Съни бийч по bTV - тема 5 - В очакване на сезон 3

• 34 445
  • 446
  •   1
Отговори
# 180
Аз така и не намерих къде да го гледам в чужбина. Като Мари Мар не качва вече видеата изобщо няма начин
има интернет телевизии за по 10 евро на месец. Аз плащам за bgtime.tv, въпреки, че много рядко гледам българска телевизия.

# 181
Playtube.tv върви чудесно в Канада. Търси се обаче на кирилица

# 182
  • Галифрей
Ми аз това казах да пробват там. Има ги всички епизоди там и на бг сериали и реалита. Не ви изкачат хиляди реклами просто затворете с х и това и ви върви супер.

# 183
  • София
В момента гледам епизодите в YouTube.

# 184
В момента гледам епизодите в YouTube.

Дай, линк, де... какво само се хвалиш 😀

# 185
  • София
Хахах, е стига де, пишеш в Гугъл Съни Бийч сезон 3 и излиза.
Ето първи епизод.
https://youtu.be/Uq5h5DV1rLw?si=jD-2-7WwL_pON3sO

# 186
От зле към по-зле. Простотии и сука.
Много слаб сценарий, който си е направо мъка за актьорите.

# 187
  • Ню Йорк
Добре де, само аз ли нещо не схващам?! Предния сезон завърши как всички се разочароваха от Гомез и му обърнаха гръб, като разбраха как е купил хотела. Новия сезон започва с някакво необяснимо парти и от там нищо не е логично. Гомез веднага се отказва от Ивон и търчи да се жени за Виктория, Виктория знае, че я използва, ама решава да се съгласи, Ивон с лека ръка оставя Гомез, Ивон не понася Никола, ама изведнъж и става супер мил. Защо ли ми се струва, че всичко това е някаква схема, която само изглежда по този начин, а всъщност всичко това е поредица от уговорки между героите?!

# 188
Просто сценария е много зле и няма смисъл, няма никаква уговорка.

# 189
  • Галифрей
Дупки в сценарият. И аз не го разбирам.

# 190
  • София
Търсите смисъл в нещо безсмислено. Аз се забавлявам с моментните смешки. Няма нужда да е логично. Сериалът е пародиен, за развиване. Все едно в Крилце или кълба да търсиш сериозен сценарий.

# 191
Изгледах трите епизода. Вярно, изтървали са добрата идея от първи сезон, ама за следобед с кафето става.
Единственото, което неимоверно ме дразни е продуктовото позициониране. Все едно спират сцената по средата, хващат прах за пране да речем и издекламират рекламата. Ужас някакъв 😆😆😆

# 192
По-смотано предложение за брак не можаха ли да измислят? Защо беше пръстена в чашата на Гомез? То ясно, че бащата настоява. Да беше му плъзнал кутийката с пръстена, пак щеше да има този ефект, но това с чашата и бъркането с ножа вътре беше смотано.

# 193
Току що изгледах еп.3 ,едва дочаках края,голяма тъпотия и скука. И тази треперлива Дарина едва я издържам.

# 194
  • Варна
Този епизод ме заинтригува. Хареса ми Виктория, да се ожени за Гомес беше прекалено.

Общи условия

Активация на акаунт