Отговори
# 90
# 91

Кво, да не вземат/пипнат раницата...
Или някоя да не си познае нещо негово там и после да разказва из социалните мрежи как и е подарил това след една нощ... БРО, я кажи какво си крие там Керем бей 😏

# 92
Берен и Къванч, и досега те си остават най химичната двойка в турските сериали за мен, поне от тези които съм гледала. Прочетох, че отново ще снимат заедно, този път филм. Това е интересно. Бих искала да видя Керем и Берен заедно на екран, може и обща реклама на БМВ да заснемат, тя нали също е лице на марката.

Не ме спирай сега, не ме спирай...

Любопитна съм за испанския филм...

# 93
# 94
  • София
Керем е прекрасен. Прекрасен. Желая му цялото щастие на света. Тайна какво има в раницата. Заръчала съм му да го пази и да го вади, ако много започнат да го нападат испанките. Правете си сметката. Grinning

Усмихната вечер! Kissing Heart

Скрит текст:
Моите турски любимци на този етап са Керем, Акън, Ураз и Арас. През годините съм хранила симпатии и към Баръш, Фуркан, Къванч и Чаатай, както и към Бурак. Но в момента са ми по-скоро безразлични. От жените май нямам любимка в момента. Неслихан много я харесвах преди. Серенай също. Берен Саат е страхотна. Това в спойлер.

# 95
Добро петъчно утро! 🍀

Нещо казано от Керем преди време 🤷

"Мисля, че ако живееш живот, в който трябва да криеш нещо,  не живееш. За мен е важно да мога да живея живота си открито с човека, с когото съм "

# 96

Добро утро и от мен Heart Eyes

Като за петък, да ви пожелая влюбен и усмихнат ден с целувки от Керем.
Боже, как целува този човек Kissing Heart
Все съм гледала екранни целувки и то от майстори в актьорските умения, но толкова нежност само в една целувка не съм виждала, усещала. Партньорките му в играта имат истински късмет с такъв човек в двойката.

Като маратонец препускам през ролите на Керем и вчера се запознах с неговия Али Варгъ/Смит.
Тази нощ докарах гледането до 5 оригинален епизод. Сюжетът ми стана ясен още в начало, сега съм любопитна за развитието. Драмата в живота на Али е всеобхватна. Предните две роли на Керем, които изгледах бяха на богати, самоуверени, дори арогантни мъже. Мъже, които бяха застигнати от любовта, объркани от непознати чувства. Комичните елементи правеха историите забавни и лесни за гледане. В ролята на Али няма комедия.

# 97
Bell "Мисля, че ако живееш живот, в който трябва да криеш нещо,  не живееш. За мен е важно да мога да живея живота си открито с човека, с когото съм "

Bell Miraland, толкова отдавна търся точно тези думи на Керем. Благодаря ти. И вярвам, че е точно така. Не би  крил от света, че е влюбен и обича, защото "има здрави топ*и" /цитирам покойния Шарлопов - извинете ме/ и ще  покаже любовта си, така, както само той го може.

Bell И нещо, което ме разсмя в малките часове на нощта. "Никога не съм виждал нищо по-объркващо от испанци, опитващи се да говорят на английски и турчин, опитвайки се да разбере испански, говорейки на английски." Било е прекрасна вечер.

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 00:55 от st_ina

# 98
Stina, няма защо 🍀 Тази сутрин ми попадна, даже бяха качили видео с точно тази част в един профил.

Съгласна съм, за Керем любовта е нещо сериозно и истинско, и той не би се крил по ъглите и храстите сякаш прави нещо нередно. Ето сега например гледам тази красива двойка Айча и Алп, не съм им фен, но колко естествени са и се вижда взаимната любов помежду им 💖

# 99
Аз за малко, между Айча и Алп виждам нещо специално, усеща се енергията на чувставата им, ако мога така да се изразя. Това не го усетих между Керем и Ханде. Просто красива двойка, в един успешен проект.

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 23:31 от Slawena

# 100
  • София
Дами, за криенето и аз да се изкажа - понякога се налага. Когато една връзка е в зародиш, съвсем в началото, когато ти самият още не знаеш какво става, когато има обстоятелства, които го налагат, криенето дори може да е най-доброто временно решение. Казвам временно, защото става дума за няколко седмици или месеци. Естествено, че няма да продължи вечно. Мен не ме подразни това, че се криеха в началото на връзката си - така са го усетили, така са го направили. Мен ме дразнеше странното им държание, когато вече обявиха, че са заедно. Това да не се държат за ръце, да не се прегръщат и целуват. Странно ми беше. Особено като съм гледала как са били с бившите им - Керем със Серенай и Ханде с Мурат. Доста по-освободени. Непринудени. Нормални двойки. Напълно нормални. Ама те си знаят. Минало свършено е вече. Да им пожелаем щастие с бъдещите им партньори. Simple Smile

# 101
Добро утро, момичета 🍀

“Не плачи, защото е свършило. Усмихни се, защото се е случило.”

Хубава събота! 💖

# 102
Още Керем в Мадрид.

# 103
Абе после Керо бил нисък и не знам кой този до него сигурно е 1.50?

# 104
Абе после Керо бил нисък и не знам кой този до него сигурно е 1.50?

А дамата видя ли я на какви платформи е? В света на шоу бизнеса не е важна височината, според мен.
Важен е таланта и да не погубиш човека в себе си.

Общи условия

Активация на акаунт