Скоро ще дойде лютата зима, нека за всяка по БЕБЧЕ да има! 27.11-03.12

• 14 480
  • 428
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро на всички! Поздравления за всички добри новини! Много силни прегръдки за Мия и нейната точица! (Все още няма коремче и мога да си я прегръщам...  smile3503)
Двойни поздравления за Бубончето!!! Живи и здрави да си ги износиш и с много любов да си ги отгледате!
Аз съм много-много болна. Едва дишам. Нямам температура, но се потя. Не знам защо... Дано не заразя детето... Хванала съм неподходящия вирус... Но поне ще мине сега и дано после да се чувствам по-добре. За Коледния подарък!
А сега изчезвам да не хванете и вие от моите вирусчета...

# 331
добро утро,милички Simple Smile.миа,хванах си от твоите вирусчета.и аз искам най-хубавия коледен подарък.  ylinfant
миленка,мила, много настоение ти трябва и по малко лошо настроение.

БУБОН двойно честито,много ти се зарадвах.това е супер  bouquet

# 332
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте, дами!   bouquet
Пепинка1, аз моите чорапи съм ги обула още във вторник, половинката е настроен на романтично-кексуална вълна, положението е "6"!  newsm08   kiss   luvbed
Сладка_мама, успех на изпита, и после да се похвалиш!!!!  smile3529
pretty, поздравления, намерила си правилния път!!   superuu
milenna21, не се предавай, сменяй тактиката и успех! Умиране има, отърване няма!!  smile3508   smile3534   newsm48
dididi, взимай мерки и се възстановявай бързо  Ill
fransy, прогонвай лелята и стискам палци да сте следващата двойка бъдещи родители в компанията ви  lalalala
А мен утре какво ме чака....  smile3515   newsm75   newsm79   1ironing   wash   hang   clean

# 333
добро утро момичета
Сладка_мама успех и от мен най-малко 6 да изкараш Hug
milenna21 нямя да се предаваш,драпане със зъби и нокти и успеха ще дойде
dididi да оздравяваш мила Hug
Дара ще взимаме пример от теб скъпа.
V-twin коледния подарък е страхотен още днес ще пусна писмо до Дядо Коледа,дано ми изпълни желанието baby_neutral Heart Eyes

# 334
Голди, би ли ми казала къде ходите на изследвания във Варна??? Предварително се извинявам за въпроса, ака някъде си го споделила вече, но просто не мога да открия подходяща клиника...Вече от 6 мес. си правим бебче, а то все не идва.Вчера прегледах темата :Колко време бебеправихте?? и пове4ето отговори бяха-стана веднага, от раз, 1-2 месеца, случайно и тн., та съвсем вече изперках и взех да си мисля какво ли не..Май след НГ ще трябва да тръгнем по прегледи  Cry

# 335
drebo много от момичетата включително и аз правим бебе от повече време(поне моето впечатление е такова)ние лично от Януари сме в действие,така че не се притеснявай.но найстина сле д 6месеца е хубаво да направиш и консултация с доктор.ако нещо в Пловдив ти трябва мобеш да разчиташ на мен,но за Варна нямам идея

# 336
  • ГОре на черешата...
Здравейте, мацки и честит ви петък  bouquet, пък и нов, вълшебен дано да е за всички ни месец  HugPraynig Peace!!!

Елпет, Миа, Грийн Доун - благодарско за вирусчетата - толкова съм изловила, че ако ги изпусна, ще забременя целия блок / малиииии, пък както всички имат по две Twisted Evil/

Диди - марш веднага на лекар с това изпотяване - в момента върлуват вирусни пневмонии, отначало са без кашлица.Да не те плаша, ама иди да ти сложат една слушалка, че кого ще търсиш събота и неделя. И дръж малкия възможно по-далече от тебе.

Прити, а така - кандиса, де ще иде Twisted Evil!

Даре, айде, трябва да си уловим Девичка, нали Wink!

Аз досега се занимавах с чистене, пране и т.н., за довечера остава готвенето, обаче още не съм намислила какво. Ей сега ще надникна в Готварския, че да спретна нещо вкусно на мъжлето.

