Лъчко да е жив и здрав, Иги - пращаме ви ний кураж - 27.11 - 3.12

• 11 255
  • 248
  •   1
Отговори
# 30
  • София и там където не се пуши
От мен също добри пожелания.

Предлагам среща в петък 18 часа - защото Бим-бам е тук и сугурно я е срам да предложи.

Ако много спорите къде накрая аз ще кажа къде - китайски или нашата си пацария Дон Домат

# 31
  • София / Пловдив
... вече Sadman не е толкова SAD и си остава просто един ваш приятел (Friend).
...

Определено звучиш по - ведро  Wink

Нинка, Европата и срещу нас да тича, скоро няма да я стигнем  Confused Къде ще пращаш снимките?

Нанди, дано, дано резултатите са добри и въпреки мъглата, седмицата и за вас и за семейството на Иги да е слънчево озарена  Hug

# 32
       Хубава седмица и от мен.

Родителите да са ведри и щастливи,

а децата-здрави,весели,игриви.

newsm51 newsm51 newsm51

# 33
     Nnnnnnnnnnnina, препоръчвам ти Берета - на френските полицаи.
     Ако си слабичка в ръцете ще трябва малко фитнес.

# 34
  • София, в офиса
бим бам, не знам къде да ги пратя и без това никой намя да им обърне внимание Cry

# 35
  • София, в офиса
Волф, ако ще помогне и нафитнес отивам, че следващите ще мога без да викам - просто на място - нали знаеш "7 с един Удар" (храбрият шивач Wink)

# 36
  • София, "Младост 3"
Нинче, гадно ама ти що пък не спори - аз бих седнала в колата и бих пищяла напр. - айде да видим кво ще правят.
Има обаче известен резон в думите им - виж следващия път може да ги изработя така Wink
както и да е - гадно щото е ясна картинката и най-гадното е че в Бг винаги има разлика... ма знаеш ли - на всякъде има разлика щом имаш пари.

# 37
  • София и там където не се пуши
Аз например не ходя в центъра с кола след 8 ч сутринта

# 38
Нека се включа и аз!- от съседния подфорум съм, но влизам тук и чета само- за вас, за децата ви, за болката ви, за смелостта ви.
Сега пиша за да ви пожелая- хубава нова седмица!
а и вярвам, че няма как по Коледа да ни се случат лоши неща /дано дай БОже/
Около празниците - особено около големите и рожденните дни, Бог праща и изпитания. Много е важно как ще ги преминем, много е важно на празниците и около тях да сме изпълнени с добри чувства и положителна енергия!
Дано не съм ви отегчила!
Моля се за вас и за децата ви! 

# 39
Успешна седмица и от нас,да сме живи и здрави.Много целувки на Лъчо,нека чуем хубави новини от тях тази седмица.
Хубави изследвания на Мимката,за да има малко спокойствие и за Нанди.
Поздрави и на новия-стар Friend. Wink

# 40
  • София, "Младост 3"
Нека се включа и аз!- от съседния подфорум съм, но влизам тук и чета само- за вас, за децата ви, за болката ви, за смелостта ви.
Сега пиша за да ви пожелая- хубава нова седмица!
а и вярвам, че няма как по Коледа да ни се случат лоши неща /дано дай БОже/
Около празниците - особено около големите и рожденните дни, Бог праща и изпитания. Много е важно как ще ги преминем, много е важно на празниците и около тях да сме изпълнени с добри чувства и положителна енергия!
Дано не съм ви отегчила!
Моля се за вас и за децата ви! 

мерси мила! Много сте готини със сина
не пишеш как сте - добре ли сте, той как я кара и мама покрай него Wink

# 41
  • София / Пловдив
Предлагам среща в петък 18 часа - защото Бим-бам е тук и сугурно я е срам да предложи.
Ако много спорите къде накрая аз ще кажа къде - китайски или нашата си пацария Дон Домат

Ами смея ли да кажа нещо  Crazy  но ако сега не стане, поне на Коледния купон ще се съберем  Laughing

бим бам, не знам къде да ги пратя и без това никой намя да им обърне внимание

Само при Милен Цветков има някакъв, макар и минимален шанс, някой да ти обърне внимание. Просто си познавам колегите и за друг подобен ентусиаст не мога да се сетя  Confused А във вестниците - признавам си - не знам точно как работят с подобни материали.

# 42
Моля ако някой знае немски да ми каже какво значи Das sind . Blush

# 43
  • София
Слънчева и здрава седмичка за всички дечица и мами!
Много силни прегръдки на мама Иги и на малкото Лъче, на Мимозката и на мама Нанди...

Искам да ми дадете съвет къде да заведа Бобо, защото го болят предните зъбки, които бяха пломбирани некадърно от една самозвана зъболекарка преди няколко месеца. Нужен ни е до няколко дни добър детски стоматолог, който да му пломбира наново дупката между предните две зъбчета, тъй като детето не може да се храни нормално от болката, която изпитва при хапването на сладко и студено.
Търся координатите на кадърен и търпелив зъболекар, който ще ни оправи зъбките.
Той ще слушка, само трябва да се намери някой, който да ги излекува. Дайте ми някаква насока, моля ви.....

# 44
  • София / Пловдив
  Габи, писах ти на лични за зъболекарка, която горещо ми препоръчаха в Здравния форум. И аз трябва да водя Бояна, че при нея вече тръгна втори кариес, но тя не дава да пипат нищо в устата. С триста зора само зяпва за 3-4 сек. и това е. Имах страхотен стоматолог в Пловдив, но той получи инсулт и едва ли ще може да работи повече  Sad

Общи условия

Активация на акаунт