Февруарски мами - 2023!

• 53 670
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
И аз само фолиева киселина пия. Позволявам си  кола 1 или 2 чаши защо иначе заспивам,и по едно 3в1 сутрин. Вие позволявоте ли си такива вредни напитки?
Кафе пия само сутрин, не съм фенка на колата, не ми се е и допивала. Обаче си хапвам сладко и тестено понякога. И два пъти съм пила по чаша вино, защото бяхме с приятели и не исках да се разбира още, а щеше да им стане ясно ако не си бях поръчала нищо, но цяла вечер си топвам устните в чашата с вино, не да го изпия на един дъх.

Иначе аз пия фемибион 1 още преди да забременея, преди пиех фолиева, но не се получаваха нещата и предния път пих фемибион, когато забременях, за съжаление тогава бременността бързо приключи, но както и да е.

# 196
И аз пиех само фолива киселина до предния преглед, след който ми казаха да взимам и аспирин за разреждане на кръвта. Освен това АГ ме прати на кръвни изследвания, които имат завишени/занижени стойности на хормоните. АГ ме праща на ендокринолог. Въпрос към по-опитните мами - сблъсквали ли сте се с такъв проблем? Четох някъде, че било нормално при бременност да варират стойностите на тези хормони, но много се притеснявам. Прикачан резултатите. Моля за мнение

# 197
Аз малко се притеснявам, че все още никакво изследване е ми каза да пусна, въпреки, че й споделих някои притеснения  каза след 12 седмица ще каже какво трябва да пускам.

# 198
Аз малко се притеснявам, че все още никакво изследване е ми каза да пусна, въпреки, че й споделих някои притеснения  каза след 12 седмица ще каже какво трябва да пускам.
Всички назначават изследванията тогава, до преди това казват, че е рано

# 199
В 9 седмица съм, и на мен не ми е пускал изследвания АГ. Само като му казах за + резултата - ТСХ и ЧХГ. Изследвания ще ми пусне в 11 г.с., на следващия преглед.

# 200
Здравейте, включвам се и аз с термин 07 февруари. Вчера бях на втори преглед и чухме сърцето, та малко се поуспокоих. В момента съм в 9 седмица и си запазих вече час за БХС през 12-тата. Исках да ви питам, тъй като вчера ми пусна пълни изследвания и сега като и ги пратих видях, че левкоцитите в урината са ми завишени. Реф. Стойности са 1-3, а моите са 16. Има и една графа Бактерии отново в урината, която е с реф. Стойности 0-1, а моите са 2. Левкоцитите в кръвта ми са леко към горната граница, но са в норма. Пратих ги на лекарката и според нея са много добри и каза, че според нея има попаднал малко вагинален секрет в урината и не са много завишени, за да се притеснявам. До колкото съм чела, е нормално при бременни левкоцитите да са леко завишени. При вас как са?

# 201
Аз в последната седмица на юли мисля да ходя на ранната ФМ. Пада се 11 г. с. и няколко дни.

# 202
Да, рано е за изследвания. Аз съм си пускала само прогестерон, защото в момента той е най-важен за растежа на ембриона и матката.
На 29.07 съм на последен преглед при репродуктивната ми, след това ще си запиша за БХС началото на август, 12 + дни ще бъда. Знам, че тогава е оптималното време за този преглед.

# 203
Благодаря, Rain Dance!
Тедичка, добре дошла! Hug
Момичета, кога мислите да ходите на лекар. Аз съм си записала, нарочно час за 20.06. Тогава ще съм 7+2 дни. Искам като отида и направо да се види сърчице. Имам едно кухо яйце и искам да пропусна 2 те седмици треперене. Да си кажа, че имам едно момченце на 5 г. Кухото яйце беше след това. Сега вярвам, че всичко ще е наред.

И аз съм с 1 кухо яйце.. и сега много се притеснявам да не да стане пак така.. в 6г.с съм и на 21.07 имам час при АГ. Много съм притеснена

# 204
Здравейте, момичета. Много плахо и аз се присъединявам. Все още не сме определили термин с доктора. Според приложението ми е края на февруари и съм 7+4 г.с., но на прегледа ехографът показа 1 седмица назад. Сега не знам дали да се притеснявам от това. Цикълът ми така и не се нормализира от раждането преди 5,5 месеца и не знам реално кога е била овулацията. Та се старая да не се паникьосвам поне до следващия преглед след 2 седмици. Видя се сърчице, докторът каза, че всичко е наред. Шокова ми дойде новината да си призная Grinning
Освен фолиева киселина пия Омега 3.

# 205
Здравейте, надявам се и аз ще съм от Февруарските мами. Края на 8ма седмица съм, почна да появява се едно кафяво течение от време на време, иначе имам ужасни болки в таза само като се уморя лекичко. Някой има ли болки в таза още от сега?

# 206
Здравейте, надявам се и аз ще съм от Февруарските мами. Края на 8ма седмица съм, почна да появява се едно кафяво течение от време на време, иначе имам ужасни болки в таза само като се уморя лекичко. Някой има ли болки в таза още от сега?
Да имам болки като се уморя.

# 207
  • София
Благодаря, Rain Dance!
Момичета, кога мислите да ходите на лекар. Аз съм си записала, нарочно час за 20.06. Тогава ще съм 7+2 дни. Искам като отида и направо да се види сърчице. Имам едно кухо яйце и искам да пропусна 2 те седмици треперене. Да си кажа, че имам едно момченце на 5 г. Кухото яйце беше след това. Сега вярвам, че всичко ще е наред.

И аз съм с 1 кухо яйце.. и сега много се притеснявам да не да стане пак така.. в 6г.с съм и на 21.07 имам час при АГ. Много съм притеснена
Аз се успокоявах от факта, че нищо не зависи от мен. На този ранен етап е наистина Божа работа. При мен сега всичко е наред на този етап, видя се ембрионче и сърчице. От сърце ти желая да е така и при теб! Кухото яйце рядко се повтаря, така ми казаха няколко лекари.

# 208
Благодаря, Rain Dance!

Аз се успокоявах от факта, че нищо не зависи от мен. На този ранен етап е наистина Божа работа. При мен сега всичко е наред на този етап, видя се ембрионче и сърчице. От сърце ти желая да е така и при теб! Кухото яйце рядко се повтаря, така ми казаха няколко лекари.

И аз така чух , но знаеш като си го преживял един път , и вече го мислиш .... Благодаря много, след прегледа ще споделя

# 209
Здравейте. В 8 седмица съм, първа бременност. От два дни съм с кафяво течение, не много силно, но достатъчно, за да се притеснявам. Имам час за лекар в средата на седмицата. Засега пия Дуфастон по схема и но шпа. Вероятно е нормално, но на този етап трудно се овладявам да остана спокойна при всяко необичайно нещо, което ми се случва.

Общи условия

Активация на акаунт