Отговори
# 60
Испанките налазиха Керо 💥😃 Грее, грее
Цитирам една мисъл за него "Слънцето в човешка форма" 🌻

Чакаме го на червения килим сега...

# 61
  • София
По повод интервюто на Ханде от днес - много е тъпо, че с Керем не успяха да запазят едни добри отношения, онова приятелство, за което говореха. Защото след толкова успешен проект е жалко да се трият снимки и отследват. Имаха толкова хубави моменти на сета. Толкова видеа и снимки зад кадър. Общи спомени. Яд ме е. Дано след време поне си оправят отношенията. Не като двойка, нямам предвид това. А защо не и това, ако им е писано. Wink

Керем е отново в Испания. Какво ли е намислил? Какво ли му предстои? С нетърпение очаквам да разбера. Simple Smile

Усмихнат ден, момичета! Kissing Heart

# 62
Е то ние видяхме кой три снимки, коментари и т.н. 🤷 Знаеш ли, Бърборанке, сетих се за едно негово интервю, където той каза, че дори и да се разделят пак ще останат приятели. И си мисля, че за него това не е проблем.
Скрит текст:
Между другото сега се слагат лайкове, които после се трият незнайно защо. Но това е друга тема. Явно за Ханде триенето е любимо занимание. След вчерашното интервю за пореден път се убеждавам, че за нея мъжете са просто даденост, нищо повече. Че е имала нещо с Каан и на малките деца стана ясно. Въпреки това й пожелавам един ден да срещне мъжа , който да отговаря на критериите й и да бъде щастлива

Честно отщя ми се и да гледам вратата, нещо ми е безразлично, даже и химията сякаш не виждам вече. Заради Серкан обаче попоглеждам. Харесва ми секретарката Лейля, която с нетърпение чака да бъде уволнявана 😂

Но да се върнем на Керем и Испания 💓

# 63
Здравейте, чета ви редовно и нещо не разбирам каква е драмата с Ханде или по-скоро, какъв й проблема на мацката. В смисъл, разбирам, че са били във връзка с Керем, но после са се разделили. Не е ок когато двама се разделят, но щом любовта е свършила, решението е само да кажеш сбогом. При тях обаче има и нещо друго, което не ми става много ясно, но явно е тема за коментари сред феновете у нас и в чужбина. Ще се радвам ако някой в резюме ми разкаже за тази екс любов и връзка. Ако е възможно да споделите какви връзки има в момента той или с кои други жени е бил в такива. Не за друго, чисто любопитство на фен Simple Smile

# 64
Новината е, че Керем вече е част от творческия екип на Оливерс и ще бъде една от звездите на проекта. Всички средства ще бъдат дарявани за лечение на деца с рак. Доколкото разбирам това е нова дигитална платформа, в която и феновете ще могат да създават или продуцират съдържание. Нещо иновативно. Трябва да учи испански и се очертава да снима филм скоро.

Е, сега Бърборанка се ядоса 😏😂

# 65
Прекрасен..

# 66
Обичам този свят заради теб.

Коментарите към снимките са невероятни.
Любовта на феновете е толкова искрена, че ми пълни душата.
Усмивката му е разкошна Heart Eyes

# 67
  • София
Дени, аз ще ти отговоря на въпроса възможно най-кратко. После другите момичета могат да ме допълнят, ако преценят. Керем е имал връзка със своя колежка от сериала “В очакване на слънцето”. Ямур се казва. Не си спомням фамилията. Май това му е първата известна приятелка в Турция. Мисля, че някъде година са били заедно. Към днешна дата се уважават, запазили са добри отношения, но не се следват в социалните мрежи. След това има 4 годишна връзка със Серенай Саръкая. Казват, че е било голяма любов. За раздялата им се е изписало много, но самият Керем е защитил Серенай и е потвърдил, че раздялата е само и единствено, защото връзката им се е изчерпала. По взаимно съгласие. За Серенай Диди може много да сподели, знам, че ги е следяла изкъсо тогава. Също са запазили добри отношения, следват се в социалните мрежи и до днес. За Ханде… надушихме ги още по време на сериала. Обявиха връзката си през април 2021 г. Но според феновете е започнала месеци преди това. Носиха се на крилете на любовта до към декември 2021 г. Наистина бяха хубава двойка. Какво се случи, защо се разделиха, защо се отследваха от Инстаграм и Туитър, защо Ханде изтри всички снимки с него, никой не разбра и само гадаем. Нямаше и официално изявление за тази раздяла. И така. Simple Smile

# 68
"Иска ми се да разбера какво е да живееш в Испания"
"Ще има изненади"
Това е малка част от казаното от Керем днес

Ами харесва ми да го виждам толкова свеж и вдъхновен от работата. Различен е . Не робува на стериотипи, не се заключва в рамки, а обича да изследва нови неща. Желая му успех в новото начинание и да научи испански, ще му трябва 😘

# 69
  • София
Редактирам се, защото последният пост е мой. Simple Smile

Един чаровник за лека нощ.Heart Eyes

(Снимката е споделена от Алваро Морте.)

Керем, ако има нужда от частни уроци по испански език, да ми се обади. Trollface

Nature Fire

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 23:57 от Бърборанка с розови очила

# 70
Добро утро! 🍀

Нека започнем деня с ето това слънчево момче 💖

Керем и Алваро. Двамата се последваха в Инстаграм

# 71
Привет, момичета! Да се отчета и аз, че напоследък само ви чета! Не, че нещо ново ще донеса! Хубаво си ни е момчето и лъчезарно! Много успех му желая - и аз мисля, че нещо хубаво ще излезе от Испания!

# 72

Предполагам всички може да прочетете надписите върху снимките. Очевидно Керим е много щастлив от посещението си в Испания и хората там го приемат с отворени обятия. Ясно е, че феновете навсякъде са страстни и посрещат всеки с емоция и енергия, но на мен ми харесва как се отнасят организатори и специални гости на събитието. Това показва, че ценят Керем като човек, артист, професионалист и не на последно място активист в различни кампании засягащи важни обществени теми за всяка страна.

Снимките съм ги взела от сторитата на Керем в Instagram. Харесва ми, че той е активен в социалните мрежи и можем да следим дейностите му от всяка точка на света.

# 73
Бива ли такова нещо сега?!? Бива ли?!? Разлях си сутрешния чай хаха

# 74
  • София
И аз гледах и мигах на това стори, Мире. Grinning
Керем се е отпуснал, активен е, използва Инстраграма си по предназначение. А ние тук… охкаме и ахкаме. Joy

Общи условия

Активация на акаунт