Пепи
, мерси за кафенцето, а цветето е много красиво!!Аз си чакам спокойно инфо за филма на БерКив

повече искам снимки от реала с КБТ

за СП, о да отдавна е на НФ, както и Организето, жалко, че свалиха КСШ.
а Елчин си печели парички от реклами, що пък не, сега се е отдала на театъра, но предполагам, че ако й предложат добра роля за платформа, би приела.
....................................
И от мен, с голямо закъснение/но си спазвам думата
/ нещо за 7 еп на Якамоз.страхотен Къванч/Арман в началото!

когато изхлипа и се разплака за Дефне ме прободе в сърцето

направи го толкова естествено и трогателно!

И в сцената, в която нападна Умут-показа страхотна игра

В серията имаше някои ключови моменти, които разкриха и големи тайни.
Още в началото, като разбрахме за сериала- в описанието на историята имаше изречение, че подводницата е с тайна мисия. е тя се разбра в последната серия. аз си мислех, че ще извършват нещо незаконно и хората на Арман, ще им се противопоставят.
Но не.....
Якамоз са получили заповед от Нато да отидат до Кос и да спасят учените.
Дефне е работила за Нато, които са знаели за бъдещата екокатастрофа.
Еренай също е бил наясно, но като професионалист си е мълчал.

втория момент-клопката, която скрои Арман на Умут беше много добра.
Арман не е предавал никой от своите хора...

но разкри истинската същност на Умут, който беше готов да пожертва 2-ма от най-близките си войници.

Въпреки ужаса, който е преживял в Сараево/ разказвайки толкова емоционално на Арман/ това не го е направило по-човечен.
и като говорим тук за характерите на героите за мен е>
егоист, властолюбив, нагаждач, лицемер понякога, готов да предаде другар на смърт само за да спаси собствения си живот или за да има какво да яде.
Когато подаде консервата на Арман-го направи само с единствената цел- да бъдат убедени Рана и Феликс да се върнат към работата си, те бяха много важни за оцеляването.

този кадър толкова ясно отразяваше падението му

Арман, без да го е целял, стана лидер и спечели доверието на всички.

а Йонджа е един от най-любимите ми персонажи! Толкова смела, хладнокръвна, справедлива, но и чувствителна и съчувстваща. Без голямо его, умееща да работи в екип за благото на хората си.
И последния ключов момент>
Дефне е поддържала връзка по телефона с Асил Кая/бащата на Арман/ който се оказа, че е дърпал конците. Много добра хрумка на сценаристите!
Арман разбра всичко от тел. им разговор.

и малко за Дефне- не ми е чак толкова трудно да я разгадая, явно след раздялата им с Арман се е издигнала в кариерата си и е започнала да работи за Нато, като е имала достъп до секретна информация. Имала си е своите амбиции и самочувствие, потайна, не знам тоя Кенан дали наистина й беше годеник. Гледаше на Арман като на близък приятел, на който много държи. не очакваше, че пак ще пламне любов м/у тях и това сякаш я разконцентрира. разбирам я, че криеше много неща от него, най вече за баща му. Но това, което направи-спаси живота му, а за съжаление тя загуби своя.
Това, което си мисля, Асил Кая е знаел за Испания, а всъщност там беше най-опасното място, на което попаднаха. Можеше ли да го предотврати? Съобщението от Испания беше фалшиво.
Няма да изпадам в подробности за финала на серията, целта е да се доберат до семената- за да има с какво да хранят.
Извън подводницата останаха само Арман и един от войниците.
Арман е прострелян от Аяз.
С/у подводницата лети торпедо...кой ще оцелее накрая?
Дявола дали ще оцелее?

ще успее ли Арман да се срещне с баща си?

Ще чакаме, все някога ще научим какво и как
Може да е позакъснял коментарът ти за Якамоз, за това пък е качествен, благодаря ти!
Тя по принцип ми се стори, че е човек непоказващ емоциите си. Докато Арман буквално полудя, когато я загуби, наистина много силна сцена и Къванч отново показа, че никой не може да изиграе по такъв невероятен начин загубата на много любим човек, поне за мен. И никога не се повтаря в тези сцени, но винаги ти къса сърцето еднакво силно. Интересен въпрос си задала - знаел ли е Асил Кая за Испания, т. е той знаеше, че са били там, но дали е знаел какво ги чака там ? Не вярвам, иначе защо щеше да пита за Дефне и защо му трябваше да спасява синът си изобщо тогава ? 

, може би не разкриха характера й пълноценно с това, което се е случвало в миналото й и за това остана донякъде неразбрана.
възхищение, фенство 

- здраве и успехи му желая!

/както и Башак/

Нашите герои винаги са били себе си. Както казах, те винаги говореха със собствените си гласове.