Любители на кучета - 129

• 32 451
  • 774
  •   1
Отговори
# 195
Ре, и нашият редовно го ступват дребоси. Онзи ден две, не знам какви бяха, му се хвърлиха и го респектираха набързо. Според ММ, защото знае, че е по-малък, но щели да спрат скоро да го нападат. Ама той това ми го разправя от половин година. Иначе от лаещи го не се впечатлява. И докато на малки кучета отсъпва, на една немска овчарка, почти връстник, се опери за една тенис топка (въпреки това беше много яка среща, защото се оказаха от един развъдник, но с половин година разлика).

# 196
  • Варна
С моите ходя само на определено място, щото Бизу е Алфа и се перчи на де що види мъжко, Каду също се заяжда и помни ако някое куче си е позволило да се държи лошо с нея 😂😂

Онзи ден им направих сефтето, Каду пи вода, яде пясък, въпреки забраните ни и после познайте как чистих тротоарните плочки, с мокри кърпи 😂😂

# 197
  • На земята
Е честно, не ми е дошло на ум, че ще пие солена вода. А иначе и тя си е драка и се закача с всички кучета, най-вече да си играят. Но с моя мъж са имали среща с агресивни кучета и тя се е държала мъжки,не се уплашила.
Наистина много полезни неща сте написали всички, много ви благодаря.

# 198
Предстои да вземем решение. Иде ми да вия от мъка и безпомощност. Но трябва да мислим за нашето старче, не за себе си.

# 199
  • sofia
Прегръдки от нас! Кураж! Вярвам, ще вземете най-правилното решение!

# 200
  • Пловдив
Предстои да вземем решение. Иде ми да вия от мъка и безпомощност. Но трябва да мислим за нашето старче, не за себе си.
сила ти желая Pensive

# 201
Трудно решение...Прегръдки 😔

# 202
Хортензия, ще вземеш най-доброто решение. По това, което си написала, според мен вече знаеш кое е. Дай си време, докато можеш да го облечеш в думи. И не се обвинявай.

# 203
Съжаление и от мен. Много е кофти животът и това, че на животинките животът е още по-кратък. 💔

На мен ми изскочи нов въпрос. Днес беше за последно ходенето до клиниката. Обаче преди малко за секунди ме изядоха комарите и разбрах, че гадините хапят и кучетата, че може и да се заразят с дирофилариоза, но вие знаете сигурно. Четох назад в темите за Милпразон, обаче сега не знам дали е редно да давам нещо на Лъки, предвид състоянието му? Ще трябва май да звъня на ветеринарите утре. Никога не съм си мислила, че е толкова сложно да имаш куче. При първия преглед казаха, че ако се оправи ще трябва "яко" да се обезпаразити. Това предполагам ще стане след около 3 седмици, когато ще трябва да се ваксинира или? Извинявам се за многото въпроси..

# 204
  • София
Имайте вяра на ветеринарите си. То е като с децата 😀. Болести, радости... но пък верни до края си!
Споко и търпение! 🥰

# 205
  • Варна
Съжаление и от мен. Много е кофти животът и това, че на животинките животът е още по-кратък. 💔

На мен ми изскочи нов въпрос. Днес беше за последно ходенето до клиниката. Обаче преди малко за секунди ме изядоха комарите и разбрах, че гадините хапят и кучетата, че може и да се заразят с дирофилариоза, но вие знаете сигурно. Четох назад в темите за Милпразон, обаче сега не знам дали е редно да давам нещо на Лъки, предвид състоянието му? Ще трябва май да звъня на ветеринарите утре. Никога не съм си мислила, че е толкова сложно да имаш куче. При първия преглед казаха, че ако се оправи ще трябва "яко" да се обезпаразити. Това предполагам ще стане след около 3 седмици, когато ще трябва да се ваксинира или? Извинявам се за многото въпроси..

Мажи го със сок от лимон, докато дойде ред за обезпаразитяване.

# 206
Хортензия това е най-тежкото решение, но се води само от това кучето да не страда. Ние си страдаме независимо как си е отишло кучето. Взимала съм такова решение за моя котка и още си ми е болно въпреки че е било преди повече от 10 години, но и да го гледаш как се мъчи в последните си часове е още по-болно. Прегръщам те!
Angelovam кучето така или иначе не трябва да се извежда преди да минат ваксините. Не ги мисли комарите сега. Нека Лъки да оздравее напълно и като дойде време за разходки ветеринарите ще ви насочат кои препарати да ползвате. Ако все пак държиш да го предпазиш в момента мисля, че в разтвор от розова вода с няколко капки масло от цитронела или лимонова трева можеш да го пръскаш. Но според мен изчакай да укрепне първо.

# 207
Аз купих едно спрейче-репелент за Рила. С всякакви етерични масла е и тя страшно го мрази, но предпазва. Не му помня името сега. Даже и ние се пръскаме с него понякога и наистина е много добро.
Редактирам се: Lila loves it се казва спреят.

Хортензия, нямам думи. Сигурна съм, че ще вземеш правилно решение. Прегръдка!

# 208
  • Варна
Хортензия, ще решите най-доброто и най-хуманното за душичката. Тежко е и трудно, но имаш нашата подкрепа и разбиране. Ще се борите със себе си, заради обичта си към верен другар, но разумът трябва да води.
Tsufi, снощи се връщам от Гърция, толкова много различни по вид домашни любимци на път не бях виждала Simple Smile Бебе лабрадор, една още по-едра порода, малко момиченце с кукуригу, то пътува с нас, не в багажника. По-големите бяха там в чантите си. Всички бяха ок.
Палци и лапички, вкл. котешки, стискаме на малък Лъки, от сърце ❤️

# 209
  • под тепетата
Хортензия, Sivi го е написала много добре. Мъката  няма да ви е спестена, но поне болката и страданието на член от семейството - да! Прегръщам ви и ви съчувствам!
Лъки, оправдай името си!

Общи условия

Активация на акаунт