Любители на кучета - 129

• 32 376
  • 774
  •   1
Отговори
# 135
Милото Бубче..., минало е вече!Край!От сега нататък - само хубави и спокойни дни!

# 136
  • София
Онзи горе ви чува, да знаете Simple Smile Днес е пушка Бубата - събуди се с размахана опашка и изправени уши, стъпка ме в ласките си, което е знак за "хайде да ядем"; хапна без да й се повдигне после (и без да е пила лекарства преди това), облиза ми ушите преди работа и с жленаие излезе навън (е, почти, де - както си е по принцип). Сега е примък-отмък от слънце на сянка и дебне преминаващите котки. Никога няма да спре да ме изумява как бързо преживяват лошото!

# 137
  • sofia
Радвам се, Тони!!! 😀
Кучетата са изумителни същества! Толкова силни, благородни и добри...

Разправяла ли съм ви за льольовата крава?
Такам. Това е най-любимата му играчка. Притежава я от ранното си детство. Издава адски звуци, на които той се наслаждава. Винаги, когато звънне нечий телефон, Леон я вади от някъде и започва да свири на нея. Това не е всичко. Когато я стисне и кравата писне, той започва да и акомпанира с глас. И така, тя пищи, а той вие...Гот, а?

# 138
  • София
Искаме клип, искаме клип! Сигурно у вас много бързо си вдигате телефоните... Joy

# 139
Не знам дали си ги вдигат бързо, обаче си е друго да има фонова музика докато говориш по телефона. Едно такова чувство за лукс остава в сърцето Grinning
Всеки път като харесам играчка и се оказва, че има мякало или издава някакъв звук като я стиснеш. Моментално я връщам на мястото й и даже през ум не ми минава да я купя, колкото и да е хубава. Някак мазохистично ми се струва. Joy

# 140
  • sofia
Хаха, по-скоро създава чувството, че отсреща е кучкарник, вероятно. То, приятели и познати знаят, но когато звънят по работа...всеки път се извинявам и обяснявам...Телефона се вдига и бързо побягваме в посока, различна от кучето с крава...
Грешката с тези играчки е, че подценихме ситуацията. Нашият дакел Мартин, ги убиваше за отрицателно време, като започваше от дупката с пищялката...Което доказва, че куче с куче не си прилича...

# 141
  • Cobrs
Здравейте, преди няколко месеца прибрахме вкъщи едно бездомни кученце и започнахме да ми търсим дом. Намерихме възможност за осиновяване в чужбина като условието е кученцето да е ваксинирано с многовалентна и противобясна ваксини и да са минали 20 дни от вакаинацията против бяс, за да е образувало антитела. Искам да попитам има ли някой представа колко време след първата доза на многовалентната ваксина най-рано може да се постави противобясната ваксина. Разбрах, че втората доза на многовалентната може да се постави най-рано 21 дни след първата, но не и дали можем да сложим ваксината против бяс преди да са изтекли тези 21 дни, тоест между двете дози. Питах няколко ветеринара и всеки ми дава различен отговор.

# 142
  • тук-там
Бяс задължително след втората.
Радвам се, че Буба е добре вече! Само така!
От нас морски целувки:

# 143
  • Cobrs
Много благодаря за отговора! Явно втората доза и противобясната ще трябва да ги направим едновременно.

Бяс задължително след втората.
Радвам се, че Буба е добре вече! Само така!
От нас морски целувки:

# 144
Момичета, оставих Рилката при временните й стопани. Прибрах се и е много тъжна картинка... Няма кой да ти се метне, да ти тегли един език, да те издере...
Очаквах дърпане, виене, да иска при мен, да скача по вратата, а тя отишла налочила се с вода и ми изпращат снимка на едно нахилено куче...

# 145
Май е по-добре така, ще си сигурна че си е прекарала добре и не е тъжила.

# 146
Така е. Радвам се, че е щастлива.

# 147
Toni радвам се за малката Буба, че е по-добре. 🤗
Лютиче това е много добре, че Рила е толкова спокойна при хората, които ще я гледат докато вас ви няма. Аз моя дивак само при сестра ми мога да оставя иначе навсякъде другаде е рев, скимтене и висене пред вратата да ме чака.

Вчера беше ден за баня и после излежаване на дивана докат изсъхне дупарата:

И едно влажно носле:

# 148
  • София
Как сте приятелчета наши? Времето се оправя, пардон, ще става горещо и ще сме морни душици, но ще се справим. Лежанка на сянка му е цаката. Поне за любимците ни 😂
Пък Чарли намаза офисно галкане и мачкане, и е мнооого доволен. Но нещо си е разранил лапичката в зоната на единия нокът, та се караме, че се ближе. Ще му мине 🙂.
И да ви покажа "размазан" от кеф пухчо:

# 149
Добре сме, добре сме
Все още се припича на слънце Сара

Ей така, за всеки случай,да не се простуди все пак

Общи условия

Активация на акаунт