Любители на кучета - 129

• 32 358
  • 774
  •   1
Отговори
# 105
Знаете ли колко е хубаво да си играеш във водата?

# 106
  • sf
Какво правим днес ли? Ми нищо...

# 107
  • София
Когато трябва да излезеш в дъжда, след това получаваш гушкане в топла и мека хавлия.

# 108
  • София
Като сме почнали да се показваме ,ето Марси Как от рошав тазманийски дявол се превърна в прилежен младеж

# 109
  • под тепетата
Ау, какъв е прересан Марси! Взима пример от батю си Швепс! Даже и в погледа Satisfied
 Забравих да пиша, че на  италЯнската тройка много ѝ завиждам!

# 110
  • Бургас
Боже, какъв прелестен младеж! Току-що от коафьор!

# 111
  • о`майна лунна нощ е
Tari, стискам палци да е нещо безобидно.

Снощи Мейпъл изяде една хартиена формичка от мъфин, а на сутринта на изхода беше твърдо и малко, хартийка не видях. Дали ще я изкара по-късно през деня или трябва да и дам нещо да я улесня се чудя?

Иначе е много добре, дивее и се, тича и се, но гледаме да я ограничаваме да не се претоварва. Не показва по никакъв начин да я боли.

Клюкарка:

Е, то бива еко, био събиране на ако, ама малко сте се престарали с опаковането им в хартийка за мъфини Simple Smile
Спокойно, хартия е все пак. Ще излезе.

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 11:07 от `ТуиГ

# 112
Ехаа, личи си, че е уикенд. Все хубави отпочинали муцунки Heart

На мен днес две дечица на улицата ми подариха букет от глухарчета, защото ми е много хубаво кучето. Изпълни ми се сърцето. Дано и аз успея да си възпитам децата така един ден.

# 113
Артемис, изражението в този момент е безценно. Една гушка и от мен моля.

# 114

Хубава седмица от нас!

# 115
Понеже не е достатъчно черен, събира тен с мен 😂

# 116
  • София
Кифлата е вечеряла, че и десерт получи. Едно уШо. Затова е толкова доволна.

# 117
  • под тепетата
Ммм, и аз бих била доволна на ушо - за мачкане! Другата седмица отивам при момчетата и ще мачкам на воля Smiley

# 118
Ушатият прилеп е тук

Дебнахме за хартийката да излезе, но така и не я видяхме Grinning явно наистина се е разградила.

# 119
  • София
Данък - ето така се спи, когато най-накрая ти позволи коремчето след 4 дни мъки.

Не е панкреатита, не знаем какво е - изведнъж раздразнен стомах и пак повръщане, лекарства, системи... Като я заведохме, трябваше да се върнем пак следобед за второ вливане на система и доки каза, че междувременно е приела още 7 такива случая - без разстройство, само повръщане и къркорещи стомаси. Голяно неспане беше тези дни... и пране Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт