Отговори
# 30
Вманиачен музикант пианист
Рали състезател или моторен
Лекар може и ветеринарна но не  Дулитъл вариант нормално нещо 🤣🤷

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 17:31 от x BlackRose x

# 31

Здравейте, керемки Heart Eyes

Последвах предложенията и загледах "В очакване на слънцето". В момента съм на 18 епизод, като гледам с ръка на мишката и преминавам бързо през пълнежа. Спирам само на съществените сцени между основните играчи, разбира се ЗейКер не ги пропускам. Този младеж бил много добър, много. Честно да си призная не очаквах толкова да ме впечатли играта му. Пускам всеки епизод с нетърпение. Снимката е от много стара тема пускана по времето на сериала. Може някоя от вас да е фен на Керем от онова време и да й стане приятно на душата от този страстен кадър. Искрено се надявам финала на този сериал да е хубав, влюбен и каквото се очаква - ЗейКер да са заедно завинаги.

По темата за партньорките на Керем от екрана и в живота няма какво да споделя като мнение, защото не познавам живота му и връзките му. Само се надявам да обича и да е обичан от жената на сърцето му. Опитът ми от коментирането и следенето на другите ми любимци в социалните мрежи показва, че "Хубавите праскови ги ядат прасетата" Демек, турските мъже артисти винаги си избират възможно най-смотаните жени до себе си. Това  е мое мнение на база връзките на други двама. Както и да е, живота си е техен, да се оправят. Важното е на екран да са добри и да ги гледаме във все по-ярки образи.

# 32
Малко фенско творчество.

За разхлаждане!

😎

# 33
Здравейте!

Слизам от балкона да се разпиша в новата тема.

Беше рожденник, какво да кажа, с една година по мъдър и чаровен.

БРО, нали не си ти? Rolling Eyes

детето в Керем Бурсин, асоцирам тази снимка с това

# 34
Хайде вече, наистина да става ясно какъв ще е новият му проект на Керем!
Скрит текст:
Много искам това момче да го забележат и да участва в хубав проект, ако е с Керем най-добре.
Интересно ще ми бъде да играе в нещо подобно на "Аватар"
Скрит текст:
нашето момче, да бъде епичен, или спасител на света - "Армагедон". Фантазирам си!
Да си признава  бързо, която се крие в сянката! 🙃 Профилът се вписва между: 1,67 м. - 1,75 м., гъвкаво, добре оформено тяло, цвят на очите и косата варират! 😜

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 11:37 от Ели-mama

# 35
Ели, БРО не си признава ... само намигване и другото да си фантазираме... Но аз пък имам богата фантазия Nerd

Скрит текст:
Вчера гледах Топ Гън Маверик на голям екран, не че нещо, но много би му подхождала на Керем ролята на Рустър, синът на Гуус от първия филм. Хареса ми и Том Круз, красиво остарява този мъж, като Пиърс Броснан, а не ми е хич любимец Том.

Да се върна към главния герой в темата

Kerem каква роля изпълнява тук? И става ли за гледане?

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 19:51 от Slawena

# 36
Ели, БРО не си признава ... само намигване и другото да си фантазираме... Но аз пък имам богата фантазия Nerd

Скрит текст:
Вчера гледах Топ Гън Маверик на голям екран, не че нещо, но много би му подхождала ролята на Рустър, синът на Гуус от първия филм. Хареса ми и Том Круз, красиво остарява този мъж, като Пиър Броснан, а не ми е хич любимец.

Славенче, тук е пилот, май - филм с Бурак Йозчивит - няма бг превод.
Скрит текст:
За Пиърс Броснън и Том Круз съм съгласна напълно с теб.

# 37

Славенче, тук е пилот, май - филм с Бурак Йозчивит - няма бг превод.

Филмът е военен екшън Can Feda

"Гражданска война цари в един от най-опасните райони на света от 7 години. Турската армия влиза в региона без съюзни държави. Сред официалните лица в региона има и екипът на специалните части под командването на капитан Алпарслан." /Imdb/

💥

Kерем винаги харесва интересни постове

Скрит текст:
"Отварянето на очите понякога може много да боли"

# 38
Боже моите келеви колажи с фотоскейп
Дени уби ме 🤣🤷
Бъри я пей ти ли си покритата
За тези които не знаят аз съм тази която правеше темите на ГБ но после ги предоставих на другите по ред причини

# 39
Следващата седмица Керем ще бъде в Мадрид на професионално събитие. Новината е от испанския фен акаунт. 💥

Зад кадър Липтън
https://mobile.twitter.com/iremdklr/status/1535197591671083008

# 40
Дени ,много си виновна заради теб се заблях в ЗейКер след толкова години и отиде 3-4 часа посреднощ добре,че днес почивам. Много ги харесвах навремето и чаках вторниците а после и неделите с трепет в душичката.
Нека това е за теб

# 41
Дени ,много си виновна заради теб се заблях в ЗейКер след толкова години и отиде 3-4 часа посреднощ добре,че днес почивам. Много ги харесвах навремето и чаках вторниците а после и неделите с трепет в душичката.
Нека това е за теб

Много обичам да съм виновна за хубави неща Heart Eyes

Благодаря за поздравите Flowers Hibiscus

# 42
  • София
Ах този Керем… заблях се. Какъв е този мъж?? Не е библейско. Как може да си толкова чаровен, небрежен и секси едновременно?? Благодаря, Мире, че споделяш тези красоти! Kissing Heart

# 43
Момента в който се влюбих в Керем Бюрсин
Впрочем друг интересен детайл рождения ми ден е на 1.07 а ГБ започва на 2.07

Белите рози...

# 44
Бърборанке, за теб винаги 🥰

Ето на това събитие ще присъства Керем в Испания на 14 юни

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 18:44 от Miraland

Общи условия

Активация на акаунт