Отговори
# 75
Прекрасен свеж и безгрижен

https://mobile.twitter.com/drthvdro/status/1536741212186624002

Боже каква е тази гавра с Джан на Дисни вечеринката не е логично какъвто и да е да получи такова отношение много са жалки тези репортери поне колкото разпитваха Керем и успяха да го вбесят
Не ми е нормално това.

# 76
Здравейте!

Бива ли такова нещо сега?!? Бива ли?!? Разлях си сутрешния чай хаха

Керем гаргара ли си прави с нас Rolling Eyes

Много ми харесва да слушам как говори на английски...
Джан Яман снощи ме изкефи на макс, подмина жълтите драскачи все едно не са там. Доста хейт отнесе и той в родината си.
Хипотетично, той и Керем бей в общ проект, защо не? Много има да се плакне окото и развива фантазията Smiling Imp

Отивам на тръстиката.

# 77
Пък и хубаво музикално оформление подбира за сторитата си 💃Днес е пак във вихъра си 😃

„Мисля, че ще се върна през юли за филм. Това е малка роля, но ще ви изненада.. Има и други проекти. Все още не мога да кажа много, но мога да ви кажа, че има един в Турция"

Дени, това е 5 посещение за Керем в Испания. Направо се влюби в страната, запозна се и се сприятели с Антонио Бандерас и му беше личен гост по време на страстната седмица в Малага.

И още малко фотки от вчера 💓

# 78
Още снимки

# 79
Благодаря за всичко споделено, момичета - новини, коментари, снимки. Много готин Керем в Испания - с нетърпение чакам новите му проекти.

# 80
Добро утро! 🍀

Опитвам се да науча испански свободно и мисля, че се справям добре. Въпреки че, тъй като говоря три езика – включително френски, се опитвам да свържа испанския с други езици и не трябва, защото е трудно. Но мисля, че след пет месеца ще се оправя. "

Испански нощи 🇪🇸

https://mobile.twitter.com/iremdklr/status/1537242461344436224

💥

# 81
По всичко личи ,че кариерата на Керем върви в посока далеч от дизитата . Радвам се за него , но малко съжалявам ,че скоро няма да гостува в домовете ни всяка седмица Sad
Добро утро , мили момичета Heart Eyes . Макар да не пиша често , с удоволствие ви чета Heart и много се наслаждавам на инфото и снимките Flowers Hibiscus

# 82
Керем ще работи навсякъде за да угоди на всичките си фенове
Може да направи по някой филм или сериал за чужденците ,но да не забравяме,че той е Керем точно защото не искал да си смени името и да става чужд гражданин по име.
Турция винаги го е дърпала и той се мъчи да научи турския по някакъв начин още по добре което се вижда с годините.

# 83
Нека Керем прави такива проекти, които са му интересни и които са му на душата и сърцето. Няма малки и големи роли. Има роли, които може да превърнеш в такива. А Керем дори и най малката роля би могъл да я превърне в голяма 💥

# 84
  • София
Абсолютно съм съгласна с Мира - нека Керем снима проекти, които са му на сърце. Нека изиграе роли, които харесва. Ние феновете ще го подкрепяме и ще очакваме всеки проект/всяка роля с нетърпение. Simple Smile

St_ina, видях новото ти аватарче. Топ е! Много, много ми харесва. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 18:13 от Бърборанка с розови очила

# 85
Привет! Дали се прибра Керем от Испания? 🤔

Замислих се за топ четворката на Дени и ще си кажа и моите любимци, като за Чаатай съм съгласна, но не съм гледала нищо с него скоро.
Скрит текст:
Включвам и двете ми любимки, като всички са любов от пръв поглед - едновременно талант, игра, красота, харизма! ❤️

# 86
Баща му днес има рожден ден. Да е жив и здрав! 🍀 Може и да се е прибрал

"Обичам Мадрид и преместването е нещо, което бих искал, честно казано… не съм нещо против. Всъщност дори бих искал в Мадрид да си купя къща. Да, бих искал да експериментирам какво означава да бъда тук повече от седмица."

Най запалената му испанска фенка Кристина

# 87
Скромното ми мнение е, че Айча Айсин Туран е най-красивата турска актриса, няма и подобрения по нея май, има много красиви очи. Ще си отиват много с Керем на екрана.

# 88
Bell Един прекрасник в Испания. Няма да ви кажа кой  е? Досетете се сами.
Bell "Аз искам да бъда турският актьор в Испания". И ще бъдеш, защото вярвам в теб. /пиша си от мое име/
Bell И като научи испански с американски акцент ще ни отвее "капите".

# 89
Привет! Дали се прибра Керем от Испания? 🤔

Замислих се за топ четворката на Дени и ще си кажа и моите любимци, като за Чаатай съм съгласна, но не съм гледала нищо с него скоро.
Скрит текст:
Включвам и двете ми любимки, като всички са любов от пръв поглед - едновременно талант, игра, красота, харизма! ❤️

Здравейте на всички Heart Eyes

Ели-mama (или както предпочиташ за кратко да се обръщат към теб), колекцията ти от любими артисти е доста добра според мен. Двете дами съм ги гледала, като Айча я гледах в "Защитникът" с Чаатай. Много добро партньорство направиха там, докато по сценарии не я убиха. Другата съм я срещала по сериалите, които дават btv, но преди много години. С изключение на Акън, останалите двама ги познавам само по физиономия и име, но нищо не съм гледала с тях. Днес ми препоръчаха някакъв сериал с Енгин и си мисля, че снимката е със сцени от него. Бяха ми разказали сюжета набързо. Може би ще го изгледам, защото обичам такива бързи сериали.

По отношение на Керем се чудя, как досега не го бях гледала. Наистина съм впечатлена от него и все повече го харесвам. Не знам в каква точно нова роля искам да го гледам, но така или иначе за мен всичките му изиграни роли са нови и още наваксвам. На първо място му пожелавам да здрав, мъдър в избора си на роли, последователен и решителен в избора си на каузи, които да защитава и да не спира да се забавлява с усмивки във всичко което прави. Една от неговите каузи за жените подложени на тормоз и насилие ми е много на сърце, като винаги защитавам правото на жената и зачитане на свободната й воля във всеки етап от живота й. Темата е доста болезнена като у нас, така в Турция и навсякъде по света. Не съм върла феминистка, но подкрепям жените в много от случаите когато става дума за равнопоставеност и права.

Последният проект и участие на Чаатай беше в Yesilcam излъчван на платформата Blu TV  и разбира се невероятния игрален филм на социална тема "Хартиени животи" пуснат месец март миналата година по Netflix.
Сега снима сериал пак за Netflix със заглавие "Шивачът". Снимките на първи сезон приключиха на 13.06. Втори сезон ще стартира със снимки след месец. Феновете тръпнем в очакване да го гледаме. Инфото е, че най-рано през ноември ще бъде на платформата. Сега просто седим, чакаме и се оглеждаме за някоя открадната снимка.

Общи условия

Активация на акаунт