Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 420

• 34 029
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Добра вечер!

Преди да свърши деня и аз да честитя рожденния ден на любимата ми турска актриса, красива, талантлива, прекрасен човек и верен приятел - фееричната Туба 😍 Нека е здрава и да успява в това, което я прави щастлива 🍀
  И тя има интервю със същата журналистка

И да почерпя за моя рожденник
Скрит текст:
тийнейджър на 16 ❤️

# 496

araselia Two Hearts
Нека ти е жив и здрав рожденикът! Да сбъдва мечтите си, а ти колкото е възможно - помагай!

# 497
araselia:revolving_hearts:
Честит рожденник!
Много здраве и късмет да има в живота,а на теб търпение с него!

# 498
  • Пловдив

Добро утро в сряда, успешна и прохладна да е.
Днес сме в очакване на епизод 4.

araselia, честито да е момчето ти.
Two Hearts

# 499

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден сряда!

# 500
Добро утро в деня на "Бягство"

Благодаря за пожеланията, бъдете живи и здрави ❤️

# 501
  • Пловдив

https://magazinmahallesi.com/yazi/mehmet-sahincileroglu/engin-ak … 53AohKZ8BMB_irH7o

Докато чакаме да качат епизод 4, да прочетем тази статия от вчера. Написана от Mehmet Şahincileroğlu.

Eнгин Акюрек топли сърцата на феновете в ресторант Кападокия в Бразилия

Няколко пъти съм писал за актьора Енгин Акюрек. Казах ви колко много го обичат феновете му. И накрая отново станах свидетел на това. И то по съвсем различен начин… Нека обясня тогава…

Винаги съм бил в добри отношения с феновете на Енгин Акюрек от 2017 г. насам. Оттогава те винаги подкрепят статиите ми за Енгин Акюрек. Пишейки статиите си, аз не писах, за да ги лаская. Както и да е, опитах се да го обясня. Те винаги са били наясно с това.

Кристина Кордейро Андре, която идваше в Турция 3 пъти с мечтата да види Енгин Акюрек, беше една от тези фенки. Кристина Кордейро Андре дори написа книга, вдъхновена от Енгин Акюрек. Следвах я в социалните мрежи. Наскоро ми писа. Гледах, гледах. Това беше съобщение за набиране на средства. Не можах да отговоря по това време поради натоварения си график. Върнах се при първия възможен момент. Каза ми, че някоя си Еда ще напише съобщение на турски. Проверих кутията си в DM. Съобщението е написано от Еда Озтови, собственик на ресторант Кападокия. Благодарение на Кристина се запознахме с г-жа Еда.

Преди всичко бих искал да говоря за историята на г-жа Еда. След това ще стигна до частта за Енгин Акюрек.

Основната професия на Eda Öztovi/Еда Йозтови е учителка по английски език. Съпругът й Изет Йозтови е производител на текстил. И двамата са от Истанбул. Двамата имат син на име Едиз и дъщеря на име Габриела. Те живеят в Сао Пауло, Бразилия, от 8 години.

И така, откъде дойде идеята да отидете в Бразилия?

Те срещат случайно двойка от Бразилия в Истанбул. Стават приятели с тях. Двойка Йозтови ги приемат по най-добрия начин и ги водят на различни места в Турция. Това семейство се завръща в Бразилия след приключване на световното си турне. Те продължават да общуват в социалните мрежи. След като се завръщат в Бразилия, този път те правят предложението на г-жа Еда и г-н Изет и ги канят в Бразилия. Двойката Йозтови заминава за Бразилия. Остават за около 15 дни. Те обичат и харесват Бразилия. Двойката Йозтови смятат, че могат да правят ресторантьорски бизнес тук, тъй като и преди са планирали да се установят в чужбина. Връщат се в Турция, продават активите си в рамките на 8 месеца и се установяват в Бразилия преди 8 години.

Защо са кръстили ресторанта Кападокия?

Бразилският сериал Salve Jorge/Спасете Хорхе, който беше заснет в Кападокия по време на 15-дневната им ваканция в Бразилия, се излъчва по Globo TV всеки ден без неделя. Невъзможно е да намерите някого по улиците на Сао Пауло в часовете на излъчване на сериала на Глория Перес. Защото всички са пред екрана, за да гледат сериала. Благодарение на сериала всички се влюбиха в Кападокия. Двойката Йозтови също е засегната от тази ситуация и си казват, че ако в бъдеще отворят ресторант тук, със сигурност ще го кръстят Кападокия. След като се установяват в Бразилия, те кръщават ресторанта Restaurante Capadócia (Ресторант Кападокия).

Защо феновете на Eнгин Акюрек се срещат в ресторант Кападокия?

