ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 183
  • 738
  •   1
Отговори
# 450

Heart Eyes

Съпоставка Wink

Какво става с Гинчо нещо ръчка  и се коментира. Аз не мисля че Ча ще напусне ЕА.
От Чаатай зависи колко е социален и мениджъра е важен. Кой знае в бъдеще Чаатай  може да основе собствена компания.  
Цитат
Виждам само първата страница, може би той просто сменя страницата (и ще ни даде нова снимка на Çağatay🙏🙏) или може би я е затворил за фенове🙄. Надявам се #ÇağatayUlusoy да напусне своята агенция.🙏 Мисля, че в бъдеще Чаатай ще бъде свой собствен мениджър или ще отвори продуцентска компания.

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 19:00 от femmi2

# 451
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Докато мислите какво да пишете, ви поздравявам с едно изпълнение на 10-тия принц.

# 452
Добре си се сетила да ни поздравиш Проф. Аз пък все се засилвам с песента, която ме омагьоса в последно време Stuck Out Tongue Winking Eye
Търся я с превод, иска ми се да знам за какво се пее. Но тъй като на никое от клипчетата, на които цъкнах в  Ютюб няма автоматичен превод на български си я намерих като текст и пак с помощта преводача пускам него.
Доколко е верен не знам, но намирам общо с историята на ГГ и ми хареса.

Винаги те наблюдавах само отдалеч,
 защото чувствах, че си моята любов,
мислех, че чувстваш същото,
въпреки че търсиш другаде.

Като вятъра, като този прах
не мога да те хвана, не мога да те видя.

Спомням си, обичам те, обичам те
 вярвах, че е любов, нарекох го съдба
Помня, обичам те, обичам те,
живея в очите ти.

Отговаряй само на мен.
Дръж ме на мястото си, когато залитам.
Моята любов
Моята любов

Сълзите, капещи по прозореца на сърцето ми ми отговарят.
За мен нашата връзка е обречена да не се сбъдне.
За мен ти си човек, който трябва да забравя.

Трябва да се откажа от любовта си,
която се отдалечава, защото не съм аз.

Спомням си, обичам те, обичам те,
вярвах, че е любов, нарекох го съдба.
живея в очите ти.

Отговаряй само на мен.
Моята любов

Е, дано споделите още впечатления. Много хубаво си поприказвахме на последните страници, липсваше ми жуженето в диспансера. А на Бел чувството за хумор си е специфично и макар да гледаме драма онзи ден много се смях за деликатните уши на 8-мия. Joy

# 453
Чудя се и да ви питам на мен ли ми се струва или 4и е с грим на очите. А сега като гледах клипа на 10и имам чувството че и той е с някакъв лек грим. Главният не е красавец като Ча, но има нещо много магнетично във визията и излъчването на 4и принц. Героинята е сладурка и много добре играе с мимиките на лицето си, жестовете на ръцете и тялото, но с друг партньор нямаше да постигне тази магия. Освен 10и и двамата главни са певци, освен артисти, нали? Може ли поздрав и от тях?
Марги текста е точно като за историята на двамата главни. А музиката в целия сериал е страшно въздействаща. Вчера се събудих чувайки я в главата си. И тази природна картина в началото на всяка серия ми е много въздействаща. Сякаш в нея са запечатани 1000г. любов.

# 454
Вярно Рори, сега обърнах внимание, че във видеото 10-ти е с грим. В сериала забелязвах най-вече при третия, любимеца на кралицата, но явно и за съвременните мъже не е нещо необичайно.
А музиката е просто вълшебна, нищо че слагам една-единствена, харесвам и другите. Heart Eyes

# 455
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирах!

Всички са с грим. Peace

Марги, благодаря.
Знам малко английски и не съм се замисляла, че за незнаещите текстът остава тайна. На повечето клипове точно тази песен върви с превод на английски в самите кадри. И на другите две най-популярни песни има клипове по същия начин направени. На всички текстовете са много хубави.

Не само главните и 10-тия са певци. Ако съм запомнила правилно, актрисата играеща принцесата на Пекче, която се самоуби с онова мятане, също е популярна певица. Не съм търсила и гледала нейни клипове. От принцовете май поне още един е и певец, и актьор. Ще потърся после.

На 10-тия много харесах една друга песен, но ще дам само линк - https://www.youtube.com/watch?v=8M3WUaeIbOk .

Слагам главния в движение. И да знаете, че на концертите си не се спира и за секунда. Не знам как му стига дъха да пее и толкова интензивно да танцува. И другото, което се чудя, е как запомня и не обърква толкова много хореографии.
Всъщност знам. Двигателната му култура е убийствена. Гледала съм му и спортните умения. Laughing

------------------------------------------------------
П.П. Потърсих. За принцовете по-скоро греша. Всъщност актьорът, играещ 1-вия, се изявява в музикален театър, но няма певческа кариера, каквато имат 4-ти я и 10-тия.
От актрисите има още една, която е и популярна певица. Това е тази, която стана жена на 10-тия.
Слагам ви ги и двете.

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 11:13 от profi_1

# 456
  • Варненска клюкарка
Добре си се сетила да ни поздравиш Проф. Аз пък все се засилвам с песента, която ме омагьоса в последно време Stuck Out Tongue Winking Eye
Търся я с превод, иска ми се да знам за какво се пее. Но тъй като на никое от клипчетата, на които цъкнах в  Ютюб няма автоматичен превод на български си я намерих като текст и пак с помощта преводача пускам него.
Доколко е верен не знам, но намирам общо с историята на ГГ и ми хареса.

Винаги те наблюдавах само отдалеч,
 защото чувствах, че си моята любов,
мислех, че чувстваш същото,
въпреки че търсиш другаде.

Като вятъра, като този прах
не мога да те хвана, не мога да те видя.

Спомням си, обичам те, обичам те
 вярвах, че е любов, нарекох го съдба
живея в очите ти.

Отговаряй само на мен.
Моята любов
Моята любов

Сълзите, капещи по прозореца на сърцето ми ми отговарят.
За мен нашата връзка е обречена да не се сбъдне.
За мен ти си човек, който трябва да забравя.

Трябва да се откажа от любовта си,
която се отдалечава, защото не съм аз.

Спомням си, обичам те, обичам те,
вярвах, че е любов, нарекох го съдба.
живея в очите ти.

