Фемо, а може би му харесва да и стои до полата. Никой не го държи насила там. Прави го, защото самият той го иска. Може даже и да я обича и навярно е така. Жена която не усеща любов от мъжа до себе си, не виждам по каква причина ще загуби 6 гдини от живота и младостта си с него. Нямат нито деца, нито тя е зависима финансово от него. Да не се лъжем, Ча не е и много цвете за мирисане.
Рори, според мен първия път тези думи просто излязоха от устата му за да я отърве от проклетията на Йонкаа. Когато девойката после го насмете, той просто ги потвърди, но и някак се закачаше с нея. Нещо като неговите "сега съм твой" (закачливо прозвуча) когато се остави в ръцете на девойката да го разкрасява. Нещо като нуждата определя средствата. Всъщност първия път думите му бяха към Йонка "достатъчно, ТЯ ми принадлежи" като собственост, а не като втория път "ти си моя".
Почувства че иска да и каже тези думи вече по осъзнати докато тя докосваше лицето му. Така поне и обясни. Вече втория път беше с чувство и убеденост. Даже и каза и да е готова/подготвена, нещо такова, т.е. вече с намерение да го изпълни. При първата целувка стана и груб, можеше да получи насила това което иска, но видя страха и. Но пък точно нейните страхове от четвъртия и заблужденията и по отношение на осмия забавиха нещата да се случат и любовта на Вълка стигаше нови и нови висоти. Иначе той имаше бодежи в сърцето доста преди да го цапардоса в шеста серия осъзнаването защо все се хвърля да я спасява.Още от началото на трета серия той просто я виждаше някъде и изпитваше нужда да тръгне след нея, да си говори с нея и т.н.. Така в четвърта тръгна и когато я видя да тича и стигна навреме за да спаси брат си да не остане без ръка. А нейната любов, тя започна да се проявява всъщност даже малко преди да види гърба на осмия. Когато видя че може да изгуби вълка, как загрижено го питаше какво прави тук,защо не си почива, добре ли се грижат за него, осъзнаването че той изпи отровата за да и помогне, после гърба на осмия само и помогна да осъзнае нещата по-добре.
Така е Марги, главния има неизчерпаема еергия, като на пружини е. Танцува, язди, занимава се с бойни спортове, снима филми, пее, моделства... Задъхах се само докато ги изреждам. Освен това не използва и дубльор в сцените с бой. И видно е голям веселушко❤
Аз ко съм да съм го замъкнала на Хавайте Чачослав за разнообразие