Отговори
# 45
Добро утро! Супер ще имаме нов снимков и видео материал.Това ме радва.

Майкоо на какво попаднах срам ,но Надето харесваше тези клипове не искаше да ги трие като и подарих канала.

Снощи гледам,че Керем е подкрепил Алито Балджъ за новия сериал Чуй ме по Стар ТВ
Сетил се е за Керем Сайер 100/100%

Клиповете на тази гъркиня не бяха нищо особено ,но обичах да ги гледам

# 46

Не знам за клиповете и редакциите на феновете, но последните две минути на това видео са красиви, много красиви Heart
Хубава двойка са Зейнеп и Керем Heart Eyes

Благодаря, че ми предложихте този сериал Flowers Hibiscus
Изгледах го и определено започнах да харесвам Керем още повече.
Много, ама много добре играе и прави героите си.
Много му отиват романтичните сцени и сведения поглед когато изразява чувствата си.
Обаче в сцените когато е агресивен, гаден, жесток и отмъстителен е просто взривяващ.
Не мога да избера кога ми харесва повече.
Определено му станах фен и продължавам към следващата му роля Heart Eyes

Не знам до колко позволявате да се споделят други имена и снимки на актьори/ актриси и затова в скрит текст слагам една снимка на ТОП 4 от моите следени имена, като Керем вече има място сред тях.

Скрит текст:

Фен съм на Чаатай до лудост и следя всяка новина за него колкото и рядко да излиза.
Станах фен на Акън от играта му във вятърничавите.
Гледала съм всички роли на Бурак и го харесвам във всяка от тях.
Сега е ред да изгледам всичко на Керем. Grinning

# 47
Диди, Дени 🍀

Изгледах клипчетата с кеф. Керем във всеки образ може да омагьоса. Сигурно и сериен убиец да изиграе пак ще ми хареса 😂

Днес Керо тренира, гледката не е за слаби сърца 🤫

https://mobile.twitter.com/kerembrsnfans/status/1535586336719118337

Има си и компания в тренировките 😌

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 16:23 от Miraland

# 48
Керем е многопластов актьор това много го държа в моите момчета но да имат и хубави ръце
Дени всички ги харесвам най вече Бурак Дениз 👌💘 имам слаб поглед към Акън другите са ми симпатични а Керем вече 9 години мисля че ще стане 🤣🤭🤷

# 49

Оффф, бе, това не е истинско, нали?! Или е.....Nature Fire ами че то си е направо изгарящо.....

# 50
Машаллах

# 51
# 52
Добро утро!
Мама мия...

# 53
Днес със стилистката си Серенай

# 54
  • София
Серенай. Grinning
Само намигвам заради името…

Момичета, чудесни сте! Тези дни нямам време да пиша, но не ви изпускам от поглед.
Лека нощ. Nature Stars

# 55
Bell Очаквам новини от Испания. Продължавам да си твърдя, че ще се ходи там. БРО ще превежда. Бандерас също е в Мадрид, а ако се вярва на ИГ новините ни очаква нов проект, но някакси международен.  И новини от днес - Ханде обяви, че в сърцето й няма никой. Не спомена Мави и семейството. Каан ще и остане приятел, а за Керем нито дума. Завесата се вдигна. Ей сега налазиха Керем. БРО, не се мотай. Значи, не мога. Отивам да пиша в скрит текст.
Скрит текст:
И хич да не ми казва, че не е имала нищо с Каан. Днес преигра на интервюто. Айде нЕма нужда - и ние може да разчитаме езика на тялото, пък и сме учили това, онова по университетите. Лоша съм, но преиграването й ми дойде в повече. Защо ли каза чак сега, че са приятели? Имам хипотеза, ама може и да ме бамнат.Желая й успех и творческо реализиране. Радвам се, че бях страничен наблюдател на тяхната любов и ненапразно казвах, че се влюбих в нея.

# 56
Е, някои продължават да не вярват, че не са заедно и след интервюто. 🤦‍♀️

# 57
Кой с кого ?
Керем знаем, че е с БРО и Хектор. Тя с него в слънчева Испания, много поздрави  на дон Антонио, кучу на пансион.
Останалите с които е бил щастлив, надявам се, успех.

# 58
Bell Очаквам новини от Испания. Продължавам да си твърдя, че ще се ходи там. БРО ще превежда. Бандерас също е в Мадрид, а ако се вярва на ИГ новините ни очаква нов проект, но някакси международен.  И новини от днес - Ханде обяви, че в сърцето й няма никой. Не спомена Мави и семейството. Каан ще и остане приятел, а за Керем нито дума. Завесата се вдигна. Ей сега налазиха Керем. БРО, не се мотай. Значи, не мога. Отивам да пиша в скрит текст.
Скрит текст:
И хич да не ми казва, че не е имала нищо с Каан. Днес преигра на интервюто. Айде нЕма нужда - и ние може да разчитаме езика на тялото, пък и сме учили това, онова по университетите. Лоша съм, но преиграването й ми дойде в повече. Защо ли каза чак сега, че са приятели? Имам хипотеза, ама може и да ме бамнат.Желая й успех и творческо реализиране. Радвам се, че бях страничен наблюдател на тяхната любов и ненапразно казвах, че се влюбих в нея.

Да, испанките са полудели в очакване на Керем. Погледнах профила на едно момиче Кристина в Twitter, тя милата през два часа пише нещо и тагва Керем.
До Мадрид може скоро да не стигна, но съм решила в Истанбул да ходя през Август. Уж на екскурзия, но ми се иска да направя няколко тренировки и във фитнеса, където тренира Керем. Все пак мечтите са, за да се сбъдват.
Проучих цените за тренировки, но адреса мисля няма да ми го дадат така лесно Simple Smile. Ще пробвам, ще видим.

# 59
Керем новo

https://mobile.twitter.com/iremdklr/status/1536635085830737921

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 12:08 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт