Любители на кучета - 129

• 32 379
  • 774
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,
Представям се с две кучета. Едното е Джак ръсел на име Ария на 1г е. Другото е среден шпиц на 8г. С второто имам проблем, надявам се на отговори. Водим я на подстригване, пролет и есен обикновенно като започне да сменя козината. Тази пролет пак така, но в нов кабинет по близо до нас. Притеснявам се за козината й в момента. До сега никога не е била така. Какво е ? При друг ли да я водя ? Да я подстригват ли пак ? Благодаря

# 661
  • Бургас
Неприятно преживяване имахме днес. Може да съм малко крайна по отношение на кастрацията, но нека тези, дето не искат, да четат и да знаят.
Едно мъжко безпородно (акцентирам на това не от снобизъм към "чистата раса", защото и моето няма удостоверение за порода, а защото смятам, че тези животни не трябва да се развъждат - шансът безпородно куче с големи размери да намери стопанин е много малък) нападна да качва Елза на оживена улица в центъра на града. Стоеше си до един магазин отвързан, реших, че си чака стопанина, дружелюбно беше, но полудяло от нагон. С каишка против бълхи, домашно куче. Ама като казвам полудяло, полудяло. Явно има разгонено куче в квартала. Скача я, преследва ни, майки с колички негодуват, вдигат ми скандал "дръпнете ги малко", тийнейджъри се кикотят, абе голяма атракция. Елза му се озвери няколко пъти, ама оня не слиза! Минахме така един връз друг една пресечка, викам си ще се прибере - не! Вардих го няколко пъти да не излезе на улицата, да не го блъсне кола. Накрая стопанката се появи и го прибра. Изтървала го, разбирам.
Животното се мъчи, стопаните се мъчат, рискуват да избяга, да го блъсне кола, да се мъчи още повече... Поне като не ги кастрират, да слагат на нашийника един телефон!

# 662
На по ракийка с приятелка 😁

# 663
meggle94, ако не сте го ресали кучето от пролетта насам, е нормално мъртвият косъм да изглежда така. Ние от април/май до сега сваляме по една торба козина седмично. Вярно на по-голямо куче, но като гледам и твоето не е като да няма козина.

# 664
  • под тепетата
На мен ми се струва, че видях и пърхот , който може да се дължи на хранене, на подкожни кърлежчета, на алергия...

# 665
Ето я нашата госпожица на плажа вчера, ама хич не и допадна ни на пясъка, ни във водата.

За това днес е така

# 666
  • тук-там
На по ракийка с приятелка 😁
Уби ме с тази фотка! Страхотна сцена!

# 667
  • Варна

Ей така се събуждам аз 😂

# 668
  • тук-там
Пу пу, човече сладко Simple Smile
Аз не ходя на плаж, но главните членове на семейството - да:

# 669
  • София
Май не съм ви показвала скорошната рожденичка

Много бързаше да нападне храната и за малко да опърли носа Grinning

В сряда стана на 9.

# 670
  • София
.

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 19:42 от Reunion

# 671
  • Варна
Да е жива и здрава малката сладкишка ❤️

# 672
  • под тепетата
Змия, ти толкова играчки си наредила, че се чудя коя е имала рожден ден Wink!
 Мила Холи, да си здравичка, да не виждаш вета скоро, да те глези любимият ти мъж, а змия да те води все на дълги пътешествия!
 Поздрави и целувки от Ози, Лео и баба им!

# 673
  • София
Змия, ти толкова играчки си наредила, че се чудя коя е имала рожден ден Wink!
 Мила Холи, да си здравичка, да не виждаш вета скоро, да те глези любимият ти мъж, а змия да те води все на дълги пътешествия!
 Поздрави и целувки от Ози, Лео и баба им!
Благодаря ти!
Вече пътува тя за поредна почивка. Пак ще лае по морето и ще хапе вълните.
Поздрави и на моите приятели Ози и Лео!

# 674
  • София
Да е здрава, енергична и винаги така обичана наборката на Буба! Всички вълни и котки да налае по морето!

Общи условия

Активация на акаунт