година бяха с трички. Дано и тази година да са повече.
Като видя тези найлони и въжета в гнездата, много се ядосвам.
Те животинките вземат всичко.
Малкият щъркеляк е голям сладур! Как трака с човчица, ще каже човек, че е голям!

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 20:33 от Анонимен

# 1 027
Ето ви един моторист.

# 1 028
# 1 029
Тодор и Тодора в Ярлово си имат две щъркелчета.

# 1 030
  • Deutschland/HE
А Драго и Драга колко имат? Сега ми се видяха 3 или 4 щъркелчета, но тя бързо ги скри.

# 1 031
А Драго и Драга колко имат? Сега ми се видяха 3 или 4 щъркелчета, но тя бързо ги скри.
Мисля, че са три. По някое време май виждах четвърто, но най-вероятно съм се заблудила от некоординирано махане на криле.

# 1 032
От току-що ☺

# 1 033
  • София
Страшен сладкиш!!!

# 1 034
Те са много, но и са много страхливи Simple Smile.
Скоро ще има  и съвсем мънички зайчета да подскачат из тревите 😊.

Общи условия

Активация на акаунт