Отговори
# 150
  • София
Дени, точно така - от Въпрос на чест са. Wink

Лека нощ от мен! Kissing Heart

# 151
Дени почвай гооо!
Ама ще ти трябват кърпи миличко

https://m.youtube.com/watch?v=--ZQ92zo6PU

# 152
Честита втора година Сен Чал Капамъ

# 153
  • София
Ново стори от Керем, дами. Heart Eyes

И усмихнат ден! И още по-усмихнат уикенд…

Да няма годишнина от старта на Сен чал, че аз съм зле с датите?? Grinning

# 154
Аз пък започнах Иит. Във vbox намерих със субтитри сериите. Ами харесва ми, точно като за мен 😜 Драма, криминално. Пък и тук на морето си е скука. Трябва нещо да се прави. По един епизод на ден, до края на юли ще го изгледам.

# 155
Привет в петък! Честита годишнина на "Почукай на вратата ми". Оттогава колко вода изтече, колко пъти смесвахме плодовете със зеленчуците! 🙂 Сега и по БТв Лейди го дават филмчето. За мен, признавам си магията сякаш си намали действието, дали заради гласовете, дали заради това, че сега животът си тече навън, не между четири стени, рядко сядам да гледам нещо по тв. Имам си задачки, развлечения, отговорности, нови нещица за правене.
Весело лято на всички❣️ 👙🩳🏖️

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 13:05 от Ели-mama

# 156
Ийит е супер

Ето Болат малко

# 157
И Болат е супер! ❤️‍🔥

# 158
  • София
Хайде тогава - честита годишнина и от мен! Heart

Как си минаха две години…

Аз се чувствам като Ели - няма я вече еуфорията по сериала, по Ханкер, но това е нормално. Много вода изтече оттогава, много неща се случиха и промениха. Върнахме се обратно към нормалния живот, всеки със своите ангажименти, рутина, пътуваме повече, излизаме повече. И все пак… когато засека сериала по бТВ Лейди, ми става едно носталгично и се усмихвам, спомняйки си онези луди времена, в които изписвахме темата за 24 часа. Хах! Grinning

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 15:44 от Бърборанка с розови очила

# 159
Всяка една еуфория рано или късно си отива и на нейно място идва друга. Дано следващата дойде скоро, но май няма такива изгледи 😁

# 160
Bell Хей, минаха 2 години. Две години в които моето присъствие бе факт в тази страница. Благодаря ви, момичета. Revolving Hearts
Bell И сега от мен едно голямо наздраве Wine Glass Champagne. Наздраве за любовта, която е изживяна, защото именно изживяната любов пише спомените.

Скрит текст:
Гледам "По-красива от теб" и вярвам, че в природата всяка дупка се запълва. Надявам се, че ме разбрахте.

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 22:17 от st_ina

# 161
Честита годишнина на "Почукай на вратата ми", въпреки че така и не го загледах. Уж щях да съм в час, ама не. Карай, може да го изгледам някой ден, има го със субтитри.

Керем в Испания.

# 162
Честита годишнина на "Почукай на вратата ми", въпреки че така и не го загледах. Уж щях да съм в час, ама не. Карай, може да го изгледам някой ден, има го със субтитри.

Керем в Испания.

Ай, гримьорката е като героиня на Алмодовар. Керем още ли е там, напоследък много инкогнито го раздава?

# 163
Иди му хвани спатиите на Керем. Да взима да се установява в тази Испания, стига е ходил напред назад 😃

Аз пък си мислех, че покрай тая годишнина можеха да си спретнат една среща участниците в сериала и пред и зад камера. Доколкото знам не са го правили преди заради пандемията и както изглежда няма и да го направят. Жалко, щеше да е интересно да видим кой ще отиде и кой не . 😏😂🤫

# 164
Страхотен

Керем и Доу 😇😍

Честит празник и на празнуващите днес

Общи условия

Активация на акаунт