Лъчко да е жив и здрав, Иги - пращаме ви ний кураж - 27.11 - 3.12

• 11 255
  • 248
  •   1
Отговори
# 15
И аз да се разпиша в новата темичка. Grinning
Пожелавам много здраве на всички и особено на Лъчко!
Няма да се плашиш...татковците ще си пишем тук...и без това в другите теми ни наричат "момичета"  Mr. Green
Умори ме от смях,да знаеш! Laughing

# 16
Добро утро и успешна седмичка на всички!

Много хубаво заглавие Simple Smile Надявам се да донесе нещо хубаво на Лъчко Simple Smile

# 17
  • София
Наде нека твоята Мария се отърве от всички бъбречни проблеми скоро и бързо! Да е благословена като жената чието име носи!

# 18
   Сях любопитство, май ще жъна ... ревност. Много семе хвърлих май на декар. Поживем, увидим. Аутистчето ми е по-отворено към форума. Разказвам му за вас, за децата ви. Сякаш му е интересно. Подскача като види бате Бойко, поставя диагнози ДЦП /включително и на анимационното кученце от инвалидната количка/ и аутизъм наляво и на дясно. Много обичаме да танцуваме на "Чело коте книжки" и "Жыл был в стране кузнечик".

# 19
  • София / Пловдив
   ... "Жыл был в стране кузнечик".

Съвсем като краставичка, зеленичък... Така ли продължаваше песничката?  Party

Хубава седмица и от нас за всички момичета и момчетаHug

# 20
  • София, "Младост 3"
Нандиу стискам ти палци за мъничката адашка на моята щерка. Много ви стискам палци.

Мила Иги, дано откриете какъв епроблема. Малкия Лъчко си е нашето бебе - на нашия форум и съм сигурна, че сте в ума и сърцата на пишещите и четящите, на всички нас.

Не се оплаквам но съм разочарована - степента на бактериалната инфекция на Мим пак е скочила, за жалост доста - с две степени на раз. Има само още една допустима степен и след нея става лошо и страшно... Както и да е - отказвам да се ядосвам и притеснявам предварително щото няма смисъл, а и вярвам, че няма как по Коледа да ни се случат лоши неща /дано дай БОже/

# 21
Здравейтееее! Хубава седмица и от мен! С хубави изследвания за Лъчко, Мими и всички останали сладури и сладурани.
През уикендите не съм "в час", за това чак сега пожелавам още дъъъъъълги години семейно щастие на празнувалите в събота.   bouquet

# 22
  • в края на града
Хубава и успешна седмица на всички!
Нанди, стискам палци да са добри изследванията на Мими.
Иги, Лъчето да е по-добре тази седмица, да си отдъхнете малко...
И на всички други дечица и техните родители много, много здраве!

# 23
  • София, в офиса
леле как се ядосах #2gunfire
това рушветите и далавери край нямат
паркирам на Патриарха с талони, ама били написани с молив - не можело, не бил тряйно , можела сум да го изптрия - като че ли с химикалка не мога да го изтрия Twisted Evil
и хоп скоба с мотив не сте платили - полудях, половин час сум викала по така наречените следители на реда и точно си тръгвам, след като си платих глобата по незнайни причини какво виждам - паркирала сум пред заложна къща, чийто служител чинно и почтено ни лук ял, ни лук мирисал ме чака с едно червено пластмасово столче да излезна, за да блокира местото по български - снимах го с телефона и скобата снимах и талоните
и като ги изпратя - какво от това Twisted Evil
не стига че спазваш закона, че си плащаш - на таблото ми имаше цял кочан талоно 20 на бр, готоеи за фалшифициране Twisted Evil - ами и те глобяват теб, такива като заложната къща - не, щото те са в комбина с властта и са безнаказани #2gunfire #Cussing out
е, добре дошли в Европа Twisted Evil

# 24
Хубава седмица и от мен, мили приятели  bouquet
На Мимето - хубави резултати  пожелавам от изследванията.
Лъчко е в молитвите ми  постоянно, Praynig
Аз продължавам да се стягам за поредните изпити, както и за държавната ми практика.  bouquet

# 25
Ето че пак се налага да се включа. Ако някой не е чел в закованата тема - радвам се да ви съобщя, че вече Sadman не е толкова SAD и си остава просто един ваш приятел (Friend).
БЛАГОДАРЯ ВИ!

# 26
Ето че пак се налага да се включа. Ако някой не е чел в закованата тема - радвам се да ви съобщя, че вече Sadman не е толкова SAD и си остава просто един ваш приятел (Friend).
БЛАГОДАРЯ ВИ!
Тъкмо чета темата и се чудя кой е Friend . Wink

# 27
Нека и аз се включа с пожелания само за хубави новини и много радост за децата ни.

# 28
...Тъкмо чета темата и се чудя кой е Friend . Wink
Ваш friend.

Надявам се скоро да свикнете, че Sadman го няма. И че имате един приятел повече Simple Smile

# 29
Здравейте и от мен в новата седмица. Моите пожелания към Вас са мотото на седмичната тема. Желая хубави новини, лека и спорна седмица. newsm03

Общи условия

Активация на акаунт