ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 176
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Варненска клюкарка
Сякаш  първата , но която и да е все едно ми е вече и на мен и аз не ги поглеждам.
Фемо, а може би му харесва да и стои до полата. Никой не го държи насила там. Прави го, защото самият той го иска. Може даже и да я обича и навярно е така. Жена която не усеща любов от мъжа до себе си, не виждам по каква причина ще загуби 6 гдини от живота и младостта си с него. Нямат нито деца, нито тя е зависима финансово от него. Да не се лъжем, Ча не е и много цвете за мирисане.

Рори, според мен първия път тези думи просто излязоха от устата му за да я отърве от проклетията на Йонкаа. Когато девойката после го насмете, той просто ги потвърди, но и някак се закачаше с нея. Нещо като неговите "сега съм твой" (закачливо прозвуча) когато се остави в ръцете на девойката да го разкрасява. Нещо като нуждата определя средствата. Всъщност първия път думите му бяха към Йонка "достатъчно, ТЯ ми  принадлежи" като собственост, а не като втория път "ти си моя".
Почувства че иска да и каже тези думи вече по осъзнати докато тя докосваше лицето му. Така поне и обясни. Вече втория път беше с чувство и убеденост. Даже и каза и да е готова/подготвена, нещо такова, т.е. вече с намерение да го изпълни. При първата целувка стана и груб, можеше да получи насила това което иска, но видя страха и. Но пък точно нейните страхове от четвъртия и заблужденията и по отношение на осмия забавиха нещата да се случат и любовта на Вълка стигаше нови и нови висоти. Иначе той имаше бодежи в сърцето доста преди да го цапардоса в шеста серия осъзнаването защо все се хвърля да я спасява.Още от началото на трета серия той просто я виждаше някъде и изпитваше нужда да тръгне след нея, да си говори с нея и т.н.. Така в четвърта тръгна и когато я видя да тича и стигна навреме за да спаси брат си да не остане без ръка. А нейната любов, тя започна да се проявява всъщност даже малко преди да види гърба на осмия. Когато видя че може да изгуби вълка, как загрижено го питаше какво прави тук,защо не си почива, добре ли се грижат за него, осъзнаването че той  изпи отровата за да и помогне, после  гърба на осмия само и помогна да осъзнае нещата по-добре.

Така е Марги, главния има неизчерпаема еергия, като на пружини е. Танцува, язди, занимава се с бойни спортове, снима филми, пее, моделства... Задъхах се само докато ги изреждам. Освен това не използва и дубльор в сцените с бой. И видно е голям веселушко❤

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 19:28 от Беллора

# 466
Първата ти харесва Бел.
Аз си гледам шапката непрекъснато и искам да е естетична.

Така е  на него му харесва да стои до полата й. Живее скучен живот. Тя се събразява с него за някой неща.
Не съм казала да не създава семейство.
Не и с тази, която не понасяме феновете.
Не че някой ще ни пита.  Няма какво се лъжем лукса го Осигурява ашкъма.Money Аз ко съм да съм го замъкнала на Хавайте Чачослав за разнообразие Joy

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 21:52 от femmi2

# 467
Тъй като заподозрях, че фенските видеа са на база сериал на име Хотел де Луна потърсих информ. за него. Оказа се, че девойката е главна там, а заради нея епизодично се е включил 4и.Статията за сериала ги описва като много добри приятели като отношенията им надхвърляли романтични отношения. Това последното не знам как да го тълкувам, но ми хрумна дали пък във въпросната серия в която участва 4и не са дали продължение на историята им от Сърцето. Сюжета на хотел де Луна позволява подобна подистория. И сега въпросът ми е кой от вас има Нетфликс? Хотеллът се излъчва по Нетфликс (аз нямам) и в 3та серия се появява 4и. Ако имате възможност погледнете дали съм права в предположението си и разкажете какво се случва между героите на двамата в този сериал.

# 468
Внезапно обзе ме вдъхновение
да напиша за баджаначката кратко стихотворение. 🤣🤣🤣
Дуда за външния вид докога Феми ще я поливаш
и че не става за актриса ще ѝ се присмиваш?!
На мястото на Ча и да искаме няма как да се поставим,
нито пък колко е щастлив с нея да си представим...
Онова, което на нас ни остава,
съдейки по изражението му, е да признаем,
че тя явно достатъчно любов и спокойствие му дава.
А той ... със същото ѝ отвръща,
щом толкоЗ време живеят в една къща. 🤪

Всеки път стигаме до същото и го обърнах на майтап 😆

Рори, фенското видео, което описа преди няколко поста на мен не ми излезе. Явно наистина всеки път различни се показват пък и в зависимост от това дали през телефон/компютър.

# 469
А ,така баджаначке реди рими. Искам и още.
Не се присмивам дори и така да изглежда отстрани. Изхитри се нашия ,ревнив е и не му трябва гореща мацка.
Ся може и да е на друг акъл. Дуда е добра в рисуването ,дизайна нали това е учила. Що се мъчи в актьорството?
Продуцентите не са слепи и главна роля няма да види. Чаатай не е изглупял да си съсипе кариерата, като я урежда при него.

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 19:10 от femmi2

# 470
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ах, как винаги почвате дискусия баш когато нямам достъп до компа!

Почвам първо с песните.
Всички са написани за сериала. Звучат по няколко пъти в сериите, така че поне на мен ми е трудно да ги дефинирам като от еди-коя си серия. Изключвам финалната. Издадени са през 2016 г. в отделен албум - CD 1. Във втори албум - CD 2 са издадени музикалните заставки, които се пускат като фон. Слагам инфото в спойлер.
Скрит текст:

Всяка от песните има и свой живот в корейската музикалната класация Gaon. Най-висока позиция - 5-та, заема точно финалната песен, която се изпълнява от 10-тия с още двама от момчешката му група, а на концерти я пее и Вълчака, както вече хем споменахме, хем и Белл е сложила клип. Седем от песните попадат в топ 20. Слагам инфо за класирането и продажбите им като отделни песни. Целият албум се изкачва до 12-та позиция в класацията.
Скрит текст:
В официалния саундрак нито една не я пее главната. Най-хубавите са в изпълнение на Лии Хи, което вече ви го писах и бях сложила клип с неин мини концерт. Освен сама, една от песните я пее като дуета Давичи, който се състои от Лии Хи и друга певица - Канг Мин. А друга, с хип-хоп групата Епик Хай.
Има толкова много клипове, че например не сте обърнали внимание, че с Маргарелчето ви бяхме пуснали 4 различни песни на 24-та страница.

Вълчака разбра, че се влюби в главната, когато я видя и чу да пее песничката поздрав за рождения ден на 10-тия. Изражението му в този момент е точно смес от учудване, интерес и възхищение, на поразен в сърцето от любовна стреличка човек. Уви, не помня в коя серия е.
Дотогава видяхме първо грубия воин, не свикнал да общува цивилизовано, хеле пък със същество от другия пол. После любопитния и учуден от човек с толкова различно за времето си поведение. След това заинтригувания мъж, желаещ и свикнал да покорява и владее.
Докато стигне дотам да признае, когато тя заличаваше белега му, че не само я иска за себе си, но че и той е само неин.

Главната разбра, че Вълчака е нейният човек, точно под дъжда, когато той я закриляше с плаща си. Паднала дотогава, влачеща се немощна по земята, под неговото крило тя успя да се изправи на колене. За мен кадърът, в който ги дават в този момент отстрани е много силен.

АйЮ и Лии Джун-ги след работата си в този сериал наистина стават приятели. Слухове за връзка между тях не е имало. Лии е спряган с друга колежка при работата им в друг сериал.
Имат едно предаване, кръщавам го "С нас в клас", макар че май се казва "Познавайки братята". Канят в епизодите различни звезди, които пък си водят техни приятели. Поканената е АйЮ. А тя води в студиото точно 4-тия. Наред с многото смях, докато ги разпитват и си правят бъзици с тях, "братята" ги карат и да изпълнят нещо, да кажем в "час по физическо". Ай Ю показва част от хореография на своя песен, а 4-тия с лекота прихваща движенията и то така, че и тя възкликва учудено. А него ... Joy него го разчекнаха буквално. Слагам двете най-кратки видеа, можете да си пуснете субки.

Маргарелчето публикува нещо в момента, така че спирам. После ще пиша пак.

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 19:39 от profi_1

# 471
Феми, стига с поезията, че от малко тръгва. Като нищо ще взема да пиша и за новата ни тиха лудост Joy

...
В крайна сметка не разбрах астрологът има ли пръст в пътуването във времето. В 21в я позна, но и в 10в знаеше че тя е от друг свят. Все пак именно тя промени историята и заради нея 4 става добър и справедлив крал. Малко не разбрах защо накрая астрологът я накара да осъзнае, че това се е случило с нея и не е сън както си мисли. На практика й върна любовта и болката от раздялата. Сякаш я подготвя за нова среща с 4 в 21в.
Не разбрах и аз.... Но май не само той го знаеше. Кралят малко преди да издъхне каза нещо от сорта, че и тя подобно на астролога е от друг свят.
Рори,  сега проверих в нета - Хотел дел Луна го има с превод на български. Ако искаш давам линк 🙃

А, Профче и ти се появи. Връщам се да чета Stuck Out Tongue Winking Eye

# 472
И аз имам творчество , що не го запазих .

Нови с Хазалче на РД на дъщерята на Шокран Овалъ. Те са аркадашки и си дружат с Фико .

Отива и бяла ризка. Хареса ми на фотото като цяло Heart Eyes

Още приятели и колежки

Публикувано от #SemaSerter, стилистът на #Terzi - толкова много се забавлявахме, гледайки #çağatayulusoy в цветните му вратовръзки в #Yeşilçam ~ нямам търпение за повече в новото му шоу.

И ние феновете верните нямаме търпение за Пейами и новото предизвикателство.
Силно се надяваме до края на годината да му се насладим. Стил , талант , класа елегантност.

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 21:01 от femmi2

# 473

Феми, нали ще пътуваш за Истанбул?!
Търси къде са снимките.
Ще дишаш един и същи въздух с Чаатай, може да имаш късмет да усетиш аромата му и дори да го видиш.

# 474
Дени , ако можех ще ида на сета  няма кой да ми ходи по акъла. Представа си нямам нерде снимат ?  Ако го срещна случайно ще благодаря на всички Вселени на Земята. И не знам какво ще направя. Ще му се усмихна срамежливо. 
Преди, когато посещаваше Лабума беше лесно да го откриеш.

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 22:31 от femmi2

# 475
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дени,
не че първи сезон е излязъл, но да питам, последно сигурно ли е за заснемане на трети сезон или не?

Хазал изглежда не с тъмна, а с канелена коса.

Феми, всичките шапки са хубави. Сложи на новата тема една, а другата запази за следващата.

Според мен Астрологът умееше прехвърлянето през времето. И появяването му никога и никъде не е било случайно, освен може би когато му се е случило за първи път. Авторите на сценария нямат за цел да ни го изясняват.
Сигурно съм пропуснала, но защо и откъде заключихте, че главната е на 16? Преди да потъне в езерото тя беше работеща жена, издържаща се сама и пиеща алкохол, когато ѝ се прииска. Според мен е на около 20.

# 476
В ревютата за сериала го пише, а 8г. по-късно 4 казва, че е на 25г, а Сю е по-малка. И държанието й, и вида й в началото показваха тинейджърска възраст.
Четох и ревюто за китайския сериал. Алено сърце е името на китайския, но у нас излъчиха корейския с това име. Там героинята цопва в тялото на 13г. момиче и също сравниха с 16г девойка в корейския сериал. Може би някъде се казват годините й, но при превода е пропуснато.

# 477
Дени,
не че първи сезон е излязъл, но да питам, последно сигурно ли е за заснемане на трети сезон или не?

Спомням си, че в началото на годината се коментираха 3 сигурни сезона на "Шивачът".
Сега всички големи фенски профили коментират за началото на снимките на сезон 3.
Дали е 100% вярно не знам....обаче за трейлът на сезон 1 през септември бих се обзаложила, че ще има.
Вече имам абонамент за Netflix. Там гледам с руски субтитри новите филми и сериали, а за по-старите тегля български субтитри от едно друго място. Инсталирала съм един app за онлайн превод, но нещо не ми харесва.
Веднага щом пуснат нещо, ще споделя и тук.

# 478
За трети сезон феновете предполагат от това което излезе от блогърите. Есра Билгич нали мрънка че Гювентам продуцента намислил да снима три сезона и затова не подписала. Дали наистина е така или се е отказал? В момента се обзалагам че са в  почивка екипа.

И аз мисля, че през септември ще пуснат трейлър на Шивача. НФ по принцип се бавят с пускането сега ще е прецедент.

# 479
  • Варненска клюкарка
Няма значение на каква възраст са в китайската версия. Всеки, който купи правата може да си прави собствена адаптация. Вълкът някъде казваше че е бил на 5 когато е получил нараняването. На астронома или  генерала казваше че 15 години не се е връщал, т.е бил е на 20 когато се завърна. На финала каза че е на 25. Възрастта на девойката са я оставили на нашето въображение. Има и някакво несъответствие с възрастта на осми, с когото са набори. А съпругата на осми също така изглеждаше на доста  по-голяма възраст. Веднъж каза нещо на девойката че я обича като свое дете, не гарантирам за самата точност, но нещо такова беше. Двете плачеха до купчините с камъни, и тя я укоряваше нещо.
Аз в тези неща не задълбавам, гледам да вярвам на очите си, т.е. че са да кажем на около 18/25 защото така изглеждат. Главния определено не изглежда на 34.

Общи условия

Активация на акаунт