Февруарски мами - 2023!

• 53 964
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
Аз искам да се оплача. Имаме бебче на 6 месеца и сега това ми е 2ра бременност. Казах на майка ми. Е освен че няколко пъти ми каза колко щяло да е трудно и че сме луди до сега друго не съм чула Sad Много ми е тъпо или по-скоро съм ядосана. Ясно ми е, че с 2 толкова малки деца ще е страшен филм и очаквах малко от малко някаква подкрепа и позитивизъм, ама....нъцки!
Иначе днес бях на преглед, девойка ще е. За сега изглеждат ок нещата. Другата седмица съм на БХС и ще пусна генетичен тест. Надявям се всичко да е ок, че докато не видя резултат не ми е спокойно.

# 346
Силно гуш 🤗. Аз мисля, че няма лесно с 2 деца без значение от разликата им. Особено ако искаш да им даваш 1000% от себе си. Успокой се и мисли слез 3 години колко ще ти е хубаво. Децата ще вървят и учат заедно, ако решиш. Аз също исках веднага след като родих да бременея пак, уви господ си има други планове.
И има позната, която с 8 месечни близнаци забременя пак и сега си гледат и трите с много любов.
Аз искам да се оплача. Имаме бебче на 6 месеца и сега това ми е 2ра бременност. Казах на майка ми. Е освен че няколко пъти ми каза колко щяло да е трудно и че сме луди до сега друго не съм чула Sad Много ми е тъпо или по-скоро съм ядосана. Ясно ми е, че с 2 толкова малки деца ще е страшен филм и очаквах малко от малко някаква подкрепа и позитивизъм, ама....нъцки!
Иначе днес бях на преглед, девойка ще е. За сега изглеждат ок нещата. Другата седмица съм на БХС и ще пусна генетичен тест. Надявям се всичко да е ок, че докато не видя резултат не ми е спокойно.

# 347
Аз също съм с породени момченца, разликата им е 1г и 2м в началото е изключителни трудно, няма да крия, а после почват само да се карат, бият и т.н, но ние даже и на трето се навихме, така че не е толко зле 😅😅😅

# 348

Не им обръщай внимание да говорят и мислят каквото си искат. И аз съм с госпожица на 11 месеца и не очаквам нищо от никого, психически се подготвям да си ги гледам дори сама защото ММ от време на време пътува. Ще се справим ❤

# 349
Нямам търпение  до следващия  преглед  вече, ще ни кажат и пола  на бебето, предполагам. Вече съм в 14 седмица.
Притеснява ме ниския хемоглобин и витамин Б 12, но ще видя доктора какво ще му изпише.
Някоя от вас има ли с ниски стойности  на  тези показатели?
Също ми излезе, че съм отрицателен резус  фактор,  а бащата е положителен и се надяваме и бебето да е моят, но каквото  трябва ще изтърпя.

# 350
@alucinado
На скоро търсех интересна покана за кръстница и попаднах на този сайт. Може на някой да му допадне идеята

# 351
Здравейте и от мен. Аз съм с термин шести март,но съм сигурна,че ще раждам през февруари. Имам две момчета на 5 години и 8 месеца и на 2 години и три месеца и сега надеждата ни е за принцеса. Родени са в 36+3 и 37+3,затова се записвам и тук. Имам първоначално предположение за момиче от аг и в петък съм на ранен скрининг. Поради възрастта ми,34,скоро ще правя 35 съм наясно,че възрастовият риск ще ми е висок,но още не съм решила да правя ли пренатален тест,ще изчакам скрининга,ще питам АГ и ще преценя,гледала съм и аз този в геника за 1300,а и на Vision.

