Американски колеж - двадесет и шеста тема

• 74 222
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
Ето тук има, но няма идея дали са добри. https://www.vyarabel.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8-%D … D0%B8%D1%82%D0%B8

# 601
  • Софето
Здравейте! Моля, кажете школи (освен Лого 3), които предлагат присъствени пробни изпити за Колежа.
Марияна Хасъмска
  http://hasamska.blogspot.com/?m=1

# 602
  • Плевен
Здравейте! Моля, кажете школи (освен Лого 3), които предлагат присъствени пробни изпити за Колежа.

Магнет

# 603
  • софия
Вече преминаха празничното настроение и честитки, годината си започна работното темпо, но все пак да ви честитя новата година и да пожелая на всички много здраве, успехи и радостни поводи за усмивки!

Утре сутрин е денят за резултати на Оксбридж. Стискам силно палци на дванадесетокласниците, които чакат с нетърпение.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 10:41 от Амели

# 604
За много години момичета и Амели!🍀🥂
Амели, дай сега малко инфо за непросветените😄
Какво е Оксбридж?

# 605
  • Отвъд алеята зад шкафа
Събирателно от Оксфорд и Кеймбридж.

# 606
  • София
Малко със закъснение ви честитя новата година, но да приемем че през целия януари можем да се поздравяваме със здраве, успехи и любов!

Дали тази година ще преминем през файнълите без отлагане (поради грипна ваканция)? Синът ми беше болен преди седмица и не беше розово положението, та се надявам да няма много отсъстващи в колежа!

И една молба за помощ. В стария вариант на engage, бях  намерила къде е графикът на файнълите, но в новата версия колкото и да ровя не  ги откривам. Все ми се струва, че бяха някъде при аctivity, но може и да се заблуждавам или пък все още ги няма вкарани (виждам само понеделнишките тестове).

# 607
  • София
Няма как вече да редактирам предишния си пост и затова си позволявам  да сложа втори пореден (да ме извинят модераторите).
Ако някой не знае къде е графикът на файналите за детето си:
Activities Review ---> от падащото менюто горе в Schedule избирате Final  Exam
За 8 клас, чиито изпити ще са чак другата седмица още не са качени.

# 608
Малко със закъснение ви честитя новата година, но да приемем че през целия януари можем да се поздравяваме със здраве, успехи и любов!

Дали тази година ще преминем през файнълите без отлагане (поради грипна ваканция)? Синът ми беше болен преди седмица и не беше розово положението, та се надявам да няма много отсъстващи в колежа!

И една молба за помощ. В стария вариант на engage, бях  намерила къде е графикът на файнълите, но в новата версия колкото и да ровя не  ги откривам. Все ми се струва, че бяха някъде при аctivity, но може и да се заблуждавам или пък все още ги няма вкарани (виждам само понеделнишките тестове).

Виж в activities review

# 609
В нета пише, че вероятно до края на седмицата ще обявят грипна епидемия в София област. В един момент и до София град ще стигнат нещата. Дано поне файнълите минат.
Иначе ще останат за втория семестър.😞

# 610
Привет, бихте ли ми казали тази година на коя дата е абитуриентският бал в колежа.

Честито на всички приети на ранен прием. Ще бъде интересно да споделите в кои университети има приети деца.

Успех на всички, на които тепърва им предстои да кандидатстват в университети, както и на всички седмокласници.

# 611
Привет, бихте ли ми казали тази година на коя дата е абитуриентският бал в колежа.

Честито на всички приети на ранен прием. Ще бъде интересно да споделите в кои университети има приети деца.

Успех на всички, на които тепърва им предстои да кандидатстват в университети, както и на всички седмокласници.
20 май според календара на сайта https://www.acs.bg/calendar/
Актуален е и изглежда много добре.

# 612
  • София
Това на 20.05. е церемонията по връчването на дипломите, не е балът. Балът е обикновено последната неделя от месец май в Шератон.

# 613
Момичета,
Този ранен прием само за университетите в Щатите ли е или и за Европа?

# 614
Рали, мисля за щатите само, но нека кажат момичетата с опит.

Общи условия

Активация на акаунт