Февруарски мами - 2023!

• 53 686
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, а работите ли все още? Ако да, как ви се отразява?

# 616
  • Враца
Момичета, а работите ли все още? Ако да, как ви се отразява?

Аз все още работя, но честно казано към края на деня вече се чувствам изморена. Смятам към края на месеца да спирам с работата. При вас как е? Blush

А аз исках да попитам при последното посещение колко грама беше вашето бебче и в коя седмица е било? Blush

Поздрави! Успешна и спокойна седмица!

# 617
Аз от тази седмица не работя вече .последно на преглед бях в 23г.с бебо беше почти 600г.Имам приятелка която е с две седмици преди мен нейното бебче върви доста по едро.

# 618
Моето го измериха в 23+6 580 и отговаряше на 23+3,бях в болницата за скъсяване на шийката,но за щастие се върна към размерите си почти от преди това. Но днес при изписване пак ме преглеждаха и лекарката каза,че си отговаря. Та тези мерки,на един ехограф,различни лекари само и има разлика. Иначе досега все или отговаря точно  или е 2-3 дни напред.

# 619
  • Враца
Аз днес бях при моя доктор и по негови думи бебо е около 710гр. - чудя се за 25+3г.с. дали е горе-долу нормално тегло? Thinking

# 620
Моето бебче е 27гс но вече е над килограм и върви седмица напред Simple Smile

# 621
Привет!
25гс+6 дни и ние сме 840гр. Blush

# 622
24+6 и е 806 грама, а аз съм качила общо 3кг Simple Smile

# 623
Момичета в 26та седмица съм бебето отговаря на 28ма седмица . Водите са над нормата . Следящия ме Жк казва , че е с много голям корем и прекалено развити ръце и гърди . Има ли от какво да се притеснявам ? 1.260 кг е 😱

# 624
Момичета в 26та седмица съм бебето отговаря на 28ма седмица . Водите са над нормата . Следящия ме Жк казва , че е с много голям корем и прекалено развити ръце и гърди . Има ли от какво да се притеснявам ? 1.260 кг е 😱

Направете си обременяване с глюкоза,за да се изключи гестационен диабет. Лекарят би трябвало да Ви е казал и трябва режим на хранене.

Надя, теглото е напълно нормално,едни бебчета са по-едри,други по-дребни. Моите две деца се родиха дребни, макар и в началото на деветия месец,най-вече баткото, но беше с много добро тегло,в 36+3 2880,а малкият, който и изцяло доносен се роди в 37+3 се роди 2630, но и двамата здрави и не се е налагало нищо. Това бебе върви като баткото май или малко повече.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 21:47 от Irnata_87

# 625
Скрит текст:
Момичета, някоя има ли проблеми със запушен нос? Лягам да спя и към 4-5ч се събуждам, защото немога да дишам, пръскам капки и се отпушва. След няколко часа пак се запушва. Вече ми писна, трета седмица съм на капки за нос....
[/spoiler]
Момичета, не си капете капки ако не е настинка, защото лигавицата привиква и става по-зле. Първо няма да можете без тях, после спират да помагат.
Тъй като имам хроничен ринит, който е обострен от самото начало, ходих на лекар и той ми каза това и ми предписа Низита за мазане. Тя може да се ползва неограничено и няма този ефект. Откакто я ползвам положението се подобри. Преди ползвах спрейове, но разбрах, че кремообразните имат по-добър ефект, защото остават в носа, а спрейовете се изпаряват. Пу пу, почти не се будя нощем от запушен нос, а беше много зле положението по едно време.

Моето бебе беше 1040 грама, май 27 гс беше като ходих.
За приблизителните килограми на бебето гледам една таблица.

# 626
Аз използвах за запушен нос балсамчето на Хималая.На мен също ми помогна и аз гледам да избягвам капки.

# 627
  • Враца
Скрит текст:

Направете си обременяване с глюкоза,за да се изключи гестационен диабет. Лекарят би трябвало да Ви е казал и трябва режим на хранене.

Надя, теглото е напълно нормално,едни бебчета са по-едри,други по-дребни. Моите две деца се родиха дребни, макар и в началото на деветия месец,най-вече баткото, но беше с много добро тегло,в 36+3 2880,а малкият, който и изцяло доносен се роди в 37+3 се роди 2630, но и двамата здрави и не се е налагало нищо. Това бебе върви като баткото май или малко повече.

Много Ви благодаря! Blush Да са Ви живички и здравички и много щастливи дечицата. Heart

Скрит текст:
Скрит текст:
Момичета, някоя има ли проблеми със запушен нос? Лягам да спя и към 4-5ч се събуждам, защото немога да дишам, пръскам капки и се отпушва. След няколко часа пак се запушва. Вече ми писна, трета седмица съм на капки за нос....
Момичета, не си капете капки ако не е настинка, защото лигавицата привиква и става по-зле. Първо няма да можете без тях, после спират да помагат.
Тъй като имам хроничен ринит, който е обострен от самото начало, ходих на лекар и той ми каза това и ми предписа Низита за мазане. Тя може да се ползва неограничено и няма този ефект. Откакто я ползвам положението се подобри. Преди ползвах спрейове, но разбрах, че кремообразните имат по-добър ефект, защото остават в носа, а спрейовете се изпаряват. Пу пу, почти не се будя нощем от запушен нос, а беше много зле положението по едно време.

Моето бебе беше 1040 грама, май 27 гс беше като ходих.
За приблизителните килограми на бебето гледам една таблица.

Благодаря Ви, Elektra.13 Hug Ще хвърлям по едно око на табличката. Smile

# 628
Аз си ходя на работа и планирам да ходя до издаването на 45-дневния болничен - работата ми не е натоварваща и ми е много по-приятно в офиса. Имам движение и разнообразие.
Поради разни семейни неща, ми се налага да работя от вкъщи малко повече през последните 3-4 седмици - полудявам Grinning и освен това ям твърде много, когато съм си вкъщи, а движението ми е минимално.

На преглед сме тази седмица, сега съм 26г.с., засега върви с около 6 дни по-едро бебето.

# 629
Аз си ходя на работа и планирам да ходя до издаването на 45-дневния болничен - работата ми не е натоварваща и ми е много по-приятно в офиса. Имам движение и разнообразие.
Поради разни семейни неща, ми се налага да работя от вкъщи малко повече през последните 3-4 седмици - полудявам Grinning и освен това ям твърде много, когато съм си вкъщи, а движението ми е минимално.

На преглед сме тази седмица, сега съм 26г.с., засега върви с около 6 дни по-едро бебето.

И аз като Вас мисля да си работя до последно, но при мен е точно обратното с офиса. Когато съм там редовно започва да ми се вие свят и да ми се гади ако стоя по-дълго (за това и ако ходя, ходя за половин ден и се прибирам да работя пак от нас), докато когато съм си в къщи нямам такива проблеми. Да не говорим, че вече започва да ми е некомфортно и като карам, а и удобен автобус до офиса ни нямам.

Общи условия

Активация на акаунт