Здравей,аз съм на твоята възраст но ми е първа бременност. Нищо ни няма на годините,жените раждат вече все по късно а и 34 си е прекрасна възраст за едно майчинство Simple Smile Аз направих пренатален просто защото изтървах 12 г с и реших да не чакам а да направя пренатеста. Лека бременност ти желая Blush

# 352
Здравейте и от мен. Аз съм с термин шести март,но съм сигурна,че ще раждам през февруари. Имам две момчета на 5 години и 8 месеца и на 2 години и три месеца и сега надеждата ни е за принцеса. Родени са в 36+3 и 37+3,затова се записвам и тук. Имам първоначално предположение за момиче от аг и в петък съм на ранен скрининг. Поради възрастта ми,34,скоро ще правя 35 съм наясно,че възрастовият риск ще ми е висок,но още не съм решила да правя ли пренатален тест,ще изчакам скрининга,ще питам АГ и ще преценя,гледала съм и аз този в геника за 1300,а и на Vision.

Здравей,аз съм на твоята възраст но ми е първа бременност. Нищо ни няма на годините,жените раждат вече все по късно а и 34 си е прекрасна възраст за едно майчинство Simple Smile Аз направих пренатален просто защото изтървах 12 г с и реших да не чакам а да направя пренатеста. Лека бременност ти желая Blush
[/quot

Благодаря ти много за коментара!

Лека бременност и на теб!

Аз не се чувствам стара, но някакви страхове се породиха в мен. Днес съм на ранен скрининг,ще попитам АГ какво мисли ,а за бхс съм подготвена,че възрастовият риск ще ми е висок. Но то се гледат още неща.

# 353

[/quot

Аз не се чувствам стара, но някакви страхове се породиха в мен. Днес съм на ранен скрининг,ще попитам АГ какво мисли ,а за бхс съм подготвена,че възрастовият риск ще ми е висок. Но то се гледат още неща.

За страховете те разбирам,аз по цял ден слушам че ми е било "крайно време" за бебе,но то се получи сега за добро или зло. Другото което,аз никога не съм искала да съм млада майка,исках да постигна и други неща в живота,а майчинството дойде в перфектния момент Simple Smile А и в трийсетте се чувствам много добре,и физически и психически.
Най-важното е ти да си спокойна. Пожелавам ти страхотни резултати и да пишеш пак как сте. Пожелай ми успех,моя пренатален ще е готов другата седмица и се надявам всичко да е наред. До скоро Simple Smile

# 354

[/quot

За страховете те разбирам,аз по цял ден слушам че ми е било "крайно време" за бебе,но то се получи сега за добро или зло. Другото което,аз никога не съм искала да съм млада майка,исках да постигна и други неща в живота,а майчинството дойде в перфектния момент Simple Smile А и в трийсетте се чувствам много добре,и физически и психически.
Най-важното е ти да си спокойна. Пожелавам ти страхотни резултати и да пишеш пак как сте. Пожелай ми успех,моя пренатален ще е готов другата седмица и се надявам всичко да е наред. До скоро Simple Smile

Успех ти желая. Всичко ще е наред!🍀 Аз имам и други проблеми, дискова херния,от нея ме боли постоянно напоследък и не знам как ще издържа,но се налага.

# 355
Здравейте момичета. Някоя от вас посещава ли някакви занимания за бременни? Скоро ще спра да работя и ми се иска да посещам някакво спортно занимание като плуване,аеробика и т.н Simple Smile
Отворена съм за предложения Simple Smile

# 356
Аз ходя на йога за бременни, смятам че е доста полезна. Иначе наблягам на ходенето пеш.

# 357
Момичета какво кремче  използвате за корема?Предишната ми бременост изкарах със свинска мас.Чувала съм ,че е добре и кокосовото масло.

# 358
Аз с нищо още, но и корема ми не е мръднал, защото си го имам от преди Grin
Спортуването ми е ходене. Нямам време за друго, аз си ходя на работа. Докато взема след работа детето и се приберем, толкова съм изморена, че абсурд...

# 359
Здравейте, аз си взех олиото на Мустела и това на Био-ойл. Мазала съм се само един път, но трябва вече да започна по-активно.
За свинската мас съм чувала, че е много добра за тази цел, но миризмата й не ми понася.

Общи условия

Активация на акаунт