Любители на кучета - 129

• 32 368
  • 774
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Горката Буба:(

# 121
  • София
Тоя месец хич не й върви... В началото онази пареза или каквото е там, та я мъкнахме по доктори, сега тази простотия... и накрая и до морето и обратно ще пътува (ако изобщо тръгнем).

# 122
Ох, бе Бубе......бързо да оздравяваш и повече да се не разболяваш, ей!
Наше Гинче, бързо се оправи от разстройството и уличния кренвирш( не  е бил отровен,  явно мен ме гони параноята), но е трети ден на "голи" гранули и пробиотик. Усещам, че вече яко ме мрази, ама пусто няма избор и ги яде..

# 123
  • София
Преди като й кажехме "хайде да ходим..." и тя скачаше с еуфория. Сега свива ушите и опитва да се скрие в леглото или дивана. Къса ми сърцето, но знам, че ще забрави. Само да се оправи напълно и каквато е добричка, до дни ще ни е простила. На една ужасна паста беше до днес, също Еспумизабн и пробиотик (него ще си го пие още известно време).

# 124
  • Пловдив
Бубата да се оправя бързичко! Heart

# 125
Милата Буба Heart Бързо да се възстановява и пак да скача веднага за разходка Grinning

На нас ки е последната вечер с Рила и утре вече ще е при хората, които ще я гледат. Направо ме е страх какво е чувството какво е да си останем пак само двамата.
Кой ще ни ближе сутрин?

"Не виждам вафла. Няма вафла. Това не е вафла."

# 126
Оооо миличката Буба,бързо да се оправя!! 🤗🤞😍

# 127
Да се оправя Буба!

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 21:55 от wild poppy

# 128
  • sofia
Бързо да минава на Буба! Ужасно е, когато са болни...

# 129
  • под тепетата
Бубе, оправяй се бързо! Твоето коремче също като моето - музикално Wink Моето го лекувам с ментичка, но и твоето ще мине, няма страшно!
Рила, не виждам водопад да капе, май наистина не Фафла туй Satisfied Лютиче, в групата на нашето визленско семейство се шегуваме, че сме стопаните с най-чистите уши .

# 130
  • София
Благодаря ви, кучешки човеци! Щом почна да проси храна, значи се оправя Simple Smile Много е гладна, завалийката ми, коремчето й празничко Simple Smile
Сега е почти окей, да мине само и тази вечер без аварии, и ще съм доста по-спокойна.
Нарочно не писах докато беше зле, че тъкмо качвахте всички чудесни данъци и беше грехота да прекъсна развоя на темата. Корицата ни е суууупер с двете черни изящества като стража от двете страни!

Кришка, в пъти препдочитам аз да съм болна, ама пусто не мога да й взема болежките...
Билянка, ние нямаме група освен тази тук, но дали пък няма нещо визленско в Буба, щом съм сигурна, че може да конкурира някои от вашите състезатели? Grinning

# 131
  • о`майна лунна нощ е
Да не боли коремче повече. Оздравявайте и се възстановявайте бързо!

# 132
  • Варна
Тони, ще се справите, всичко ще е наред, ще видиш ❤️

# 133
Ох, Бубката.. Много е сладичка.

Данък от нас. Всичко е наред с нашия бандит Бейли.

# 134
  • София
Милото Бубе, да и минава бързо.
Бебето, тъкмо го похвалих и беше разкъсал цяла кутия салфетки. Така сви ушаците като му се скарах 🤣

Общи условия

Активация на акаунт