Любители на кучета - 129

• 32 426
  • 774
  •   1
Отговори
# 150
Лори с Мокка                                                                                                   
   Лори с Нъки

# 151
Здравейте и от мен, все се каня да пиша, но не за нещо хубаво. От скоро имаме кученце което е на около 3 месеца и се разболя от парвовироза. На втория ден след като не ядеше го заведох на вет, биха му 2 инжекции и му дадоха едно хапче и до там. На следващия ден отидох на друг вет и при направен тест, се оказа, че има парвовироза. Има ли тук.. оцелели.. така да кажа.. кученца след парвовироза? След няколко дни на инжекции, от днес вливам глюкоза и рингер. От утре най-вероятно ще започнем и с АБ. Ако се оправи и се ваксинира, нали трябва да се бият 3 ваксини? Да не се разболее пак? Ох, много въпроси и питам и ветеринарите, и явно пак съм неразбрала за нещо. Приемам всякакви съвети.. 😔

# 152
  • тук-там
Доста сериозно е за жалост. Решителни и адекватни мерки незабавно! Вет е много важен в случая. Ако сте в София, на ваше място бих пробвала в ЦВК.

# 153
Всеки ден ходим на ветеринар, за съжаление не сме от София. Дано се оправи, че и детето свикна с него. Дано Лъки се окаже lucky накрая.. ❤️

# 154
  • Варна
Ще стискаме палци и лапички за Лъки ❤️

# 155
  • sofia
Много е сладък Лъки! Дано се пребори! Стискаме палци и лапи!

# 156
Нейно Високочернейшество, Лейди Тара дьо Половрак:

Laughing

# 157
Привет!
Пожелавам на бебето бързо оздравяване и  дано да му е за последно това боледуване!
Ние в петък ходихме на вет и сме записани за четвъртък за кастрация. Аз, така съм се ошашкала( минала съм сума ти коремни операции, вкл. и подобна, ама за Гинчето ми е много притеснено), че зададох хиляда въпроса на доктора и накрая даже малко го поизнервих, ама пък искам всичко да знам... Даже, наминах да питам как е  Мейпъл и след колко време живна, че друго си е от първа ръка( те докторите мъже, пък и малко попретръпнали ми се видяха).
И, за да не е  само текст, да покажа какво се случи с поредната играчка която купихме на Джинито:
- това са по- малко от 10 минути радост и  тишина, по Гинчето.

# 158
Успех на Лъки, ще му стискаме палци да е силен и да се оправи Hug Голямо е сладурче.

=-=-=-=, Мейпъл е пушка, вече си е както преди. Вечерта след кастрацията само си лежеше и си спеше, излизахме да пишка и ака за 5мин като я носихме по стълбите да не ги слиза. Не е скимтяла или нещо такова, нощта беше спокойна и си спеше. Два поредни дни почти по цял ден лежеше и спеше, навън искаше да бяга ама не и давахме, жизнена си беше през цялото време и вече на следващите дни си беше същото диване, даже скачаше по дивана, а не трябваше. Доста бързо се възстанови, не очаквах. На 6-7 ден вече падна коричката от раничката, тя беше много малка де. Сега на коремчето има пак като надутичко от конците, но си се прибира бавно. Доста притеснени бяхме, но наистина много леко мина поне при нея. Вет казаха че са и дали антибиотик и обезболяващи за три дена напред, което не знам дали е било така ама не показваше да я боли. Всичко ще мине наред, гледай да не го мислиш толкова. Hug Ако имаш някакви други въпроси и притеснения, не се притеснявай да пишеш Blush

# 159
  • София
Стискаме палци на Лъки!

При нас парчетата от изгризаните играчки ги гълта; клечките също. Трябва все да я следя.

# 160
  • Северозапада
И от нас палци и лапи за бебето Лъки 🤞
Чувала съм аз за излекувани кученца, дано и Лъки е късметлия.

# 161
Надявам се.. сега като му вливам нещата и още повече се привързвам. Говоря му и си мисля, че ще се оправи.. или поне си се надявам 😔🙏

# 162
  • София
Стискаме палци на Лъки. Взели сте мерки и има шанс.

# 163
  • София
Стискаме палци на Лъки Heart
Ние вчера водихме Марси на разходка

Изкефи се на макс.Аз,не съвсем .... Simple Smile Много го влече водата Ако не е вързан ще е все там

# 164
Надявам се.. сега като му вливам нещата и още повече се привързвам. Говоря му и си мисля, че ще се оправи.. или поне си се надявам 😔🙏
Как е мъничето Лъки, хапва ли...жизнено ли е...?Пиши, споделяй!Без да преувеличавам- да!, има излекувани кученца!Звънни в софийска клиника, да свериш лечение и какво още може да се направи.Mtz  те е посъветвала, в коя.Любезни са по телефон.Разпитвала съм при проблем, без да съм на място.Много сила и от сърце желая да играят детенце и кученце, скоро...здрави и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт