Февруарски мами - 2023!

• 53 628
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, момичета. Сега открих темата и се присъединявам и аз с термин 26.2, но вероятно ще е по-рано, понеже ще е секцио. Имам момченце на 8г. Лека бременност на всички, сега бях се настроила на черния петък да си купя количка, но на моделите, които следя, не им падна цената изобщо.

# 646
Момичета имате ли киселини?При мен от 10 дена доста често ми се появяват предимно вечер.Взимате ли нещо за тях ?

Ужас са тия киселини. Няма спасение според мен. Следвам всички препоръки-не яж солено,кисело,люто,не яж след незнам си колко часа.... Единствено малко се успокоявам с дъфка-няма логика но е факт!

И аз съм така, само дъвката ми е спасението, иначе е нещо страшно. По принцип има логика поради това, че при дъвченето се отделя повече слюнка, която помага доста при киселини.

# 647
  • Враца
Дами, има намаление с 20% за покупки над 40 BGN в H&M за лоялни клиенти.

# 648
Дами, аз много  се чудя на какво одеяло  да заложа за изпитването.
Вие решили ли сте вече за изписването с какво ще са вашите бебчета и от къде евентуално да поръчам.

# 649
Вие решили ли сте вече за изписването с какво ще са вашите бебчета и от къде евентуално да поръчам.

Ето такова взех аз. А за дрешки не съм решила още Simple Smile

# 650
Взех едно комплектче дрешки, което ще използвам за изписването и в същия цвят имаме купено одеяло. Това е. Безсмислени са ми тези огромни комплекти по 60-100 лв..

# 651

Аз мисля да взема ето това и да поръчам чаршаф и калъфка за количка, за да го използвам след това. Харесала съм една сладурска червена рокля-боди в хм, взехме едно бяло палтенце от уайкики в събота😅 и трябва да измисля отдолу с ританки или чоропогащник ще е. Мисля да е това. И на мен не ми харесват готовите комолекти. Иначе питах в друга група с какво са им изписвали децата зимните месеци, за да се ориентирам.

# 652
И аз мисля  да приготвя боди, ромпър и одеяло, а не да купувам готов комплект.

# 653
  • Враца
Ние имаме комплект подарък от сестрата на мъжа ми и поръчахме едно "мече" и това е. Hug

# 654
Hintt, имай предвид да имаш готовност за допълнителни ританки и боди с дълъг ръкав под ромпъра. Много зависи от времето. Каката ми е зимно декемврийско бебе и беше с боди с дълъг ръкав под ромпъра

# 655
  • София
Аз също се чудех за това мече, хубава материя ли е?
За момента взимам само 100% памук, но нещата, които ми харесват напоследък са все едни изкуствени, но пък са толкова сладки.
Вие от каква материя предпочитате? Relaxed

# 656
От къде е това мече?

# 657
# 658
Момичета така и така сме на вълна дрешки, искам да попитам по-опитните мами и не само тях. Много съм боса в това отношение и наистина не знам какво да взема. Според вас около 10 броя бодита с дълъг ръкав, 10 с къс, 10 ромпърчета дали биха ми достатъчни на първо време. Засега бебка върви добре и съм се спряла на размер 56, че имам чувството, че номер 50 може и да не ни стане или да го израстем много бързо.
Може да е глупав въпроса, но аз наистина не съм сигурна какво да взема...

# 659
Ако нямаш сушилня са ти достатъчно. Аз минах първоначално с каката с по 5 чифта дрехи. После постепенно ще трябват повече, но и ти ще си усетиш спрямо бебо.
Момичета така и така сме на вълна дрешки, искам да попитам по-опитните мами и не само тях. Много съм боса в това отношение и наистина не знам какво да взема. Според вас около 10 броя бодита с дълъг ръкав, 10 с къс, 10 ромпърчета дали биха ми достатъчни на първо време. Засега бебка върви добре и съм се спряла на размер 56, че имам чувството, че номер 50 може и да не ни стане или да го израстем много бързо.
Може да е глупав въпроса, но аз наистина не съм сигурна какво да взема...

Общи условия

Активация на акаунт