Любители на кучета - 129

• 32 429
  • 774
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря! Не, не яде. Не е ял от 14ти. Вчера му вливах нещата, днес сякаш беше по-добре, намери си трохичка от нещо, обаче не знаех дали е редно да я изяде, ако въобще искаше де.. и я изхвърлих, тъй като след това отидохме на ветеринар. Уж имало надежда, дадоха ми и храна, можело съм да му давам пиле с ориз сварени по малко, но сега нищо не иска пак. Основно си лежи. Разбрах за вливане на кръв от преболяло куче, но не знам как да открия тук такова и въобще в клиниката дали ще могат да го направят като вариант. Утре ще питам пак.. Иначе му се живее, мята леко с опашка, сутринта се разходи малко. Утре пак на ветеринар. Дано е герой.

# 166
Душичка миличка...😥

# 167
Миличкото сладурче 😍
Щом се борите и давате всичко от себе си за него,ще се справи!Най-вече заради вас.Животните усещат емоциите ни.🤗

# 168
Душица златна! Кураж и късмет!

# 169
  • София
Милото мъниче. Пробваш предполагам да го храниш от ръка. Дано е късметлия мъничкият Лъки.

# 170
  • Варна
Пусни пост във фейса, че ти трябва преболедувало куче и дай и ние да разпространим.
Гушкай го, говори му, подкрепяй го.
Продължавам да стискам ❤️❤️❤️

# 171
  • тук-там
Пиле с ориз и от ръка. Или пък нещо течно. Добре е да хапва, взима и АБ мъничето. Стискам палци! Страхотен сладур е!

# 172
Наистина ви благодаря! 🐾 Нямам фейсбук 🙄 За моя радост хапна малко гранули, които ми дадоха от клиниката! Не иска пауча и варено пиле за сега. Не смея да се зарадвам като хората, но има надежда ❤️

# 173
  • тук-там
Пауч в никакъв случай! Гадост е! Варено пиле с ориз. Ще се пребори маникът!

# 174
Хапна преди малко пак малко гранули и мааааалко варено пиле. ❤️

# 175
  • sofia
Душичка мила! И ние сме с вас и ви изпращаме положителна енергия!

# 176
Стискам силно палци! Малък боец е той Heart

# 177
Много силно съм стиснала палци за мъничето. Душко малък ❤😢

# 178
  • София
Angelovam, Лъки Е герой! Ще се справи! Има вас!
Всички в тази група стискаме палци, лапи! Всички!!! HeartHeartHeartHeart

# 179
Не знам дали заради вас, но днес Лъки ме посрещна дори скимтейки. Махнал си превръзката и надъвкал абоката. Даже успял да махне капачето. Искаше да яде и му дадох пак малко гранули. Хапна си. Не иска пак пилешко. Пи и малко глюкоза. После пак на вет. Дано да няма последствия и вече да се оправя ❤️

Общи условия

Активация на акаунт