Лъчко да е жив и здрав, Иги - пращаме ви ний кураж - 27.11 - 3.12

• 11 255
  • 248
  •   1
Отговори
# 120
Другата новина е, че Йоан прегръща момичетата в градината! Щях да падна!!!! Shocked Embarassed
     Няма лошо. Някой ден ще доведе едно момиче у вас и ще разбереш, че си станала свеки. Тогава се дръж. Joy Joy Joy

# 121
Волф, как можа!!! Joy Joy Joy

# 122
Аз пък съм в паника. Вече и едно разстройство ме изкарва извън нерви.
За трети път го прави през последните два месеца. Първо повръща, после разстройство и всичко преминава за два дни.
Този път обаче ме ще да мине. Отказва да се храни изобщо, а при нас това нетрябва да се случва. От една страна трябва да я натъпча с нещо, което да я храни, а от друга да пазим диета.
Помагайте, какво да правя, за да спра това проклето чудо?
Най голямото ми притеснение е да ни би, проблема да е от лекарството, което пием.
Моята лекарка ме успокои, че това е абсурд, но все пак ме вика при нея следващата седмица, за да помислим за смяната му.

# 123
Здравейте и от мен, написах ви нещо, но нямах връзка с бг мамата #Cussing out и сега го пиша наново.

Ieppe, много се радвам на хубавите новини, че очичките работят и двете, правете упражненията за да се тренират, а също така се радвам и ми стана весело когато пишеш, че прегръщал момичетата. Моята Гери като си хареса някой отива сама при него, гали го, усмихва му се. Искам и аз да я видя да прегръща децата и да си играе с тях. Има и такива случаи, че ако си хареса момиченце например и е с плитки или просто с вързана коса, го дебне като хиена докато не отиде да му дръпне плитките или ластика.. Confused

Ieppe, Wolf си е такъв hahaha шегаджия.. Joy Joy Joy Joy Joy

лек и весел ден от мен Hug

radini, явно има нещо което пречинява това разстройство, нещо недоизлекувано, а може и от лекарствааа, аз не съм имала такъв проблем, но разстройство го лекувам с една супена лъжица разбъркано нишесте/брашно/, малко оцет и захар, изписва се, така ме беше запекло, че отидох на другата крайност после... на сина ми скоро така му помогна..

# 124
radini, ние също имахме 3 пъти тоя вирус. Оправихме се с гадна диета. Оризова каша и супа Моро - върши чудеса тая супа. Ето ти рецепти.

Rosoneri, как само го описа това с дърпането на плитките - като хиена била! Laughing И ние сме си дърпали плитките, не бой се! Hug

# 125
йеппе, благодаря ти!
Не иска да яде нищо, дори любимите солетки, кроасани и т.н.
Само ни трябва да се обезводним и да влезем в болница, от където ще си докараме още вируси.
Да сте чували нещо за хидрасек.

# 126
Ieppe, както ти казах, стагяй къща на село. Както е тръгнало скоро ще има "айде ако обичате да се измитате някъде, че ще имам гости" smile3532

# 127
radini, на Йоан му давах само Хидрасек. Освен това му давах Хидратин Алфа, което е точно за възстановяване на електролитния баланс и срещу обезводняване. Много хубави препарати. Само не зная дали са подходящи за вас.

Friend, да не си развалим приятелството с теб!!! Twisted Evil  Joy Joy Joy

# 128
Точно така ги дебне Гери като хиена е  защото ги следи, върви след тях и в удобен момент скочи върху жертвата си, ние като я познаваме я гледаме какви ги върши и сме в очакване да разплачем някое детенце, а пък майката ако е зевзек ....върви й обеснявай сега че детето ти е така и така, не че не сме имали "любезни" разговори. Баткото път като малък яко хапеше, както си играят на пясъка и ухапе детето по бузата или по носа също се е случвало, Гери пък дърпа косиии, ... образи безподобниии.

Гери също е била пред обезводняване, повръщаше всичко, дори и вода и ми вдигна температура над 40 градуса и аз полудях увих я и по стълбите даже тичам, няма време да чакам асансьори и в спешното детско отделение.
Не се наложиха системи, да видиш и баща ми как от 20 км извън Пловдив дойде за 10 мин в болницата и плаче за детето, много се беше притеснил. Това за градусите просто за първи и последен дай боже път да ми се случва.
После се захранвахме със специални каши - немски бяха, да видиш как се захранва дете което преди това се е хранило добре и сега като го гледаш, че не иска да яде и му се молиш, разбираш какво облекчение е това, детето да ти се храни лесно.
Радини, върна ме в спомените назад...

# 129
Friend, да не си развалим приятелството с теб!!! Twisted Evil  Joy Joy Joy
Напротив. Аз от съвсем приятелски чувства.
(да има къде да отидете)  Joy  Joy  Joy

# 130
  • София, "Младост 3"
аз само да споделя - Дани винаги вдига до 40градуса почне ли така, че аз просто вече съм претръпнала и най-лошотно е че не знам да тичам ли някъде или не... до сега ивнаги съм чакала - поне час да помогне лекарството...
Ние също сме болни но много странно - докато почне да вдига и свали, но това е нон стоп и е и змъчен и нервен, а аз още повече щото нито има Т нито няма...

# 131
Rosonieri, съжалявам за лошите спомени.
Една приятелка, която беше преживяла най-лошата болест на детето й, казваше, че такива вируси, температури, неразположения, въобще немогат да я уплашат.
Като се сетя за думите й си давам кураж, ама нали сме се сбъркали вече..................

# 132
  • София
Радини,дано скоро се оправите.Буби по принцип е доста здравичка,вече е на 5 години и/да чукна на дърво/ не е боледувала сериозно.Слабото и място обаче е коремчето-хрема да има и веднага почва да повръща.Стигали сме и до инфекциозното от обезводняване.Аз в такива случаи давам вода често и по малко-през няколко минути по една лъжичка.Дам ли повече-ела и гледай-повръща като...Проблема при нас е,че един от прицнаците за неработеща клапа и въобще проблем с клапата е повръщането на фонтан.Доктора ми е обяснил,че ако почне да повръща постоянно на фонтан буквално при всяко движение,значи е проблем с клапата.Аз изпадам в ужас при всяко нейно повръщане-да не би да е от клапата.Буквално изпадам в истерия,почвам да мисля най-лошото,водя я в спешното,въобще ставам направо нетърпима.и си мисля,че това няма да го превъзмогна-цял живот това пусто повръщане ще ме побърква.Лошото е,че детето усеща какво чувствам и тя също започва да плаче много като пъвръща.Ох,само да са ни живи и здрави децата,само това искам от живота-нито пари ми трябват,нито нищо,само да са здрави Praynig.

# 133
  • София, "Младост 3"
Радини, хидрасек и знаеш за въглуня е зя ентерола и смектата.
плюс на Хип има спец сок при диарии.

# 134
Да Ви се похваля. Излъгах го мойто глупаче да пие вода. Тъй като досега тя неможеше да пие от чаша сама, реших днес да я уча. Тя така се зарадва, че й се отдава възможност да се мокри и да се налива с чашата, че вече ми е изпила около 300 гр. вода. newsm44
Може и да преборим обезводняването. Вече цял час пие вода като за световно и все иска.
Колко съм умна Thinking Blush

Общи условия

Активация на акаунт