Отговаряй само на мен.
Моята любов

Е, дано споделите още впечатления. Много хубаво си поприказвахме на последните страници, липсваше ми жуженето в диспансера. А на Бел чувството за хумор си е специфично и макар да гледаме драма онзи ден много се смях за деликатните уши на 8-мия. Joy
Да, като за тях е казаното в песента. Главната я изпълнява нали?Чудя се и дали музиката е писана специално за сериала. Аз имам друго любимо парче, но не знам как да го намеря.
Проф, това на твоето видео е малкия принц нали, сладурче❤ Аз сега не разбрах той ли изпълнява песента във втора серия в момента, когато Вълка грабва девойката от пътя, или я пее главния? Подкарах втория кръг, но карам малко избирателно според неясните за мен моменти. Исках и по-бързо да разбера от кой момент се влюбват ГГ. После ще има и трето гледане.
Такааа... Любима серия ми се очертава шеста. Има две великолепни песни-рървата е на ритуалното изгаряне на мъртвата съпруга на осми, пускат я при всяка смърт - и на смъртта на малкия и когато принцесата се хвърли и на обесването на мадам О...  Носи усещане за вселена и покой... Има и прекрасна музика от симфоничен оркестър за фон на бягството им с коня. А любимата ми песен е на самия финал на шеста - започва от момента когато девойката мина край осмия, спря с лек поклон, а после продължи по моста, сведе глава и пред Вълка и продължи към вратата лека и нежна като пеперуда в бялата рокля❤ Да не забравя да отбележа на фона на тази песен и погледа с който я проследи в гръб Вълка и едва доловимата му  въздишка след като тя мина през вратата и изчезна.... На нейния фон изгасна и свеща първата им нощ. Много искам тази песен, но идея си нямам как да я намеря. Помагайте😊 За момента в който четвърти схвана какво му става край девойката. Това се случи когато девойката нарани ръката си. Осмия се втурна да я хване, Вълка също пристъпи и се спря. В този момент физиономията му е безценна - смятам че че тогава го връхлетя и зашемети   прозрението че иска да я спасява, да я обича и да бъде негова, ама наистина ❤ Когато осми я понесе навън и останалите ушатковци се натрупаха там, четвърти крачеше бавно след тях със същата изумена физиономия 😘 До този момент я спасяваше, защитаваше я, но още сам не можеше да се разбере. А решението да я има идва после, докато тя заличаваше белега, той и го каза де❤ Нейното влюбване още не съм разбрала кога се случи - може би тя направо го обикна. Може би в 14-та, го разбра, когато в предната серия видя художествения гръб на осми, когато имаше най-голяма нужда от подкрепата му. И както сама казва на финала, четвърти с часове е стоял под проливния дъжд да я пази❤ Та любовта и към четвърти дойде някак бавно, но пък как я разтърси... Впрочем имаше един момент на коня, Вълка беше на ей толкова да не се подчини на кралската заповед заради девойката седяща на коня пред него. Въпреки че разбра за волята на краля и забрани да слиза от коня - гледаше лошо и каза "отдъпни се, отдръпни се" на военните. Само мисълта за евентуалното проливане на кръв на братята му го накара да я пусне. И тук имам аз въпрос - защо смятаха че краля, техния баща  ще избие синовете си заради нея? За едно неподчинение?Нали най ценното за всеки владетел е властта и наследниците му, затова се обезпечават с колкото могат повече синове, а това тука не го разбрах😳  Ох олях се. Ако някой може да сложи песента от последните минути на шеста серия ще съм ви много благодарна😘
Рори, всички очи са гримирани, устните им също, във видеото от сета се вижда като ги гримират. Главния е модел, бая гримеран се снима. И да, не е красавец в смисъла в който сме свикнали за мъжка красота, но е много харизматичен и красев по особен начин❤
Кат мен, за едната бройка да празнуваме РД на една и съща дата😜 но аз съм с няколко минути след полунощ🤪

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 11:50 от Беллора

# 457
Белл, според мен те се усетиха един друг още в онзи първи момент когато я метна на коня. Обаче тя на 16г, той на 17-18г., в 10 век, когато 99% от браковете са политически какво им разбират сърцата от съдбовна среща и любов. В същото време 8 вече беше я подкарал с погледите, докосванията и грижите, та тя се обърка малко. Във всяка тяхна среща 4 знаеше, че тя е важна за него и е неговата любов, но чак когато тя се погрижи за него той й се довери да й признае чувствата си.
Според вас тя защо си тръгна от него? Смятам, че пожертва любовта си, за да защити детето си. Вече е знаела бременна, но дали син или дъщеря все щеше да е в опасност детето в двореца и просто о дащити. И 4 го разбра, когато се срещна с дъщеря си. Разбра я и не направи нищо с което да застраши детето. Само индиректно помоли брат си да я води в двореца. 

В крайна сметка не разбрах астрологът има ли пръст в пътуването във времето. В 21в я позна, но и в 10в знаеше че тя е от друг свят. Все пак именно тя промени историята и заради нея 4 става добър и справедлив крал. Малко не разбрах защо накрая астрологът я накара да осъзнае, че това се е случило с нея и не е сън както си мисли. На практика й върна любовта и болката от раздялата. Сякаш я подготвя за нова среща с 4 в 21в.

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 12:47 от Рори72

# 458

Да видим дали съм успяла да сложа правилната. Толкова неумело боравя с търсачката напоследък, че докато намеря дадено нещо забравям какво точно търся Flushed Joy Музиката е страхотна. Това е което слушам в последно време. Все песни от сериала една след друга.

Четвъртия съвсем неосъзнато изрече първия път, че девойчето му принадлежи, но докато заличаваше белега му вече беше решил, че ще я има.
А тя според мен започна да го гледа с други очи и отвори сърцето си за него след часовете прекарани заедно под дъжда.Heart

# 459
А според мен когато каза на Йонка, че момичето му принадлежи имаше точно това предвид. При всяка тяхна среща си личеше, че е важна за него. Но може би наистина разбра колко точно важна е когато тя се нарани, за да не се ожени за краля. А нейното осъзнаване наистина дойде под дъжда. На практика 8 нищо не е правил за нея - погледи, докосвания, гривна, поема, но никога не рискува заради нея.
Наистина прекрасна музика. Не знам как да си пускам песните от сериала една след друга. Марги може ли да ме ориентираш на лични как да ги намеря.