Съпрузите Озтови, като съпруг и съпруга, сами работят в ресторанта. Не наемат работници. Те се грижат за всичко в ресторанта, от сервиране на турска храна до приемане на клиенти, от хранене до пазаруване. Благодарение на топлите им отношения те се превръщат в любимо място за хората от региона, а заради турското им присъствие пътищата им се пресичат с феновете на Енгин Акюрек. През последните 6 години феновете на Eнгин Акюрек се срещат в ресторант Кападокия на всеки няколко месеца и организират много събития като кръводаряване, кампания за сини шапки, помощ за пациенти с рак, дарения на дрехи за семейства в нужда, рожден ден на Eнгин Акюрек, новогодишни партита и специални поводи.. Стават приятели. Помагат си. Това, което ги събира е любовта на Енгин Акюрек...

От време на време г-жа Еда ги информира за новостите около Енгин Акюрек, което им позволява да получат най-новата информация за актьора. С тях станаха като семейство.

Eнгин Акюрек има огромна база от фенове от цял свят, от Азия до Европа, от Африка до Америка. Благодарение на Eнгин Акюрек те обединяват силите си и продължават да топлят сърцата с толкова красиви мероприятия.

Не знам доколко Енгин Акюрек знае, че е толкова обичан в Бразилия и други части на света, но когато започна активно да използва социалните мрежи от време на време, да изпрати на феновете си видео съобщение или няколко изречения както в Бразилия, така и в други части на света.Много ми е трудно да опиша колко щастливи биха били, ако той изобщо можеше да отговори. Когато видях видео съобщенията от неговите фенове, които показват любовта им към Енгин Акюрек, отново оцених Енгин Акюрек.

Аплодисменти за двойката Eда-Иззет Йозтови, които се опитват да запазят турската култура жива по възможно най-добрия начин в Бразилия.

Аплодисменти за феновете на Енгин Акюрек, които помогнаха...

Още снимки в линка.

# 502
Добро утро!
Днес ще чакаме да качат епизод 4,и да споделят феновете впечатленията си!
Вярвам,че пак ще" ври и кипи", името на Енгин!
Спорен и прохладен ден!

# 503
  • Пловдив

https://twitter.com/DisneyPlusTR/status/1544576885421662210

Епизодът вече е качен на платформата и се казва "Знам кой си."

Мехмет се представя като един от хората на организацията. Той търси начини да избяга, като спечели доверието им.

Мехмет научава, че човекът, чиято самоличност е взел, е планирал нападение срещу Турция.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 10:34 от mariana51

# 504
Пак имаме интересни неща - благодаря за превода Two Hearts
Днес ще съм доста часове на работа, повече писане чак утре.

# 505
Да, появява се втората девойка

Сега се сетих - в 3-та серия Зейнеб за миг видя Мехмед в стаята в болницата, защо не направи някакъв опит той да я види Thinking Хич ли пък нямаше възможност. При условие ,че живота ти е застрашен и съдбата ти е на карта,нямаш друга алтернатива ,да пропуснеш шанса да установиш контакт с единствения човек, който би ти помогнал евентуално ... Верно,че страха е голям, трябва и да внимава да не го издаде. Не знам, те реално не се познават, не знаят нищо един за друг, нямат изградено доверие. Сигурно затова и Зейнеб не се разстрои много за тази пропусната среща. Общо взето в такава стресова ситуация трудно е да си представи човек какви мисли минават през главата на пленниците.

Много лошо гледа Мехмет

А Мехмет пък взе самоличността не на случаен редови боец, ами на човек с мисия и с шефове от запада, да видим как ще варира в това монно поле.

Благодаря за преведената статия за "бразилската връзка" , извода е , че Енгин несъзнателно променя човешки съдби Simple Smile. Турското семейство тотално е променило живота си, в чужда държава ,друг континент направо,и ако не са били феновете на Енгин от Бразилия да ги поканят, това може би е нямало да стане.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 12:56 от araselia

# 506
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/Cfqq5K8LJSK/

И Шел не изостават. Нов момент от рекламата. Написаха:
Може, който иска самостоятелна тоалетна у дома, е прав!
Всички ние имаме право винаги да сме напред с чисти тоалетни, почиствани с озон и специални детски тоалетни!

В  момента гледам оригинала на 4 епизод.
Да вметна, че и сега не пропуснаха да разголят Енгин...

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 15:12 от mariana51

# 507
Подскажи нещичко, че сигурно ще гледам направо с превод.

# 508
Много нови неща имаме и днес!
Браво!
Аз чак сега успявам да се включа!
Ето е днес,серията разбуни духовете из ТТ!

# 509
Определено нямам търпение за новия епизод! Ще гледам направо с превода, да не си развалям удоволствето. От снимките, които излизат мисля, че ще е пак вълнуваща серия. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт