Отговори
# 135
Диди, 🍀 Честит рожден ден! Здрава и щастлива, успехи и любов 💖

Видео с Керем от колежанските му години
https://mobile.twitter.com/eugeniia_kool/status/1542502774495072258

И статия във вестника

Поздрав с една вечна песен
https://m.youtube.com/watch?v=TH6r0GtuKMA&feature=youtu.be

# 136
  • София
Специално за теб, Диде - Сибел и Йигит. Heart

Честит рожден ден, скъпа! Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана. Желая ти безброй усмивки и сбъднати мечти. Birthday

# 137
Деве години Керем Сайер
Девет години Кереми Бюрсин в живота ми

ЗейКерим...😍
Тази сцена винаги ме натъква

Нека тук днес да се напълни ГБ

# 138
  • София
Зейкер силуети… Yellow Heart

# 139
Керем въобще не е мръднал за тези 9 години 😜

# 140
  • София
И все така обича животните… Heart Eyes

# 141
ЗейКер бяха една от любимите ми двойки сериала си поддържаше четири процента в неделите до 39-40 еп без проблем след спада останаха да продължат до края на юли месец
Идеята беше взета от корейския сериал БОФ ,но там имаше доста други неща и него съм го гледала.

# 142
  • София
Добро утро, дами! Kissing Heart

С пожелание за усмихнат ден…

Сериалът не е лош, но не ми е в топ 3 на Керем, може би, защото аз го харесвам по-възмъжал. С Ханде Доандемир са били хубава двойка наистина. Усеща се химията. Simple Smile

# 143
Не съм гледала този сериал с Хандедто Д. , но отделни видеа - да .Много са химични , но Керем е толкова малък тук , предпочитам нещо ново с н ова партньорка . Много го харесвах с Ханде във вратата , то заради това и го гледах сериала . ( рекламните снимки на Хандето никак не ми харесват - много фотошоп , за да я направят да изглежда като солета + винаги се е разчекнала , виж, снимките и от реала по ми харесват , особено тези с кака и Мави ) .
Керем случайно да е пак в Малага ? Питам , щото го чакам тук Grinning
Здравейте мили дружки Heart

# 144
Слънчев неделен привет! 🍀

Книгата е прозорец към света. Време за релакс и почивка 💓 🌼

"Много хора си мислят, че между двама души любовта е достатъчна. Че тя побеждава всичко. Може би да, ако сме тийнейджъри. Но всъщност горчивата истина е, че колкото и силна да е една любов, далеч не е достатъчна. И тук не говорим за това, че трябва да присъстват доверието, страстта, приятелството. Тук говорим за нещо друго. Нарича се Посока.
Посока, в която трябва да гледат двама души. Виждания за бъдещето, възгледи, намерения, планове. Дори и двамата да искате едно и също нещо, но в различно време, това е в състояние да убие и най-великата любов.
Любовта трябва да е като крачките, моите да съвпадат с твоите. Ляв, десен, скорост. И най-вече скорост. Защото, ако единият забави крачката, когато другият се обърне, вижда, че е сам. Не забравяй, че напред по пътя си можеш да срещнеш някого, с когото да уцелиш своя ритъм.
А назад?
Че кой върви назад?"

# 145
Привет, прекрасни! След една невероятна слънчева гръцка ваканция идвам да ви нагледам! 🥰
🌹Диди, ЧРД! Здрава, слънчева и успешна лична година, с много положителни емоции ти пожелавам! 🎁🎉

# 146
  • София
Керем май пак е в Испания… Stuck Out Tongue Winking Eye

# 147
Bell Лято, жега, но шапката си е запазена марка. Дали е в Испания не зная, но от мен сицилиански привет. Жега е.

Bell Очакваме новини с испански подпис. Прекрасен ден и седмица. Revolving Hearts

# 148
Керем не излиза от фитнеса 😸

Морски привет! 🏖️

# 149

Най-новото от Instagram и Керем Heart Eyes

И малко спомени от Серкан Болат Heart

Дали някой може да ми каже от кой сериал са кадрите в това видео.
Мисля, че са от 'Въпрос на чест", но не съм сигурна...

Общи условия

Активация на акаунт