Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 10

• 69 446
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, когато сте имали ЗЕТ и назначен Пролутекс,поради нисък прогестерон, от деня на трансфера ли сте го започнали или няколко дни преди това?
[/quote]

5 дни преди това го запознах. В дена на трансфера пак не беше добре, и продължавам с него до теста.

# 571
Момичета, когато сте имали ЗЕТ и назначен Пролутекс,поради нисък прогестерон, от деня на трансфера ли сте го започнали или няколко дни преди това?
При мен беше 5 дни преди трансфера

# 572
На мен след всеки преглед ми даваха такова. И устно се разбираме за час, какво значи сутрин/обед/вечер. Никакъв шанс да се объркам. Вижте и последния ден как е написано, не вземаш лекарства отиваш на преглед!

# 573
Здравейте момичета има ли такива от вас, които са правили ЗЕТ в Турция и живеят в Англия. На нас ни предстои ЗЕТ в Турция, но искаме на втори ден от цикъла да не пътуваме до там за преглед а да го направим тук в Англия. Ако има някое момиче, което се е подготвяло за ЗЕТ и е правило прегледи в Англия моля да ми пише къде точно, защото нямам идея къде може да ми извършат такъв вид преглед и изследвания.Благодаря предварително!

# 574
Здравейте, някоя от вас да е изпитвала парене на устата и сухота в следствие на хормоните за подготовка на ЗЕТ? Аз съм на Плорутекс и Фемостон.

# 575
Здравейте момичета има ли такива от вас, които са правили ЗЕТ в Турция и живеят в Англия. На нас ни предстои ЗЕТ в Турция, но искаме на втори ден от цикъла да не пътуваме до там за преглед а да го направим тук в Англия. Ако има някое момиче, което се е подготвяло за ЗЕТ и е правило прегледи в Англия моля да ми пише къде точно, защото нямам идея къде може да ми извършат такъв вид преглед и изследвания.Благодаря предварително!
Здравейте. Аз живея в Англия и правих ЗЕТ в Кипър. На 2 и 9 ден ходих на преглед и правих изследвания в  клиника тук. Проверете къде около вас има такива ,български или други, говорете с тях за колко време ще излязат кръвните. Голямо търсене падна при мен и последния път намерих една Латвийски клиника. Успех.

# 576
Здравейте момичета, предстои ми ЗЕТ на 5 дневен ембрион на 3ти Април на природен цикъл. Вчера трябваше да си сложа hCG инжекция в 21:00, но аз съм запала и я сложих в 23:00. Трябва ли да се притеснявам или не е нищо страшно че съм закъсняла с 2 часа?

# 577
Здравейте момичета, предстои ми ЗЕТ на 5 дневен ембрион на 3ти Април на природен цикъл. Вчера трябваше да си сложа hCG инжекция в 21:00, но аз съм запала и я сложих в 23:00. Трябва ли да се притеснявам или не е нищо страшно че съм закъсняла с 2 часа?

Звъннете в клиниката и попитайте акушерките . Тя има отношение към спукване на фоликула и настъпването на овулацията , но щом няма да има пункци мисля , че няма да е проблем , но все пак уведомете в клиниката.

# 578
  • София
Момичета, свежия ми трансфер приключи с 0.100 резултат. Започвам да мисля за ЗЕТ. По фонд сме. Фонда с текущата заповед освен свеж покрива ли и ЗЕТ или трябва да кандидатстваме, за нова?

# 579
Ивченцето, една заповед покрива самата стимулация, 1 свеж и 1 замразен трансфер.
Пожелавам ти успех на ЗЕТ. На мен ми бяха казали, че успеваемостта след ЗЕТ е по-висока, тъй като незнайно защо се подобрявала, ако не се лъжа морфологията на ембриона.
При мен се случиха така нещата. Свеж трансфер неуспешен, ЗЕТ успешен.
Ще чакаме да се похвалиш.

# 580
Здрасти, момичета. При мен ЗЕТ се отмени с месец, понеже имах 2 задържани фоликула. Пуснахме при прегледа Estradiol, за да се види дали са активни и се оказа че са. Та, акушерката ми се обади да каже да вземам Линдинет 20 месец, за да се махнат. Това преди съм го правила с Регулон и се бяха изчистили. Сега обаче усещам напрежение от страната в която са фолукулите, надявам се да си въобразявам (13 ден от Ц).
Някоя от вас чистила ли е задържани с Линдинет 20, чудя се дали по-слабия препарат ще свърши работа.

# 581
Явно и аз се уредих със задържан фоликул 😩 в събота пак ме викат,зада го проследят,но не казаха,че е зф.
Как мислите вие-6ти ден от мц,още имам зацапване, в ляв яйчник 1 Ф от 15 мм,в ляв 1 Ф от 6 мм и лигавица 7,6 мм-и тя май не е ок при положение,че още имам зацапване😩
Овулацията ми м/у 12-14 ден.

# 582
И при мен имаше задържан фоликул…въпреки че си бих Овитрел при фоликул с размер 21х19 той не се спука, а директно се превърна в жълто тяло… Изписаха ми дуфастон 2х1 за 10 дена за да се махне. И ще пробваме на следващ цикъл евентуално, ако се е изчистил. Най-много ме очуди това, че въпреки Овитрела не се спука… А естрадиола ми показваше че има яйцеклетка вътре… беше над 400… Та незнам и аз на какво се дължи това 🤷🏼♀
Здрасти, момичета. При мен ЗЕТ се отмени с месец, понеже имах 2 задържани фоликула. Пуснахме при прегледа Estradiol, за да се види дали са активни и се оказа че са. Та, акушерката ми се обади да каже да вземам Линдинет 20 месец, за да се махнат. Това преди съм го правила с Регулон и се бяха изчистили. Сега обаче усещам напрежение от страната в която са фолукулите, надявам се да си въобразявам (13 ден от Ц).
Някоя от вас чистила ли е задържани с Линдинет 20, чудя се дали по-слабия препарат ще свърши работа.

# 583
Здравейте, мили момичета! Бих искала да подаря на някоя от вас, която има нужда от тези лекарства (естрофем, циклогест, неофолик мета, дуфастон и акард). На всяка снимка има и броя хапчета, които са останали. Кутиите са отворени, с изключение на Естрофема, но всички са в срок на годност. Ще се радвам да помогна на някоя от вас. Ако имате интерес ми пишете на лично съобщение.

# 584
Здравейте, мили момичета! Бих искала да подаря на някоя от вас, която има нужда от тези лекарства (естрофем, циклогест, неофолик мета, дуфастон и акард). На всяка снимка има и броя хапчета, които са останали. Кутиите са отворени, с изключение на Естрофема, но всички са в срок на годност. Ще се радвам да помогна на някоя от вас. Ако имате интерес ми пишете на лично съобщение.

Здравейте, може ли за мен Естрофема?

Общи условия

Активация на акаунт