# 337
  • Бургас
Дребо, ходим при доц.Маркова в Майчин дом. В края на януари пак сме на преглед и започваме "сериозните изследвания" /обаче тайничко се надявам да не се налага Blush/. Бях доволна от прегледа, но след доста четене и разговори с Дарето за Дуфастона, нещо май се разочаровах от доцентката. Както и да е, януари пак сме при нея Peace
6 месеца не са толкова много време, на каква възраст сте с половинката? Все пак и аз съм на мнение, че е добре да се направят изследвания по-навреме.
Мариетка, душо, пак ми докара комплекси Mr. Green Моят днес няма да яде Naughty Mr. Green

# 338
Мариетка, ще се борим за Девички пък да видим... Wink
А на Диди и аз същото  иказах за вирусите. Тя отиде на лекар и дано не  е нищо друго освен грип. Praynig

# 339
  • ГОре на черешата...

Мариетка, душо, пак ми докара комплекси Mr. Green Моят днес няма да яде Naughty Mr. Green
Голди, кво пак прегреши половинката, че го наказваш тъй?

Даре, дано да е настинка де, че иначе си е гадно! Дано скоро пише какво е станало...

Благодаря ти за отговора, но ти е запълнена пощ. кутия и не мога да ти пиша. Слушам и изпълнявам обаче Mr. Green!

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 13:49 от mari_eta

# 340
  • Бургас
Ми к'во - не слуша докторите и пак избра грешната мацка ooooh!. Казаха му хората - "Няма да се любиш с Финландия-та - тя е лоша, не ще да имаш бебе, ще се любиш с Керацуда-та, тя е по-добричка, но си почивай и от нея" Ма той не слуша и реве като в оная реклама "Искам Финландияяяяяяяяяяяяяя" #Cussing out И снощи си заформили пак едно парти двамцата и приятели, а пък Керацудата, че и Голди - кучета ги яли Close Снощи го пожалих, ама днес какво му се пише Mr. Green /Ох, само си се точа цял ден и като знам, че пак ще го глезотя довечера, чак ме хваща яд каква съм голяма бяла птица Crazy/

# 341
Ох, Голди разбих се от смях с твоя мъж и новото му `гадже`.

Знаете ли аз писах писмо до Дядо Коледа. Може и да ви е смешно. Той ми отговори, че съм малко старичка за дете, но ще се постарае да ми изпълни желанието/иначе изпълнявал само детските желания/. Та въпреки, че имало само 25 дни до Коледа и му било малко невъзможно цяло бебе да ми даде щял да опита. Но аз написах ново писмо, където обясних, че искам само точката в корема и той ми отговори положително. Сега чакам и....между другото смятам и малко секс да поправим за всеки случай. Laughing Mr. Green

# 342
момичета ще издам още една бремелинка-Stre4ko.писахме си с нея в темата:Многооооооо бледа втора чертичка.ама още се скатава май Sunglasses

# 343
  • Бургас
Даре,ми то и на мен ми беше смешно снощи, но като си заспа най-блажено след "любовната" вечер Joy, ме хвана такъв яд и сума ти време хем ревах, хем се хилих като си представях физиономията му hahaha Crazy Вече ми мина малко ядът, но допреди час някъде си мислех, че няма да правя цветна снимка, няма да пия хапчета, щом на него не му увира главата, ама сега пак съм си на линия с бебеправенето. Черпя ви по този случай с шоколадче / и специално бремелинките/, пък ще видим какви ще ги мъдря довечера Thinking

Яяяяя, сега ти видях редакцията; как старичка, бе Naughty-няма такова нещо, а и на мен ми е изпълнявал желания, хич да не се скътава, но щом е обещал - значи ще го изпълни Peace Е, и вие може малко да помогнете, де Wink Heart Eyes

# 344
Е какви ще ги мъдриш -започвате от днес на чисто. И така през ден, нали знаеш системата. Ти си 7 ден от цикъла, аз съм 5 ден и смятам да започваме. Laughing
Малко на групов секс ще заприлича нашата работа, но за резултата всичко давам и от сега се сещам как довечера ще ми стане смешно, щото и вие ще правите секс. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт