Отговори
# 105
Абе после Керо бил нисък и не знам кой този до него сигурно е 1.50?

А дамата видя ли я на какви платформи е? В света на шоу бизнеса не е важна височината, според мен.
Важен е таланта и да не погубиш човека в себе си.
Мел Гибсън и Том Круз са живото доказателство как един нисък мъж може да е едновременно и секс символ, и супер талантлив актьор . А Керем въобще не е нисък , просто е един красив, средно висок мъж със страхотна фигура и излъчване , от което ти се подкосяват краката Smile Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Хелоу момичета Heart Eyes

# 106
Мел Гибсън и Том Круз са живото доказателство как един нисък мъж може да е едновременно и секс символ, и супер талантлив актьор . А Керем въобще не е нисък , просто е един красив, средно висок мъж със страхотна фигура и излъчване , от което ти се подкосяват краката Smile Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Хелоу момичета Heart Eyes

Керем си е много добре на ръст. Може би е около 180/185, но това са добри сантиметри за височина. Пропорциите на тялото му са перфектни. Талант, харизма и цялостна визия довършват образа и личността му по възможно най-добрия начин. Няма какво повече да се желае от него.

Гледайки Керем и всички останали турски артисти, талантите им, ролите, които играят и цялата им дейност пред и зад камера се чудя, къде са нашите български момчета и момичета от това поколение, които да блестят с нещо различно от просташки изпълнения. Последният български филм, който гледах с артисти от поколението на 90-те и малко преди това е "Завръщане 2". Много се смях, забавна комедия беше, но разликите между нашето кино и играта на артистите с тези на съседите е космическа.

# 107
Дени наскоро бях на прожекцията на В сърцето на машината със Сано и Вергов
Смея да кажа че ми хареса много но и те са добри няма спор.

Нил и Керем

# 108
  • София
Тази снимка с Нил и Кер май е нова. Да не снимат нов сезон на общия им сериал?? Ето него не можах да го гледам. Не ми е по вкуса този тип комедия. Но Керем и Нилпери са супер. Много се радвам на приятелството им също. Simple Smile

# 109
Керем и Нил са големи образи заедно 😁

И нова публикация с дъх на Испания 💓

💥

# 110
Привет в първия летен ден на годината, момичета❣️

Да ви е слънчево, безоблачно, ваканционно и зареждащо!❤️‍🔥

И само свежи новини! 😉

# 111
Бърборанке, жива ли си 😁🤷😛

Ух 💥🔥

# 112
Heart ExlТочно от такава мотивация имах нужда днес ...Broken Heart

# 113
  • София
Съвземам се още, Мире… Head Band

Керем за роля ли тренира така усилено или просто му е кеф да разбива чуждите сърца… Grinning

# 114
Бърборанке, жива ли си 😁🤷😛

Ух 💥🔥

Не ви е срам да мислите само за състоянието на Бъри....😂🙊

# 115
Този Керем бива ли така, с това тяло само за грях и грешни мисли / според Библията, де/

# 116
Съжалявам, не бях на себе си 😂 Та първо си помислих за Бърборанка 😜

Че му е кеф на Керем да прави тези неща, няма съмнение. Кеф му е 😸
Обаче той може да стане модел на някой художник или за часовете по анатомия на студентите по медицина, бих казала най вече на студентките 😁 Какво тяло 🔥

Е тук сега, абе на много интересно място са го тагнали 🧐🤣

Скрит текст:

# 117
Вай, бе, какво е това - този човек няма милост към хората със слаби сърца. Anguished

Малък Керо с приятелка. Heart Exl

# 118
Нов клип на ЗейКер

# 119
Добро утро, момичета! 🍀

Снеже, момиченцето е сестра му 🥰

Снощи Керем е бил на симфоничен концерт, част от Истанбулския музикален фестивал.

Какъв мъж! 🔥

https://mobile.twitter.com/TheBursinUpdate/status/1539747999152504832

Общи условия

Активация на акаунт