ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 161
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Така е за сефте след много време Ча изглежда по млад от нея.
На години тя е по - голяма от него.
Сватбата е на приятелка на Дуда  доколкото разбрах. Тя е фанала тен от преди това докато ашкъма е на снимачната площадка.
И на мен ми изглежда да е без сутиен. Фигурата й е подържана ,това не го оспорвам. Каскети отдавна си носи нашия.
Любимият негов цвят е черният. На мен ми се иска да се поразфърли.....
Червените шорти се изтъркаха да ги мандахерцам.  
Не се оплаквам ,те са  класика и са ми любими.
Почиват далеч от папараци ,може и да ги фотнат.  Ухилена е как иначе показва се със севгилито щастлива е. Рядко ми харесва усмивката й на тази снимка не ме дразни.
Човек, като живее дълго с някого придобива негови навици и свиква с някой неща.
Като я видят навън ще я разпитват дали завижда няма ли се женат ?
На нашия това не му е приоритет.

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 18:41 от femmi2

# 76
  • Варненска клюкарка
Според мен Дуда си е правила нещо на лицето - скули ли е, обемът някак е по-голям, променена е. Още онзи ден на снимките с Нурана ми се видя нещо такова, но сега на кадъра с Ча още повече. Не бих казала че е станало по-добре, но се опитва жената....  Чудя се дали затова не липсваше 3 месеца в мрежите? Вчера видях и Аху  Сунгур - също много подпухнала в горната част на лицето, направо очите и не се виждаха, бяха станали като цепки. Изглеждаше като на 55 а е само на  42. Тя и като майката на Емко никак не изглеждаше на реалните си 31, но и никакви козметични процедури не и се отразяват добре. Тя и Нурана се е омаймунила нещо, не мога да разбера устни ли е пипала, лицев обем ли, но видимо е засилила азиатските си черти, а в малката и роля в АФК беше фина и нежна и черната коса и отиваше повече, стоеше поне естествено. Ха ха, Ча пак има за съседка колежка от АФК😂
Като споменах АФК друга с епизодична роля от сериала, Еда Едже от ЗП днес е рожденичка. Видях днес много красива нейна снимка. Блондинка е, но за разлика от друга е нежна, много би отивала на Ча, сладка е, женствена  и много различна от обичайния сегашен калъп по другите дизита.

# 77

Начинът, по който се движиш, начинът, по който се усмихваш, винаги предизвиква усмивка на лицето ми 🥰🥰 Ти си уникален!!♥️Purple Heart

Я , вижте Хазалка в коя компания е Wink Имат  си общ аркадаш с Чачи . Радвах се и на общият им мениджър .  Дали ще разберем защо напуснаха барабар със Селин ?!
Бора Аккаш игра в Йешилчам .

тази ми заприлича на Дуда не е тя. Тази е по симпатична.

Не забелязвам разлика да си е правила нещо на лицето. Дуда челото й порти нещата. Това и хирург няма да го оправи.
Ко тръгне да си прави джуки и разтяга....
Това и ашкъма няма да изтърпи.
Еда Едже е сладурана.
С нашия левент не си ги представям в комбинация Rolling Eyes
Аху Сунгур и аз я видях.
Изглежда зле и подута.
Има хора, които изглеждат по възрастни от възрастта си. В ОС си личеше. На някой им е ген и са младолики дори на години.

Вече сме с 7, 1 млн. последователи.

След като Ранини писа за румънския римейк на Ичерде се написаха още статии.

Телевизионният сериал Ичерде,  който се появи пред публиката на екрана на Show TV също успя да се отрази на международната арена. Телевизионният сериал Ичерде  с участието на Чаатай Улусой и Арас Булут Ийнемли ще се снима отново в Румъния. Как ще бъде адаптацията на сериала Вътре. 

Вътре, един от амбициозните проекти на Ay Yapım, продължава да прави име не само в Турция, но и в чужбина. Сериалът, излъчен през 2016 г., се превърна в екранна класика. Çukur е направен след телевизионния сериал Ичерде. Най-накрая дойде сериалът Üç Kuruş с участието на Ураз Кайгилароглу и Екин Коч. Една от общите черти на сериалите беше, че те се излъчваха по Show TV в понеделник вечер. Сериалът, в който се подчертават семейните връзки, успя да счупи рекордите по гледаемост. Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu и Nihal Koldaş взеха участие в сериала, който се счита за първата серия от поредицата. Сериалът, в който Улуч Байрактар ​​седна на режисьорския стол, привлече вниманието с екшън и напрегнати сцени. Сериалът, който беше излъчен през 2016 г. стигна до финала с 39-ия си епизод. Конфликтът между мафията и полицията е разрешен успешно. Качеството на сценария, изграден върху темите за отмъщение, любов и семейни връзки, държа публиката заключена в екрана. Героят на Сарп Йълмаз беше изигран от Чаатай Улусой. Арас Булут Ийнемли се появи като Умут, братът на Сарп, който беше отвлечен преди години. Връзката между Сарп и Умут, които не са знаели, че са братя е в основата на сериала. Адаптиран по сценария на един от най-популярните филми в света "Къртицата", телевизионният сериал "Вътре" разказва историята на двама братя, единият от които е полицай, а другият е информатор в мафията. В същото време се счита за проектът, който позволи на Бенсу Сорал да отвори вратите на славата.

Въпреки, че е адаптиран от филма Köstebek, телевизионният сериал Ичерде ,който успя да запази оригиналната си структура, преди това се излъчваше в различни страни. Сред проектите беше показано, че Ay Yapım е спечелил най-много. Правата за излъчване бяха закупени от частен телевизионен канал в Румъния. Въпреки това беше решено сериалът да се снима от нулата. Започнаха снимките на сериала, в който ще участват румънски актьори.

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 17:41 от femmi2

# 78

Красавицата и нейния принц .....

Да нарисуваш Чаатай - безценно Heart Eyes

В дълбоката черна дупка има лъч светлина Nature Boom

# 79
Прелестна ! Слънчице ! Yellow Heart Хубава романтична снимка е споделила Хазал с Мишо .

Дени , нали се сещаш какво искам от теб . Майсторски колаж с новото фото .

Фантазия ! Two Hearts

Дени , изгледа ли града с Керем и Лидия ?
Любопитно ми е дали ти е харесал ? На мен този негов проект ми харесва като боксьор и  си химичат с Лидия.

Нашия режисьор Карджъ определено е веселяк и се забавлява по света. Кефи ме как надига наздравици. Ексцентричен и си разбира от работата.  

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 11:56 от femmi2

# 80

Дени , изгледа ли града с Керем и Лидия ?
Любопитно ми е дали ти е харесал ? На мен този негов проект ми харесва като боксьор и  си химичат с Лидия .

Изгледах три сериала с Керем, в това число и този с Лидия. Харесах го вув всяка роля.
С първата Ханде е доста млад. Около 25 годишен е по онова време и ролята му е по мярка.
С тази Ханде от "В очакване на слънцето" доста добре се партнираха.
С Лидия също много хармония изградиха и играта им вървеше чудесно. Неговата роля беше перфектна.
Много тъпо завърши, но турците предпочитат смъртта пред щастието на двама човека.
Така и не разбрах, защо накрая убиха героинята на Лидия.
Керем има талант и го използва добре. Както бях написала в една от неговите теми , не мога да избера кога го харесвам повече - в романтичните сцени или в сцените когато е агресивен или сипва огън и жупел върху всеки около него.
С втората Ханде го гледах няколко пъти. Комедията е лека, на места глуповата и забавна за гледане, а двамата са страхотни. Много ги харесах, много И отново не мога да избера Хандето с кой я харесвам повече - с Керем или Бурак. И накрая, но много важно - Боже, как целува този човек Kissing Heart Тези трите от снимката са големи късметлийки, че са му били партньорки.

Нашия режисьор Карджъ определено е веселяк и се забаблява по света . Кефи ме как надига наздравици.  Ексцентричен и си разбира от работата .   

Карджъ наистина е голям бохем. Много социален, усмихнат и явно приятелски настроен. С Ебру и останалите от екипа на вятърничавите станаха добри приятели и много често пътуват и се забавляват заедно. Очевидно им се получава, общата им лудост ги обединява.

# 81
Ново от семейната почивка.

Stuck Out Tongue Winking Eye
https://twitter.com/kubraranaa/status/1539338520401174528?cxt=HH … WgICzmdCO6twqAAAA
на тази маса да си бе .  Говорат си с общия Чачов аркадаш . Айде Чачи отивай там , компанията те чака.
Ех ,мечти. Ще ни зарадват с обща почивка на морето.    

ново от капитана.
Като виното е този човек Heart Eyes

По коментара за сериалите
Повечето сериали завършват с трагедия по турски. И с града така.
За Хандето насила хубост не става. За всеки влак си има пътници.   Единствено с Бурак Дениз изтърпях да гледам. Фенка на Ханде няма как да бъда по разни причини.

За целувките и любовните сцени нашия шеф е майстор в това.Nature Fire
Във Вятъра целувката на моста между Акън и Ебру Flushed даже са рязали.
Летят флиуди.
Акън нерде е завел Сандрита на летището са ги щракнали.

Йозге Гюрел и Серкан официално се сгодиха.
Радвам се за тях.
Все така да са естествени и влюбени и съчетават кариерата.

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 18:12 от femmi2

# 82
New 📸 Çağatay Ulusoy shared on Mesut Cnr17's Instagram stories

Чаатай Улусой и Месут Чинар

https://www.instagram.com/p/CfHC3D1MJob/?utm_source=ig_web_copy_link

Как мога да те забравя, ти се превърна в мен...
Как да започна деня си, без да чуя гласа ти?
Как ще нарисувам усмивката си, ако не си моята радост?
Как да не те обичам, ти си моята радост, моят ден и моето утре....
Ти ми даде нещо красиво, което никога не свършва.

🌍Only Cagatay Ulusoy
@CagatayOnly
How can I forget you and you have become of me...
How can I start my day without hearing the lapses of your voice?
How will I draw my smile if you are not my joy
How can I not love you and you are my joy, my day and my tomorrow
You gave me something beautiful that never ends😘👑
Феновете са точно толкова невероятни, прекрасни и вдъхновяващи колкото е самия Чаатай. Heart Eyes

Хазал сияе Heart Eyes пръска чар, нежност и естествена женственост.

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 17:17 от DeniAra

# 83
New 📸 Çağatay Ulusoy shared on Mesut Cnr17's Instagram stories

Чаатай Улусой и Месут Чинар

https://www.instagram.com/p/CfHC3D1MJob/?utm_source=ig_web_copy_link

Как мога да те забравя, ти се превърна в мен...
Как да започна деня си, без да чуя гласа ти?
Как ще нарисувам усмивката си, ако не си моята радост?
Как да не те обичам, ти си моята радост, моят ден и моето утре....
Ти ми даде нещо красиво, което никога не свършва.

🌍Only Cagatay Ulusoy
@CagatayOnly
How can I forget you and you have become of me...
How can I start my day without hearing the lapses of your voice?
How will I draw my smile if you are not my joy
How can I not love you and you are my joy, my day and my tomorrow
You gave me something beautiful that never ends😘👑
Феновете са точно толкова невероятни, прекрасни и вдъхновяващи колкото е самия Чаатай. Heart Eyes

Хазал сияе Heart Eyes пръска чар, нежност и естествена женственост.

Ще цитирам всичко, защото е уникално и си заслужава. Нашите невероятни патрони.
Пълнят ти душата.
Горда съм с тях и феновете ги Обожават и двамата и заедно и отделно.
Много красиви думи и ми е мило като чета.
Чаатай се отблагодарява за търпението ни. Heart
На кои богове да благодаря, че ни радва с нови появи. Ще се социализира.
Много е хубааав на новото лятно фото. Sunglasses
Ох любимото море и страсти. Като фиданка.
С оранжево шарено не сме го виждали.
Кой е човека с него някой рибар ?
Локацията е Чанаккале.
При родителите е.
Майтап....... кълбото работи и звездите ми говорят. Пожелах си и се сбъдна. Нека все така да ни радва. Heart Eyes
Желая и международен проект след време.
Хазлджъм сияе. Yellow HeartКипи от енергия и се радва на живота и всичко.

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 19:27 от femmi2

# 84
Здравейте Nature Sunny
Никой не е писал след мен ,има много материал. Тези дни съм от телефона и не поставам нищо.
Имаме си ново рибарско фото от Чанаккале.   
Феновете са направили страхотни колажи от снимката с очилата.
В близък кадър е супер.
Лице ,брадица ,устни , къдрички. Kiss
Хазалка е с нови снимки.
Неуморна е. Фико е уникално дете Heart Eyes
Радвам се че не го крие и от малък е между хора и прожектори.
Ако някой от вас е на линия да сподели снимки. Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 21:22 от femmi2

# 85

Ето новите снимки, за които Феми пише. Има още една, но там е в гръб и много размазана, за да се види нещо.
Човекът си обича морето, рибите, обикновените приятели и си се забавлява от душа. Добре, че са тези около него, за да пуснат някоя снимка. Добре е, че самия той не им забранява. Така го виждаме в естествената му среда и обичайни занимания. Хазал също се забавлява на макс с детето и приятели.

Пълна идилия е сред турските ни любимци. Всеки е някъде на почивка с любими хора и презарежда батериите.
Обаче все ми се струва, че е много ранно лято, та ще повторят и потретят с плаж, слънце, море и хубави мъже...опс и жени. Кой каквото си търси Grinning

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 14:10 от DeniAra

# 86

Ето новите снимки, за които Феми пише. Има още една, но там е в гръб и много размазана, за да се види нещо.
Човекът си обича морето, рибите, обикновените приятели и си се забавлява от душа. Добре, че са тези около него, за да пуснат някоя снимка. Добре е, че самия той не им забранява. Така го виждаме в естествената му среда и обичайни занимания. Хазал също се забавлява на макс с детето и приятели.

Пълна идилия е сред турските ни любимци. Всеки е някъде на почивка с любими хора и презарежда батериите.
Обаче все ми се струва, че е много ранно лято, та ще повторят и потретят с плаж, слънце, море и хубави мъже...опс и жени. Кой каквото си търси Grinning

Дени , Грасияс. Добре, че са тези около него да ни радват със снимки.
Пу ,ПУ морячето ми сладко  рибарче.
Усмихнат ,щастлив.
Вижте какво съвпадение направих морска тема и нашият се показва често.
Сега е сезона.
Това слънце е вредно за кожата да внимава и грижи за себе си, защото се виждат несъвършенства.
Той работи с лицето си.
За проекта ще нагласят прическа , дрехи.
Радваме се да го видим сред хора и хобито, които го правят щастлив. Фандома е хепи. Тези същите рибари са професионалисти. Дружат и с Киво. Аркадашите си имат общи приятели и хоби.
Хубаво е и Чачи да сподели нещо негово в ИГ. Не им забранява да качват фото. Що да се крие, като му е кеф. Видяхме му визията за проекта. Юли почват снимките на сезон 2 така че събира сили и почива.
Ако ще излиза пак на море ще е есента. Зимата го е правил. Адреналин.
Дуда дали е с него ? Що ли питам не го оставя да диша. Сега е в къщата при родителите му. Imp

Хазал ще почва снимки. Чака да кажат кога от Нетфликс. Вероятно ще вкарат и някой нов персонаж.
Сега релаксира на морето с приятелска и семейна компания.

Дени , ти готвиш ли се за сватбата на Ебру ?
С Карджъ са се върнали от Амстердам. Сватбата ще е в Чешме. Да видим дали ще покани Акън.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 12:33 от femmi2

# 87

Дени , ти готвиш ли се за сватбата на Ебру ?
С Карджъ са се върнали от Амстердам. Сватбата ще е в Чешме. Да видим дали ще покани Акън.

Какви са тези въпроси бе, Феми? Естествено, че се готвя Grinning Дизайнерска рокля, обувки, прическа....свидетел ще им ставам. Нали мен са поканили, ще водя Акън с мен, като мой кавалер. Joy
Сега на 30.06 заминавам на Тасос да събера малко тен и после на 5.07 за Чешме...

# 88
Здравейтеее и хубав слънчев ден и релакс Nature Sunny

Дени , що да не водиш Акън, като твой кавалер вместо оная руса метла.
Имах предвид готова ли си да видиш Ебру като булка с баскетболиста ?  
Колкото и живота да си е техен и избор ни е мило за любимците.
Ебру ще е страхотно красива булка .Heart Eyes  Не успяха да се преборят с Акън за любовта си .  
Изглежда щастлива и спокойна с Джеди  . Харесват ми двамата на снимките .
Аз си признавам психически не съм готова за такова нещо с любимеца и го браня и бунтувам. От както се събра с неговата се промени.Да не говоря и стилово. На общото фото бяха намъкнали каквито им парцали попаднат.

Наистина ли заминаваш за Тасос ?
Приятен релакс и да качиш красив пейзаж от там.Heart Eyes

Айдеее още прясно фото. Слагам го изрязано. Ах , Очитееее , аааах и усмивката. Heart Eyes  Sob

учим се да плуваме Heart Eyes Уникално дете е Фико.
От малък е между хора и прожектори . Мама сияе и пръска сексапил .Sparkling Heart Заслужен отдих след многото работа .

усмивки Smile

с леля Селин Kissing Heart

грее като слънце и се усмихва Nature Sun With FaceSmileNature Fire Yellow Heart

Голяма тайфа са се събрали.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 16:43 от femmi2

# 89
Как започна

Как продължава

Общи условия

Активация на акаунт