# 460
  • Варненска клюкарка

Марги, точно това е много ти благодаря❤
Аз пък намерих песента в изпълнение  на главния, която звучи докато забира девойката на коня. Гледайте как полудява публиката❤

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 13:13 от Беллора

# 461
Цитат
На въпроса на един от абонатите, Cagatay Ulusoy има ли  нов проект, известният блогър Токио отговори кратко: „Човекът е на снимачната площадка“
Скрит текст:

Каква снимачна площадка , какво снима е въпроса ?? Терзи приключи и  от екипа  са на релакс .
Биресен нищо не е споделила за нов проект . На Токио не му вярвам кой знае колко , предвид че нашият не обича да върши шумно работата си може и да снима проект .

Този коментар на руска фенка ми хареса и съм на подобно мнение .
Цитат
Чаатай винаги участва в проекти, които не се снимат за няколко седмици, така че абонатите не трябва да чакат, но е време да свикнете с факта, че можете да чуете за нов проект само когато работата по текущия приключи. Всичките му проекти са по-сериозни от тези на някои, чиито имена са добре известни и за които сериалите се готвят като баници без много внимателно проучване. И такава мълчалива пауза създава впечатлението на някои потребители, че Чаатай изчезва някъде, но само тези, които Обожават Чаатай и следват творческият му живот са в такова недоумение. Аз лично съм готова да не чувам за това известно време, но по-късно да се насладя на резултата, който никога не ме е разочаровал. Но колко издръжлив е навикът да се създават проекти, които се готвят за минута и за съжаление, са привикнали публиката към такива.

Приятелка ми изпрати шапки за новата тема . Страхотни са . Heart Eyes
На вас коя повече ви харесва ? Аз съм се спряла на варианта с дънковото облекло .
Ще си пасне цветово със заглавната стр.
Пробвах  и стоят красиво  и се вижда като размер .

# 462
Загадъчността при Чачослав или ще те привлече, или ще те отблъсне...
Феми, за шапката предпочитам да не изказвам мнение, която и да е при мен се вижда само на 1стр.

Обичан изпълнител е този четвъртия. Heart Eyes И какъв е гъвкав. Човек вярно се задъхва само докато го гледа Joy
Проф, следя ви за редакции Stuck Out Tongue Winking Eye

Рори, извинявай. Пиша тук. Избирам албум, в който има по възможност повече песни, за да не ги търся поотделно. Това имах предвид като казах, че са една след друга Wink
https://youtu.be/W_kCdwgHwaQ

https://youtu.be/mT8bAaeseIU

# 463
След концертния клип, който Белл пусна тръгна 22 мин. видео, предполагам фенско като продължение в което 4 я наблюдава в различни епохи, 14 също се върти около нея, но така и не ги дават един до друг девойката и 4.Но има една старица, която прилича на Йонка и която на финала дава на момичето от съвременността украшението, което той й подари. Та този  кадър ме усъмни, че може пък да са решили да направят 2и сезон само че с друго име, защото мярнах някакси между йероглифите надпис на латиница Хотел дел Луна. Вие видяхте ли това видео?

Феми, на мен лично повече ми харесват шапките с по един Ча и една Хазал на тях, затова ти избери която на теб ти харесва повече.

# 464

Cupid

Липсва  ми интрига да  излезе на бар ,  някое маце да го подлуди . Тогава ще видим друга негова страна.
Не се знае знае ли се сериал в сериала да се случи .  Оная се впила до него  , той и стои до полата . Пиявицата да се благодари на неговия вкус и че не му пука че не става за актриса .

Цитат
💥Известеният блогър  Токио потвърди, че вторият сезон на сериала "Полунощ в хотел Пера Палас" ще бъде заснет и това е единственият проект на Хазал Кая, за който знае
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 17:06 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт