Февруарски мами - 2023!

• 51 611
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Момичета страхотен дух имате! Може би опита си казва думата. Искам да попитам някой следи ли се в Токуда ? Аз си мисля за д-р Анна Богданова Blush

# 121
Момичета страхотен дух имате! Може би опита си казва думата. Искам да попитам някой следи ли се в Токуда ? Аз си мисля за д-р Анна Богданова Blush
Аз, при Атанасова, и 1вия път тя ме следи. Страхотна е, но е адски заета.

# 122
Здравейте, момичета и бъдещи мами Gift Heart
При мен първият преглед беше добре и всичко изглежда наред. Започнах да мисля за феталната морфология и да проучвам къде да бъде. Вие насочили ли сте се и към кой/кое заведение? За сега се следя в Надежда, но сякаш клоня към Токуда.

# 123
Феталните ще правя при д-р Иво Тодоров. За ЖК ще търся нещо на местно ниво (все пак не живея вече в София), за да ми е по-удобно.

# 124
Здравейте и от мен! Включвам се и аз с вече направени два прегледа. Първият беше за установяване на бременността в 6г.с., когато чух и пулс. Вторият преглед беше следващата седмица, от 5 мм бебчето вече е цели 12 мм 😍 Пулс 147у/м. Следващият преглед е чак след 2 седмици. До момента пия само фолиева киселина - сутрин и вечер. От седмица обаче се боря с ужасно гадене, веднъж повръщах 😖 При вас има ли гадене и как се справяте с него?

# 125
Здравейте, аз днес имах гадене и повръщане за първи път, но сега се чувствам добре. Витамини пия Prenatal на Jamieson. Относно раждането мислите ли вече къде? Аз искам в Майчин дом или Шейново. Като доктори четох добри отзиви за Дяволов и Иван Вецев. Моля някой ако има опит да сподели. Също така има пакети за женска консултация, които гледах в Шейново. Мислите ли, че са добра идея? Simple Smile

# 126
ЖК се покрива изцяло от държавата като има включени ако не се лъжа 3 ехографа. Просто останалите сиги доплащаш. Аз раждах в МД с д-р Хранов, много съм доволна. Все пак родих естествено 4кг. бебе. От приятелки знам, че няма привилегии с тези пакети по болниците...

# 127
Здравейте и от мен! Включвам се и аз с вече направени два прегледа. Първият беше за установяване на бременността в 6г.с., когато чух и пулс. Вторият преглед беше следващата седмица, от 5 мм бебчето вече е цели 12 мм 😍 Пулс 147у/м. Следващият преглед е чак след 2 седмици. До момента пия само фолиева киселина - сутрин и вечер. От седмица обаче се боря с ужасно гадене, веднъж повръщах 😖 При вас има ли гадене и как се справяте с него?
   Здравей. Има гадене днес даже повръщах сутринта и ми олекна малко. Как се справям аз ли,имам солети или нещо от този род и като ми стане гадно ямм. Това ме спасява през деня и вечер. Нооо сутрин е страшно  пробвам да ям нещо 1 час ям  и е примесено със сълзи и всякави чувства ,после пък се смея. Трагедия еее. 🤣🤣🤣Като болна съм.Аа и корем ме боли и кръста ужас. Но все си повтарям за хубаво е ще търпиш.... за най-важното нещо на света си заслужава.

# 128
Здравейте, момичета и бъдещи мами Gift Heart
При мен първият преглед беше добре и всичко изглежда наред. Започнах да мисля за феталната морфология и да проучвам къде да бъде. Вие насочили ли сте се и към кой/кое заведение? За сега се следя в Надежда, но сякаш клоня към Токуда.
Аз също се следя в Надежда. И мисля там да я правя. Специалистите им били доста добри.

# 129
Аз при първата бременност ходих на всички фатални при д-р.Панайотова в Надежда и съм много доволна. Видя всичко, което трябваше да се види. Другите също са много добри.

# 130
Аз в момента се следя при д-р Кълвачева. Има частен кабинет, а в определени дни е и във Вита. За момента съм доволна, предполагам ще правя морфологиите, където ме насочи. Имам обаче записан час и при д-р Атанасова в Токуда. Ей така, за по-сигурно 😁 Та се чудя в тази връзка могат ли да се направят 2 морфологии при 2 различни специалиста? 🧐

# 131
Аз в момента се следя при д-р Кълвачева. Има частен кабинет, а в определени дни е и във Вита. За момента съм доволна, предполагам ще правя морфологиите, където ме насочи. Имам обаче записан час и при д-р Атанасова в Токуда. Ей така, за по-сигурно 😁 Та се чудя в тази връзка могат ли да се направят 2 морфологии при 2 различни специалиста? 🧐

И при 15 може, стига да ти се плаща Grinning
Често се случва ако на 1та има нещо притеснително или ако нещо лекаря сгафи и не се харесате, да се ходи на втора. Затова и като цяло е по-ок да не записваш час в последния възможен момент.

# 132
На мен ми препоръчаха Др.Чачева и др.Михайлова

# 133
Скрит текст:
Да разнояйчни са.АГ при който ходя е добър,но въпреки това мисля да направя поне две консултации.Но с АГ от Пловдив или София.Четох,че при подобна манипулация и другия ембрион е застрашен .Може би е индивидуално?!
Да, има риск и за другия ембрион. Трябва да проучиш специалистите, най-много зависи от това колко добър е лекарят, при който ще го направиш.

# 134
Здравейте, момичета ❤️ и аз съм с термин през февруари, в момента съм в 7ма седмица. Има ли и други бъдещи мами, които отказват цигарите 👀 към момента се справям добре, но ми е доста трудно. Леко бременеене на всички ❤️

Общи условия

Активация на акаунт