Съни бийч по bTV - тема 5 - В очакване на сезон 3

• 34 441
  • 446
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
О и аз гледам.  Бива за жанра, забавно е

# 166
И аз си гледам.

# 167
И аз гледам,но ми е скучно🫥 ей така защото няма друго

# 168
  • Галифрей
Супер! Забавен е лек и много хубово сниман.
Италианеца и Райна ли ще са новите  полякинката  и розата? 😁  Забавни са ми, тя му се дърпа и той само  тича след нея “любов моя, стани ми съпруга” 😂

# 169
Пълна скука.Истории изсмукани от пръстите. Особено глупостите с художниците. Много слаба игра от "фаталната" жена-Дарина. Ще се избият за нея, няма що. И я направиха главна героиня в този сериал тази семпла девойка-и визуално и като актьорски талант.

# 170
  • Галифрей
И аз не разбирам,защо смотаната заекваща Дарина трима мъже са влюбени в нея 🙄 Тя едно изречение не може да каже като хората. Мен много ме дразни. Гледам я като Гомес на изложбата. Калинката много си я иска. Художникът си я обича от сумата ти време. А Младен трудно загрява.

# 171
Аз така и не намерих къде да го гледам в чужбина. Като Мари Мар не качва вече видеата изобщо няма начин

# 172
Отвратителен сезон, но ще се мъчим, пари сме давали! Simple Smile

# 173
  • Галифрей
Аз така и не намерих къде да го гледам в чужбина. Като Мари Мар не качва вече видеата изобщо няма начин

Playtube опитахте ли?

# 174
  • София
Добре де, от чужбина нямате ли VPN и толкова ли ви е скъпо да си вземете абонамент за Нетера например? Там има 90% от риалитата и сериалите без реклами.
Аз си взех, защото не бях гледала нищо до преди две години. Може за месец да се плати, може и за година.

# 175
Отвратителен сезон. Кух сценарий, слаба актьорска игра, простащина и посредственост.

# 176
  • Mediterraneo

В Нуши го има, в момента го гледам.
Има, разбира се, всякакви опции за гледане на бг телевизия. Просто заради 2 риалитита и 3 сериала не искам да плащам такси, независимо колко са ниски. Не е имало нещо, което да не мога да намеря да гледам.

# 177
Е аз имам две приложения, плащам около 20 евро на месец. Струва ли си да плащам още едно само за да гледам Съни бийч?

# 178
  • Mediterraneo
Не, разбира се, за това говоря. Аз си плащам стрийминг платформи, не искам бг телевизия да плащам за гледането на 3 неща 3 месеца в годината. Намери ли серията? Малко е бъгав сайтът, но като тръгне, няма реклами, гледа се нормално.

# 179
Не, разбира се, за това говоря. Аз си плащам стрийминг платформи, не искам бг телевизия да плащам за гледането на 3 неща 3 месеца в годината. Намери ли серията? Малко е бъгав сайтът, но като тръгне, няма реклами, гледа се нормално.

Благодаря, сега ще пробвам

Общи условия

Активация на акаунт